איך אפשר להשיג את כתובת המייל של יוצרי הסדרה

mike00

New member
זאת בדיוק הנקודה....

בלי להכנס למי יותר אשם או מי רע יותר,מההודעה שלך עולה שנאה חריפה מאוד כלפי יהודים[לא כלפי מדינת ישראל].. ולא צריך להגיד שמוציאים אותנו צדיקים,צריך לומר שלא מדברים עלינו בהקשר מהסוג הזה.....ולמה לא כבר עניתי לך למעלה.. ואולי לא יצא לך לראות את הסרט של מל גיבסון על ישו אבל שם ממש לא יצאנו צדיקים... בדרך כלל היהודים בסרטים וסדרות טלוויזיה הם דתיים,מתעסקים בכסף או יהלומים,עורכי דין וכאלה... גם זה סטריאוטיפ.....מה אין יהודים שעושים דברים אחרים בעולם הזה? כולנו כל כך צמאים לכסף?? צאי מהמרמור שלך ולכי תנקי את הראש בפארק ליד הבית...

respecta1

New member
סדרה יפה

הייתי חושב שאחת פנאטית כמוך הייתה מעריכה הרי המוסלמים ניצחו שם, יאלה תעזבי כבר את המדינה מה את עושה במדינה ה"טרוריסטית" הזו?

זאת בדיוק הבעיה

עשו שהמוסלמים ניצחו כשבעצם אלה לא מוסלמים אלא מיעוט פנאטי שלא מייצג כלום מהדת המוסלמית אבל בשביל לעשות רייטינג הופכים את כולם למפלצות

mike00

New member
סוף סוף...

זאת ההודעה הנורמלית הראשונה שלך שאני קורא פה... בלי לכלוך על יהודים/ציונים/ישראלים ואם הרבה אמת וצדק לגבי מוסלמים.. אני מבין שהטיול בפארק עזר קצת.

KingTino

New member
יחסית לרטינג הוא גבוה

תראי מריומה אני בתור ערבי אגיד לך דבר כזה אם המוסלמים כל כך לא אוהבים את האשמות האללה כלפיהן , היו קמים ומתקוממים נגד מי שרוצה בשם אלה, ואומרים שזה פלג לא שייך לאיסלם, מתנערים " מחיזבאללה, חמאס, פתח, צ'יצ'יניה , אלקעדיה , וכו',) אבל לצערנו האיסלאם לא מתנער מהם האיסלם מגבה אותם, ואם איזה אימא אחד שיש לו שכל קם ומתקומם ואומר את האמת ישר הוא נרצח ונחשב לבוגד, תחשבי על כך כי אלוהים לא נתן לאף אחד את הזכות לקחת חיים של בנדאם לפי ראות עינייו, ואלוהים לא שלח אף ארגון שילחם בשמו בשביל שיאמינו בו, אלוהים לא פולטקאי שיהיה לו מפלגה על כדור הארץ, תחשבי טוב על מה שאני אומר לך אולי את תביני , משהו ממה שאמרתי לאני לא רוצה לשמע גזעני בס זו האמת מריומה

הבעיה היא שיש שאומרים: "הם בכלל לא מוסלמים...

הם בכלל לא מייצגים את האיסלם...מה אתם רוצים ממני?...למה בסדרות על טרור, כמעט תמיד הטרוריסט הוא מוסלמי?..." ההיתממות הזו מזיקה, זה עיוורון וחיים בהכחשה. אין אף סדרה או סרט שהופך את כל המוסלמים למפלצות, למה לשקר ולעוות?, אף סדרה לא טוענת שכל המוסלמים רעים, היא כן, בדרך כלל ולא תמיד מתעסקת בטרור איסלמי, כי זו המציאות.

קח לדוגמא סדרה בשם 24

כמעט כל העונות התעסקו במוסלמים שרוצים לפגוע בארצות הברית. הם יכלו להמציא הרבה תסריטים אחרים אבל הם החליטו כל הזמן להציג סיפור של מוסלמים רעים שעל אמריקה לעצור אותם

THE WIZARD 55

New member
חברה, הבחורה הציגה כאן נקודה למחשבה

והיא צודקת, המדיה גם אחראית לכל השנאה שמכוונת לכל המוסלמים. הרי ברור שישנם קבוצות קיצוניות באיסלם, שנלחמות בשם אללה לדבריהם ובמעשיהם עושים עוול גדול לשאר המוסלמים. הצגת המוסלמים כטרוריסטים בסרטים ובסדרות, מציגה את דת האיסלם במראה של אלימות וטרור. בוא נגיד שאם זה היה בסרט אחד או שתיים, מילא, אבל יש כאן מגמתיות תחשבו על זה

