איך אפשר להשיג את כתובת המייל של יוצרי הסדרה

איך אפשר להשיג את כתובת המייל של יוצרי הסדרה

תא רדום? כבר נמאס מהעוול שכל תכניות הטלויזיה האמריקניות עושות למוסלמים. אני רוצה לכתוב מייל חריף בנושא אבל אני לא יודעת למי

פרתיק

New member
יש לי אותו כנסי מרים

TA [email protected]

junior gong

New member
בבקשה

http://www.sho.com/site/sleepercell/production.do זה אתר הבית של הסידרה, היא מופקת על ידי SHOWTIME חברת בת של CBS. יש שם את שמות היוצרים ודרך ליצור קשר עם חברת ההפקה. בהצלחה.

SHITBREAK3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סדרה גדולה../images/Emo70.gif

ומה עכשיו תגידי שגם אין כזה דבר טרוריסטים?

ברור שיש דבר כזה טרוריסטים

לך תראה מה צהל עושה בשטחים ותלמד מה זה טרור!!!!!!!! אני לא מבינה למה כל סדרת פעולה של האמריקנים חייבת להיות על רקע מוסלמים קיצוניים. אם הכל במילא מבוים אז למה שלא להמציא סדרה על יהודים שרוצים לבצע הפיכה או משהו דומה. כל הזמן היהודים יוצאים הצדיקים אבל המוסלמים תמיד הרעים

SHITBREAK3

New member
מה לעשות...מבוסס על אמת../images/Emo201.gif

ואם את ברצינות חושבת שהיהודים הם ה"רעים" והערבים הם ה"טובים הקטנים והמסכנים" בכל הסיפור הזה אז את באמת צריכה עזרה

לא אמרתי שיהודים הם רעים

אמרתי שמדובר בסדרות הוליוודיות ובגלל זה אפשר ליצור כל מני סוגי עלילות שלא מחייבות לספר כל הזמן כל המוסלמים. חשוב שיהיה ברור שאין לי שום דבר נגד היהודים שנמצאים בחו"ל מפריעים לי רק היהודים הציוניים

mike00

New member
למה??

אפגניסטן,פקיסטן,צ'צ'ניה,איראן,סוריה,ערב הסעודית[רוב מבצעי הפיגוע בתאומים הגיעו משם],הרשות הפלסטינית[מחבלים מתאבדים],לבנון.. צריכה עוד?? ועכשיו ברשותך,אולי תזכירי לי מתי יהודים פוצצו עצמם במסעדות,אוטובוסים,מרכזי קניות וכו'.... מתי יהודים איימו בהשמדתו של עם אחר? מתי יהודים הוציאו פסק דין דתי שתומך בהרגיתם של חפים מפשע?[ואני לא מדבר על האידיוטים של הפולסא דנורא שרצו לפגוע ביהודי] מבוים כן אבל לא בדיוני....

כי 99% מהטרור בעולם מבוצע על ידי מוסלמים...

מקרי? לא נראה לי: הצ'צנים, אירגוני הטרור בעירק שרוצחים אזרחים - מאות כל שבוע, אל קעידה ודומיו, המפגינים הפסיכים שהפגינו נגד הקריקטורה הדנית אם השליטים "מי שמעליב את הנביא - תטבחו בו", חיזבאללה, חמאס, ג'יהאד איסלמי, גדודי אל אקצה, צבא האיסלם... כל השאר, ארה"ב, צה"ל - לא, זה לא טרור, זו טובה לאנושות - חיסול מחבלים מהאוויר היא עבודת קודש. ה"כבוש" היה נגמר מזמן אם הטרור היה מפסיק. כן אני יודע שרוב המוסלמים לא עוסקים בטרור, אבל יש לו מספיק גב ברחוב בשביל לשגשג, מעטים מידיי יוצאים נגדו (פחדנים), אז מה הפלא שסדרות טלוויזיה על טרור מדברת על מוסלמים כטרוריסטים - מה היא תיקח? נוצרים? יהודים? אולי בודיהיסטים?

KingTino

New member
מריומה תקשיבי

העם היהודי הוא עם מסכן ועם צדיק, אלוהים בחר בו מכל העמים שמו בערבית(אשעב אלמכתאר) אז למה לא יוציאו אותו תמיד הצדיק, אם הוא העם הנבחר על ידי בורא עולם חוץ מזה מה שעבר העם היהודי אף דת לא עברה יא מריומה אל תשכחי שהעם הזה הוא נרדף כבר מאז הווסדו , שש מליון איש מתו סתם כי הם יהודים, ועוד העם הזה נרדף בכל רחבי העולם, 12 מליון יהודים , נמצאים בכל מני מקומות בעולם שסובלים מגזענות יתר, את חושבת שהעם הזה עושה בית הבראה העם הזה באמת מסכן

מי אמר שאנחנו מסכנים או טענים למסכנות?

מי אמר שאנחנו צדיקים? אנחנו בכלל לא צדיקים, רק פשוט לא טרוריסטים, זה הכל. לא מתאים לך הציניות...

KingTino

New member
חחח יובלי

תראה אני נגד טירור ובאמת אני מתעב טירור אבל עזוב אתם לא עם כזה צדיק בחייאת תהיה הגיוני קצת צדקים אתם לא, עם מסכן אתם לא, עזוב אם נתחיל לעבור על ההיסטוריה של העם היהודי ההיסטוריה שלו לא ממש יותר נקיה מהיסטוריה של עם אחר אתם עוד עם בעולם שנסחב לסחבת הזאת של הגועל והרג והיד שלכם קלה על ההדק כמו כולם נקרא לזה הגנה עצמית?

THE WIZARD 55

New member
חייזר?

אני בטוחה שאתם לא מבינים מאיפה הוא נפל עליכם.. גם הוא לא יודע
האם הוא סובל ממשבר זהות?..האם הוא ציוני ימני קיצוני או אולי פלסתינאי שמאלני?..סכיזופרניה אולי?..כל זאת ועוד בסדרה בדיונית חדשה , "WHO THE FUCK IS TINO" היא תעלה היום בערוץ המדע בשעה 24:00 צפיה נעימה.

אני מתעב מסכנות וקורבניות אז אני האחרון

שחושב שישראל היא מסכנה. אני בטח גם לא טוען לצדיקות, אף אחד לא צדיק. מצד שני... אל תשווה אותנו לכל האחרים: יש עמים נקיים יותר ויש עמים נקיים פחות, זה לא "כולם אותו הדבר". ואנחנו לא עוסקים בטרור, מי שמאשים אותנו בטרור הוא או פנאט אנטי ישראלי או אחד שפשוט לא יודע מה זה טרור. לא נסחבנו לשום דבר, הכל מודע לחלוטין, לא לכולם יש יד קלה ההדק, יש כאלה אם יותר ויש כאלה עם פחות, היד שלנו כבדה, אפילו כבדה מידי לעיתים. על הרג של מחבלים אנחנו לא מתנצלים ולא מצטערים, על אזרחים שנפגעים כן, מצטערים על זה שהם נפגעו, לא על הטיל ששלחנו נגד המחבל ופגע גם במי שהיה סביבו, קורה, SHIT HAPPENS, מכיר את הביטוי?, התלונות: למחבלים בבקשה, אנחנו לא אשמים כאן, הם בוחרים היכן להיות ובמעשיהם.

למעלה