איך אפשר להשיג את כתובת המייל של יוצרי הסדרה

mike00

New member
זאת בדיוק הנקודה...

אני מצוטט את יובל.. "אני רוצה לראות תנועת שלום מוסלמית אדירה שמחרימה אימאמים מסיתנים, מלשינה לשלטונות על קלטות וספרים אנטי מערביים, ומתעמתת עם אנשי רוח קיצוניים, אבל מה, אין כזו, מקסימום המתונים מגלגלים עייניים נוסח "מה אתה רוצה ממני...איך זה קשור אלי?...". מה שנקרא מוסלמים היפים..." כרגע אין עם מי לדבר..... וזאת גם תיזכורת למי שטוען שישראל לא דמוקרטית שפה לפחות אפשר לבקר את השילטונות בלי פחד שיעלימו אותך במרתפים או מתחת לאדמה באיזה חור.

mike00

New member
אז מה לדעתך צריך לעשות?איך לדעתך אפשר

לשנות את המצב הזה? בתור מישהי שמבינה יותר טוב ממני את מה שבאמת קורה בשטח,מה ישראל לצורך העניין צריכה לעשות כדי לגרום לאותם אזרחים פלסטינים שחוששים להפגין נגד או להקים תנועת שלום מהסוג הזה?

THE WIZARD 55

New member
אני חושבת שאם היו יודעים שהם יהיו

מוגנים מידם הארוכה של החמאס,, אולי היו מעזים.. בכלל בפרעות בין החמאס לפת"ח, הרבה מהתושבים יחלו שישראל תהיה שוב בעזה.. לא חושבת שיש מצב שבו מדינת ישראל תוכל להגן על התושבים, ולקחת חסות עליהם

mike00

New member
האמת שגם אני לא חושב שישראל תוכל לעשות את זה

אבל אם כך נשארנו באותה נקודה בלי להתקדם... אני בטוח שהיה לנו הרבה יותר קל לקיים דיאלוג אמיתי אם היינו שומעים את הקולות השפויים האלה.. אני גם בטוח שלישראלי הממוצע היה הרבה יותר קל לוותר אם הוא היה רואה את זה קורה בשטח. ואני כמעט בטוח שהנוכחות הצבאית שלנו[ואיתה גם כל הפגיעה בחפים מפשע מקרב האוכלוסיה האזרחית]היתה מצטמצמת.. איזה באסה שאי אפשר לעשות שלום פה בפורום... ככה אני,את,מייק,יובל,תינו,אביעד,נדב,מוחמד ועוד כמה מהנחמדים פה...

THE WIZARD 55

New member
חחח נכון...אבל זה מתחיל ממקומות כאלה

הדיאלוגים.. ניפוץ סטיגמות.. זה התפקיד שלי כאן, לנפץ סטיגמות, יש הרבה רבים וטובים שאני הזמנתי ואני מקווה שגם יכנסו בקרוב..תוכלו לשמוע קולות אחרים... לפני כשנתיים ניסתה לעלות שם בעזה מפלגה של סופרים, משוררים אנשים משכילים שהיו מתונים, האמת שכל כך ייחלתי לאנשים שפויים, לא ידוע מה עלה בגורל הקבוצה...

mike00

New member
אני מאוד מקווה שלא קברו אותם חיים מתחת

להריסות של אחת ההתנחלויות שפונו.... ויאללה,תביאי עוד כמה נחמדים לפה....

יש מעטים אמיצים - לא יותר

אין תנועה שבאה מהרחוב, מהציבור. לעומת זאת כאשר מציירים איזו קריקטורה על מוחמד אלפים יוצאים לרחוב ומאיימים בג'יהאד. והמתונים, מי שומע אותם בכלל.

בסרטים למשל החל משנות ה50' עד ה90' האיש הרע

כמעט תמיד רוסי, סובייטי ולא המוסלמים, אז הנה הוכחה שזה לא תמיד המוסלמים, בטח שלא בעבר אז דיי להתקרבן. זו המציאות היום, היום רוב מי שעוסק בטרור פרופר שזה פיגועים, בייחוד פיגועי התאבדות הם מוסלמים. פעם במלחמה הקרה המאבק היה בין ארה"ב לברה"מ - בין קפיטליזם לקומוניזם. היום המאבק הוא בין המערב לאיסלאם הקיצוני. חוץ מזה, לא תמיד המוסלמים הם הרעים בסרטים, לפעמים זה גם חייזרים...

