איך אתם/ן מתארים/ות את הבן/בת זוג האידאליים?

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

Berethor

New member
איך זה רלוונטי?

עובדה שאני יודע, מאמין ומרגיש ככה בכל מקרה.

Larik

New member
כי זה מרגיש לי שאתה מדבר במקומי.

זה נכון שמין סטנדרטי (חדירה) משעממת אותי, זה לא אומר שזה הדבר היחיד שאפשר לעשות.

לאחרונה התעוררו אצלי גם כמה ספקות לגבי הזהות שלי כא-מיני בעקבות חוויה מינית שעברתי.
לצערי אני לא יכול לגלות פרטים, לא על גבי הפורום בכל מקרה.
אני רק יכול להגיד שהחוויה היתה מאוד ממריצה בשבילי.

סך הכל מה שאני רוצה להגיד,זה שמה שאתה מספר לא תואם לי ב

Berethor

New member
לא צריך להיתמם לאריק

אני מכיר אותך ורוב הדברים שאמרתי תואמים גם עליך, חוץ מזה דיברתי באופן כלל על א-מיניים ומה לעשות זה נכון לגבי רובם. ממתיי יש לך בעיה לגלות פרטים מיניים? בעבר עשיתה את זה לא מעט. אם באמת הייתה לך חוויה סופר מינית לאחרונה אתה מוזמן לספר עליה אם אתה רוצה, בפורום הזה אפילו לא תהיה חייב לשים 18 פלוס שלא כמו בפורום א-מיניים.

Larik

New member
איך אתה היית מרגיש אם היית במיטה עם מישהי

ואותה המישהי, ישר היתה רצה ומספרת בכל מיני פורומים על כל הפרטים האינטימיים שלכם ביחד?

Larik

New member
אגב, תודה.

לימדת אותי לא לקפוץ ולהסיק מסקנות.

Actresss

New member
גם מין שלא מגיע עד ליחסי מין מלאים זה סבבה

אבל הכי כיף זה כשכל הדברים האלה משולבים ביחד: מזמזוזים, משמושים וזיון חזק ופראי שגורם לך להרגיש הזונה של הגבר שלך.

Larik

New member
עד לחלק האחרון

אני בסדר עם החלק הראשון, אני אוהב את זה ומסתדר עם זה מצוין

לגבי החלק שלה"זיון חזק ופראי שגורם לך להרגיש הזונה של הגבר שלך."
לא ניסיתי, אבל איך שאת אומרת את זה גורם לזה להשמע מאוד מענין.

את מזל אש במקרה?

Actresss

New member
אני מזל שור

חחח ואיך זה שפתאום תיאור שמתאר זיון וחדירה נשמע לך מעניין?

Larik

New member
פשוט מאוד

אף פעם לא הכרתי בחורה שמדברת על הנושא הזה בכזה להט ובכזה פירוט.

Larik

New member
|לאזעזל עם זה

את יכולה להסביר בבקשה למה כולם כל כך מתרגשים מהחדירה?
אני ברצינות רוצה לדעת.

החדירה זה החלק הכי משעמם בסקס, הרי סך הכל מדובר בפעולה מחזורית נטו שבסופו שברוב הפעמים הגבר גומר, מסתובב הצידה והולך לישון, והבחורה נשארת חסרת סיפוק. זה ממש לא מפתיע, כי על סמך גוגל 70% מהנשים בכלל לא גומרות מהחדירה.

החדירה זה הרי הפרט הכי שולי בסקס, שהרי יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות מעבר לחדירה והם הרבה יותר מענגים.

ברטור, זה אני מזדהה בתור א-מיני זה לא אומר שום דבר לגבי חיי המין שלי.
אל תגיד לי מה מותר לי, או מה אסור לי.

Berethor

New member
איך זה הכי שולי אם זה המין עצמו?

בלי חדירה זה לא בדיוק מין בלשון המעטה. כמובן שיש גם אוראלי אבל אוראלי זה אוראלי. זה שהרבה נשים לא מצליחות לגמור מחדירה לא אומר שהן לא נהנות ממנה, הנאה ממין היא גם מהדרך ולא רק מהסוף. חוץ מזה העובדה שנשים כן יכולות לגמור מחדירה גם אם לא כולן, מעידה על כך שזה כן אפשרי, בנוסף נשים שגומרות מחדירה זה גם האורגזמה הכי חזקה שיש אצל נשים, הרבה יותר מהאחרות. המחשבה שחדירה היא הדבר הכי משעמם בסקס היא משהו שרק א-מיני או/ו אדם לא מאוד מיני מרגיש, זה דווקא נחשב לנקודת השיא מבחינת אנשים מיניים, ביחוד גברים אבל גם נשים לא מעטות. למה שאישה תשאר חסרת סיפוק, גבר אמור לוודא שאישה תהיה מסופקת, אם הוא לא מצליח לעשות את זה בדרך הכי טבעית וגברית(יחסי מין רגילים), אז שלפחות יעשה את זה בדרכים אחרות.

Actresss

New member
אני יכולה לדבר רק לגבי עצמי

חדירה היא האקט המיני שהכי מדליק ומחרמן אותי ככה שזה קשור לכך שכל אחד נדלק ממשהו אחר וכל אחד מה שעושה לו את זה.
רק מלחשוב על כך שאחד שאני באמת נמשכת אליו יזיין אותי אני ישר נדלקת! וגם אם לא גומרים מחדירה עדיין אפשר להרגיש הנאה מינית מהחדירה וזה גם כיף.

Actresss

New member
אני לא הולכת למסיבות בכלל

עד לפני כשנתיים הייתי הולכת למסיבות אלטרנטיביות אבל במסיבת סאדו הייתי רק פעם אחת כפי שאמרתי.
היו לי כל מיני עבדים ואדונים והייתי רשומה באתר הכלוב וגם שם הכרתי כל מיני אנשים מהסצינה אבל סגרתי את החשבון שם אין לי עכשיו ראש לכל הדברים האלה.

Larik

New member
למה שאני ארצה מישהי כזו?

עדיף שהיא ת*יין לי את השכל עם שיחות פילוסופיות, מאשר שת*יין אותי פיזית.

למעלה