respecta1

New member
על מה אתם מדברים, בסדרה הזו תא רדום

זה בכלל על סוכן FBA מולסמי נהיה חפרפרת בתוך תא טרור שמארגן פיגוע, שבתוכו יש הולנדית , היספאני, הומו ושחור.. והסוכן כשהוא מתגלה רב איתם על זה שהם עושים את זה בשם הקוראן וכו' 24 לא ראיתי אבל אני בטוח שיש להם בFBI או CIA מה שזה לא יהיה שם איזה אחד מוסלמי שאומר זה לא מוסלמים אמיתים וכזה דבר.. בכמעט כל סדרה שרואים משהו כזה יש לפחות דמות אחת שאומרת שזה לא האסלאם האמיתי וכו' האמרקאים יפי נפש אל תדאגו הם לא מלכלכים על אפחד.. חוץ מהצרפתים כמובן..

היית קרוב

אין ב 24 אף מוסלמי "טוב" אבל בעונה הלפני האחרונה קיפר סאתרלנד(ג'ק באואר) אמר כמה שניות לפני שהתחילה הסדרה שהמוסלמים האמריקנים נאמנים.

mike00

New member
צודקת אבל...

אם את זוכרת את הסרטים האמריקאים משנות ה-70-80 ותחילת שנות ה-90 אז את תסכימי איתי ש"האוייב" שם היו הרוסים.. משום מה תמיד היו שם הרוסים הרעים שמנסים להשמיד את ארצות הברית הטובה... בגדול,אני מסכים שלא כל המוסלמים הם טרוריסטים אבל מצד שני כל הטרוריסטים הם מוסלמים..

THE WIZARD 55

New member
בטח שאני זוכרת

הייתי צופה בהם בתור ביצית קטנה, ברחמה של אימי.. רציתי להגיב בזמנו אבל לא יכלתי
בקיצור מייק, אין לך סטיות...

mike00

New member
סאדו מאזוכיזם../images/Emo152.gif

אוהב שמפליקים לי על הטוסיק עם שוט משערות של סוס
אהה....וגם כפות רגליים

למדיה, במיוחד במקרה הזה אחריות מאד קטנה

החדשות מדברות בפני עצמן (רק עכשיו היו 2 פיגועים בפקיסטאן רק כי ראש ממשלה לשעבר חזרה מגלות), לא צריך סרטים וסדרות, הם לא יוצרות יותר נזק. אני רוצה לראות תנועת שלום מוסלמית אדירה שמחרימה אימאמים מסיתנים, מלשינה לשלטונות על קלטות וספרים אנטי מערביים, ומתעמתת עם אנשי רוח קיצוניים, אבל מה, אין כזו, מקסימום המתונים מגלגלים עייניים נוסח "מה אתה רוצה ממני...איך זה קשור אלי?...". מה שנקרא מוסלמים היפים...

THE WIZARD 55

New member
יש הרבה מוסלמים שכן יוצאים נגד

בטרוריסטים, ומגנים את פעולותיהם גם בתקשורת. אולי לא תנועה גדולה,אבל יש את האמיצים, שמגונים ונרדפים ע"י הקיצוניים...

mike00

New member
את בטח מתכוונת היו....

כל מי שיוצא נגד או שחי בפחד בגלות אחרי שהוציאו נגדו גזרי דין של מוות וכאלה, או שהוצא להורג במדינתו או חוסל במדינה אליה ברח... במקום מגורי יש קהילה גדולה מאוד של לבנונים ואיראנים,אצל הלבנונים האוכלוסיה מתחלקת לחצי חצי... חצי מצדיקים את פעולות הטרור בטענת הגנה עצמית והחצי השני אמר לי בזמן מלחמת לבנון במסעדות שהייתי ושב בהן וגם במקום העבודה שאנחנו פראיירים....שאלו למה לא חיסלנו את החיזבאללה סופית.. ולא היה מדובר רק בדרוזים אלא גם במוסלמים.. אצל הקהילה האיראנית יש הסכמה פה אחד שאת המשטר שם צריך להוריד ואפילו בכוח... כל מי שהצליח לברוח משם רוצה לחזור אבל מפחד מהשילטונות...

THE WIZARD 55

New member
היה אז את הבלוגר ההוא שהגיע לישראל

הוא לא יכול לחזור יותר לאירן...אם אתה מכיר את הסיפור שלו אין ספק שהפחד מהשלטונות סותם הרבה פיות, ישנם הרבה שהיגרו לארה"ב ומדברים בגנות הקיצוניים. תעשה משאל בעזה או בשטחים, ותראה שאם ידעו שאין חשש לחייהם מה יגידו לך אותם תושבים. בתקופת הפת"ח הם היו מאלצים אותם לצאת להפגנות בניגוד לרצונם ההפגנות ההמוניות שאתה ואני ראינו בטלויזיה..תוך כדי שמאיימים עליהם.. לא כל מה שנראה לעין הוא נכון..

למעלה