איך אתם/ן מתארים/ות את הבן/בת זוג האידאליים?

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

סווינג

New member
הלוואי שכל הגברים היו מגיבים כמו ברת'ור

לבדיחה כזו.
כמה שהוא לא כוס הקפה שלי את זה אני מעריכה.

Larik

New member
למה בכלל להגיב לדבר הזה?

זה רק משלהב את האש של הויכוח.

Berethor

New member
לא ממש, התגובה המקורית הייתה קצרה

מי ששלהבו היו דווקא אלו שהניסו להגן על הטרול.

די, תרגיעו, כולה בדיחה....

בחיי, אני לא מצליחה להבין איך בדיחה מטופשת וותיקה מצליחה לעורר פה כאלה מהומות.

Berethor

New member
בדיחות כאלה שיספר בפורום סקס

עובדה שהיא לא ידועה פה, ולא הצחיקה אף אחד, זה בדיחה שוביניסטית ומגעילה, היא גם רק תורמת לחששות שיש פה לחלק מהנשים מדבריים מיניים, ככה שהיא גם מביאה רק נזק. בא לפה איזה אחת לא מוכר וסביר להניח שגם לא קשור לפורום ואומר כזה דבר מגעיל, עושה רושם שמדובר בטרול.

למי אין סטנדרטנים ?!

אני פגשתי בחיי הרבה זוגות וגם בודדים שהיתה להם את אותה הבעיה זה אכן לא פשוט כלל. יש לזה הסבר פסיכולוגי מורכב אחרי שנים של סיפורים ומחקרים בנושא אפשר לצמצם את הבעיה .. זה קשור לאיך שאנחנו רואים את העולם והדרישות שלנו מעצמנו בחיינו, הכי חשוב *** קבלו טיפ קודם להבין שאין מושלם ואין דבר כזה אידיאלי חשוב שיש קו מחשבה מקביל שיש הבנה זאת ההתחלה ......

Larik

New member
מה שאני רוצה אלה דברים פשוטים יחסית

שתאהב בעלי חיים.
שלא תהיה לי Overly Attached...
שלא תהיה חומרנית, אני לא צריך gold digger
שלא תהיה מינית יותר מדי, אפילו מומלץ א-מינית

שתעשה משהו עם החיים שלה - הכוונה שלא תשב על התחת כל היום ותשב לי מול הפייסבוק/תראה טלויזיה.
שלא תהיה קשורה למשפחה יותר מדי. (אחד מהדברים האחרונים שאני צריך עכשיו שאמא שלה תתחיל לנהל לי את החיים)
שלא תהיה אקטיביסטית מסוג כלשהו, ממש אין לי כח לבלות ימי שישי בלנסות לשחרר אותה ממצער אם תתפס באיזה הפגנה.
שתהיה אגנוסטית, אתאיסטית או פסטהפרית, העיקר שלא תהיה קשורה לשום דת... הכי טוב בודהיסטית (אבל לא מהרוחניקיות הכבדות האלה)
שלא יהיו לה נטיות אובדניות, ושלא תהיה ממורמרת כל הזמן. (למרות שעל זה אני מוכן להתפשר אם היא חכמה באופן יוצא מהכלל והדיכאון נובע מזה שהיא חכמה יותר מדי)

בונוס:
שתהיה יפה, אבל שלא תהיה מודעת לזה עד כמה שהיא יפה.
שתהיה מזל אוויר או קשת

Berethor

New member
כי היא תגמור עליו

ומינית זה לא שפחת מין, בשביל שפחת מין לא צריך להיות מינית. מינית זה 'טורפת גברים' אם כבר, אז לא כל גבר יכול לעמוד בקשר עם אחת כזאת, במיוחד אם הוא לא מיני בעצמו, או אין לו את הכוח.

Actresss

New member
ההגדרה שלי לשפחת מין

היא אחת שמשתעבדת לצרכיו המיניים של הגבר שלה ועושה כל מה שהוא רוצה
הרבה גברים רוצים אחת כזאת.

Berethor

New member
ההגדרה שלך לא טובה אם כך

אישה מינית אמיתית היא כמו גבר(מיני), זאת אומרת שכל דבר מיני שהיא עושה זה קודם כל בשביל עצמה ולא בשביל הגבר. נהפוכו דווקא א-מינית היא מישהי שיותר סיכוי 'שתשתעבד לצרכיו המיניים' של גבר, כי בגלל שהיא משועבדת במלא אין לה הרבה בררה אז היא עושה את זה רק בגלל הגבר, ורק בגלל שהיא 'חייבת'. דווקא לאישה מינית אין את הבעיה הזאת, משום שהיא והגבר יכולים שניהם להפיק תועלת מהקשר המיני, ולספק את הצרכים האחד של השנייה ביחד.

