מתחיל תוקפני מסתיים אופטימי(ההודעה שלי)
לא ייאמן! גם כשהוא טועה אז זה באשמתנו.... אתם מבינים? כי אנחנו עילגים! לעולם לא יודה שהוא גם חלק מאותן טעויות של כולם כאן... הוא חייב להיות יותר טוב! מה דעתך על - "טעיתי! וואלה תודה על התיקון , פה צדקת וידעת יותר טוב ממני, ואני טעיתי" ? נראה לי שמרוב חוקים קצת שכחת איך מדברים... במקום למרוח אותנו בקישקושים על נושאים נשואים ומושאים ולמרוח את עצמך רק כדי להראות שאתה כן יודע שזה לא אמור להיות ככה , פשוט תגיד "טעיתי" אני בלי כל ההסברים על נושאים ופעלי השפעה, פשוט יודע שכשאומרים NO QUIERO QUE TENGA אז מדברים עליו או על USTED. NO QUIERO TENER- (YO ראית? איך בלי להתנשא ובלי לומר שכל השאר עילגים אפשר להסביר נורמלי? תלמד! ואיך אתה מעז לטעון "אם הייתי כותב נכון לא היית מבין"???!!!! אני זה שתיקן אותך!!!!!! כנראה שאם מלכתחילה היית כותב כמו שצריך לא הייתי נאלץ לתקן. מעוז יקירי, לפעמים פשוט עדיף להגיד "טעיתי, גם לי כמו לכל אחד מכם זה יכול לקרות, מעכשיו אני לא אעיר בצורה המתנשאת שלי, אלא אהיה מודע שכמו שזה קרה למי שטעה- גם לי זה קורה (ואפילו פעמיים באותו יום)" אם אתה תחפש אותנו גם אנחנו נחפש אותך ואף אחד לא ייצא מורווח מזה תאמין לי שלא. יש רגעים בהם מוטב לך לנשוך שפתיים להכניס את הזנב בין הרגליים ולהתקפל חזרה. להודות שטעית זה לא בושה. (ואני לא מדבר על הדיקדוק במשפט האחרון- אלא על הדרך המתנשאת בה אתה מעיר לאנשים פה ומחפש בקטנות רק כדי להראות ידע) וואלה מפרגן לך אתה יודע טוב ספרדית, אולי אפילו יותר ממני ויותר מהרבה אחרים כאן ובטוח שבאופן יותר מדעי מרוב אלו שדוברים ספרדית כשפה ראשית, אבל זה בטח לא סיבה לחפש כל הזדמנות להראות את זה. ובטח ובטח לא הופך אותך לאדם טוב יותר מאף אחד אחר להעיר על כל שטות חסרת טעם רק בכדי להוכיח עליונות- נהפוך הוא! תשתמש בידע שלך בצורה חיובית תאמין לי שיעריכו אותך הרבה יותר. אישית אם היית מעיר בצורה עניינית הייתי אומר "וואלה סוף סוף ישראלי שאני רואה שמדבר ספרדית ברמה טובה ולא כמו כל אלו שחזרו מדרא"מ ובטוחים שהם יודעים לדבר 'שוטף'" זה שאתה חושב שאתה יודע ספרדית יותר טוב מארגנטינאים, כי אתה בספרד לא עושה אותך יותר חכם (וגם כאן ההיפך הוא הנכון!) או יותר נעלה כי אתה בעל אזרחות אירופאית(רומנית) ואחרים בעלי אזרחות קולומביאנית.... מספיק לחפש להעיר תמיד ולהראות שאתה יודע שיש עוד מילה נכונה, ושבעצם עדיף להגיד אחרת.. לפעמים מרוב ההתחכמויות האלו אתה אפילו מטעה! (ע"ע HERE I COME) בסדר! הבנו שאתה יודע! כל הכבוד אתה באמת בקיא ברזי השפה הספרדית! הנה אני שהתווכחתי איתך רבות אומר לך! כל הכבוד אתה בקיא בשפה! מברוק עליך! עכשיו במקום לחפש כל הזמן להראות (גם במקומות לא נחוצים) שאתה יודע תשתמש בידע הזה בחוכמה. חוכמה היא לא לרכוש השכלה וידע, אלא לדעת ליישם אותם בצורה נכונה! באמת שהייתי מעדיף שלא תגיב להודעה הזו, אלא קח את הדברים האלו ותחשוב עליהם רגע, ותראה מה אתה יכול להוציא מזה, מועיל לעצמך ומועיל לכולם. כי תיבת ההודעות שלי מלאה בהודעות שתומכות בדעות שלי בנושא שלך - כנראה שאני לא היחיד שחושב ככה. ואיך אומרים? "מיליארד סינים לא טועים..." זמן לעשות בדק בית לא? תחשוב על זה. מבטיח להיות הראשון שיפרגן לך אם יהיה פה שינוי...