respecta1

New member
אבל את תומכת במיעוט הפנאטי הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

או שאת פשוט לא מבינה מה את אומרת בהודעות שלך? עזבי בשירשור הזה כל התגובות שלך בפורום זה ממש לא מיעוט פנאטי מיעוט פנאטי זה כמו שיש למשל ביהדות ונצרות.. אצלכם זה אוליייי לא הרוב אבל זה בהחלט חלק עיקרי, לא בהכרח כאלה שיעשו פיגועים גם לתמוך בהם זה לא שונה ולגבי 24 לא ראיתי את הסדרה, אבל מה עדיף ליצור איזה בסיס דמיוני של איזה אמריקאי מטורף שמתאבד? היו מספיק סרטים כאלה לפני 11\9 מאחרי הם עשו סדרות פעולה שבהרבה מהם הפוגע זה מוסלמי.. למה? כי זה ברוב המקרים מה שקורה, את לא תראי יהודי יורה בכמה אמרקאים בגלל שהם אמרקאים, את לא תראי בודהיסטי יורה על אמריקאים בגלל שהם אמריקאים.. אבל את בהחלט יכולה לראות מוסלמי שיורה על אמריקאים בגלל שהם אמריקאים.

junior gong

New member
מה עשיתם מזה סיפור יא צ'חצ'חים?

קודם כל מבלי לראות את הסידרה, החיים המון פעמים מזינים את התסריטאים, וכן מה לעשות יא מרים יא טוקאן, המוסלמים לא כל כך מצטיירים כעם המממממ......לא לוחמני, בלשון המעטה ! אין מה לעשות זו המציאות מה לעשות, היו צריכים לחשוב על תדמית המוסלמים לפני שתיכננו פיגועים, לפני ההטפות של השייחים על הרג ונקמה, לפני האחת עשר בספטמבר, ולפני ולפני ולפני, העם המוסלמי בעצמו שיבש את תדמיתו בעולם מפעולותיו הוא עצמו, וזה לגיטימי שיעשו על זה סרט וסידרה, שימי לב אפילו בסרטים שפתאום חוטפים אותם טרוריסטים, לרוב זה טרוריסטים ערביים, כי זה מציאותי, ואחר כך מתפלאים וכועסים למה מפשיטים ערבים בשדות התעופה ומחפשים אותם, היו צריכים לחשוב על זה עוד לפני שחשבו לתת תגובות כל כך קיצוניות. אצל המוסלמים כל פיפס קטן הופך לסיבה למלחמה, מה הקטע? ריקלס מאן, להפוך עולם בישביל קריקטורה? לשים פרס 100 דולר למי שיביא את ראשו של קריקטוריסט שצייר את הנביא מוחמד ועוד זה נאמר מפי שייח מכובד? לדרוש את ראשו של סלמאן רושדי על חתיכת ספר מעפן שכתב אותו בגלל תיסכול שאישתו לא נתנה לו סקס באותו לילה? יא עמי כלום לא שווה מלחמות, יש מסגד בקיבוץ גלויות בחיפה מעל למקום שעבדתי בו פעם, בכל שישי חיכו 3 ניידות בחוץ כי השייח שנתן את הדרשה דיבר על פלסטין ועל זה שצריך להרוג את האוייב הציוני ולהחזיר את האדמות ואנא עארף מה, זה נציג של דת שלמה מדבר ככה אז מה הפלא שככה המוסלמים נתפסים? תעשו חרם על השייחים שמטיפים להרג ושינאה שיפסיקו לשטוף לאנשים את המוח ואל תבואו בטענות לעולם שפשוט נותן לשאר העולם את מה שהבכירים שלכם משקפים ואומרים דבר שמשפיע על העם עצמו בדרכי הפעולה המתועבת שלו. טוב יאללה אני זזתי לישון, חפרתם לי בראש, ד"ש לאחמדי, תגידו לו פעם הבאה הכנאפה על חשבונו לקמצן העמה הזה.

THE WIZARD 55

New member
אהלן 112

לך תקרא מה מייק כתב לך על מרינה.. אם הוא המליץ אז שווה ללכת

KingTino

New member
מייק כל הודעה שלך שאני קורא אותה

אני מוצא בא יאללה עפתי לישון, עפתי לקניון, עפתי לפתוש, עפתי להתקלח , זה מין סגירת הודעה או סתם טרנד חדש באופנה הסיומות האללה?

למעלה