איך אפשר להשיג את כתובת המייל של יוצרי הסדרה

junior gong

New member
90 אחוז מההודעות שלי הם ככה

אפילו בפורום הישן, כי מלא פעמים אני חוזר להיסטוריה ומדפדף שם וקורא הודעות שלי, וזה נחמד להיזכר מה עשית באותו יום ולאן הלכת ועם מי היית, זה כמו יומן מסע של שליחת " חצים " בצורת הודעות מהעבר אל העתיד שהוא בעצם ההוה ( ? הא ? ) BEEM ME UP SCOTY

גידעון1

New member
junior gong אתה עוד פעם עושה לי הפוך על הפוך?

הפעם אני לא יכול ולמען האמת גם לא רוצה להגן כנגד התגובה שלך

junior gong

New member
זה עוד כלום יא גידעון

יש לי המון מה להגיד לא רק על מוסלמים, גם על נוצרים, יהודים, דרוזים, בדואים, רוסים, אתיופים, ובכלל, אם אני אתחיל אני לא אסיים ! זה ממש לא היה הפוך על הפוך, זה שיקוף המציאות בהכללה אולי קצת לא פיירית במאה אחוז, אבל ככה זה, אני לא אתחיל לסנן את המוסלמים מי בעד ומי נגד מעשים מתועבים כאלה, אז פשוט נכליל !

גידעון1

New member
אני פשוט לא רגיל לשמוע ערבי מדבר ככה

תכלס כל השרשור די הפתיע אותי אני מודה שחשבתי שתהיו יותר סלחניים כלפי הטרור האיסלאמי

KingTino

New member
גדעון העולם הזה דפוק

אני נשבע לך העולם הזה מעפן לגמרי לפעמים, אני אומר לעצמי למה אין אופציה לבקש טיסה לחלל החיצון לחיות עם החייזרים שם ולהנות מלראות צורות שונות , מאשר לראות צורות שוהות עם מחשבות מפגרות, שכל מה שמעניין אותם זה הרג והרס ומי ישלוט בעולם, ומי יהיה המנהיג הראשון, שם עוד לא הינו, אולי יותר טוב לנו שם כך אנו נהנה מכל דבר אני מארגן טיסת הכרות עם החלל החיצון מי טס איתי , יש כרטסים למכירה

respecta1

New member
תביאי שם של ארגון התנגדות לגיטימי בקשה

ההגדרות שלך ל"לגיטימים" הם ההגדרות של שאר העולם לארגוני טרור פושעי מלחמה ורוצחים

חמאס וחזבאללה לגיטימיים

אני נגד פגיעה באזרחים אבל חייל צהל מול לוחם חמאס זה לגיטימי כי זו מלחמה. אם צהל נכנס לעזה זכותם של ארגוני ההתנגדות להתנגד. אותו דבר גם עם החזבאללה שצהל פלש ללבנון וחזבאללה היה חייב להגן על אדמת לבנון

KingTino

New member
מריומה

חמאס זה לא צבא , וחזבאללה זה לא צבא, שניהם ארגוני טירור , שהם בעצמם יודעים זאת, הם לא לוחמי חופש, הם נלחמים נגד האנשות ונגד קיום מצוות אלוהים, הם רוצחים בשם הדת, שישראל לא עושה זאת, הם מגדלים את הילדים שלהם על לרצוח ולא על לאהוב אחר, ההבדל בין ישראל לארגוני הטירור הוא עשום אין לעשות השוואה, זה שישראל לפעמים מתנהגת באכזריות יותר מארגוני הטירור , כי התנהגות הזאת הוכפתה עליה לא יותר , אני אשאל אותך שאלה ותעני בכנות,,, אם חלילה חס ושלום מישהו ממשפחתך, ימות או יפגע באוטובוס שעלה עליו מחבל של החמאס או של חזבאללה, את תגידי זה מלחמה, המחבל שהרג את אותו קרוב משפחה , הוא חייל,?

כשהחמאס יפסיק לירות קסאמים על שדרות ואחרים

יפסיק להסתתר מאחורי אזרחים וילחם באמת, פנים מול פנים מול חיילי צה"ל, כמו צבא אז ורק אז הוא יהיה כוח לגטימי, עד הוא סתם חבורה של נמושות טרוריסטיות עלובות. כאשר החיזבאללה יפסיק כל כמה שנים להכנס לשטח ריבוני של מדינות אחרות ולחטוף משטחה אנשים (חיילים או לא, לא רלוונטי), ואחרי זה ירה קטיושות על אזרחים וילחם רק מול הצבא, בלי להשתמש באזרחים ובמתקנים אזרחים לשירותם, ככה נטו, חיזבלון על חייל, אז הוא יהיה כוח לגטימי. בנתיים שתי האירגונים הם אירגוני טרור, רק שהחיזבאללה חזק מאורגן ומאומן יותר מאירגון טרור סטנדרטי.

למעלה