אגב זאת גם אחת הסיבות שאנשים מיניים לדעתי, כי אם אתה לא מיני אתה בדרך כלל לא נהנה מקשר מיני בלשון המעטה. גברים(מיניים) רוצים אישה שתשכב איתם, ללא ספק, היחיד שירצה אישה א-מינית זה גבר א-מיני, אבל אישה יכולה לשכב עם הגבר בתור שווה לו, ולא דווקא בתור שפחה שלו, מה אנחנו פה בסאדו? נכון גבר יעדיף "שפחה" על פני אחת שלא תשכב איתו בכלל, אבל הרבה מאוד גברים יעדיפו אישה שחושקת בהם ונהנת מיחסי מין על פני אחת שרק "עושה להם טובה", אני באופן אישי גם תמיד העדפתי נשים שבאמת חושקות בי ומעוניינות בקשר זוגי על כל מרכיביו איתי, על פני כאלה שרק "יעשו לי טובה". אישה שרוצה אותך, לא מתוך כך שהיא חייבת אלא רצון אמיתי, זה רמה אחרת.

Actresss

New member
אני מינית מאוד

ואוהבת להשתעבד לצרכיו המיניים של הגבר ולראות אותו נהנה
אז זה סותר את הטענה שלאמינית יש יותר סיכוי להשתעבד לצרכיו המיניים של הגבר.
זאת סטייה שלי והסטייה נובעת מכך שאני מינית וכנראה לא כל אחד יכול להבין את זה.

Berethor

New member
יכול להיות

אבל השאלה אם גם את נהנת וגם אם את רוצה. כל הרעיון מאחורי השתעבדות זה "שאת נשלטת", והגבולות בין שליטה וכפייה הם נורא דקים. זה לא סותר את הטענה שלי, אם היית מכירה א-מיניות, היית רואה שכאשר הן בזוגיות מינית ההרגשה שלהן ושלך לא שונות בהרבה, רק שאת טוענת שאת אוהבת "להשתעבד". את מוזמנת לשאול על זה בפורום א-מיניים ותראי מה התגובות שתקבלי. אולי זה הסטייה שלך, אולי את מזוכיסטית, אבל כידוע רוב המיניים הם לא בקטע של בדס"מ, בדס"מ זה פאראפיליה. בכל מקרה לא אכפת לי אם את משתעבדת לגבר, אם זה הקטע שלך. האמת גבר מיני סביר להניח שיעדיף מישהי כמוך על פני א-מינית, אבל עדיין כדאי שתשלימי עם העובדה שאת לא באמת מאוד מינית, כי אם היית מינית היית עושה את זה מאותם סיבות שהגבר עושה את זה. ,ההורמון הגברי טסטוסטרון, שקיים גם אצל נשים(ברמה פחותה יותר מגברים) הוא בין היתר גם הורמון מיני, לכן אישה שהתנהגות המינית שלה דומה לזאת של הגבר היא הרבה יותר מינית, וכידוע מרבית הגברים לא אוהבים להיות 'משועבדים'. תנוחת האישה שלמעלה למשל זה הפגנת מיניות מאוד גבוהה מצידה של אישה וכך גם אם אישה יוזמת אקטים מיניים, ולא רק מחכה שהגבר יזום תמיד.

Actresss

New member
אני משתעבדת כי אני רוצה וכי אני נהנית

זה מדליק אותי ברמות
וכן אני בקטע של BDSM
והרבה נשים רוצות להיות נשלטות כי הן נהנות מזה ולא כי זה מה שהן חושבות שהגבר רוצה.
וכל אחד מה שמדליק אותו ומה שגורם לו להיות מיני
אותי מדליק להיות שפחת מין וזה גורם לי להיות מאוד מינית ואת הגברים מדליק למשל גוף יפה כדי לגרום להם להיות מאוד מיניים
ככה שאין משהו ספציפי ויחיד שגורם לכל האנשים בעולם להיות מיניים ולא מדובר רק בהורמון הטסטורון.
טוב די דיברתי יותר מידי על מין פה ופה גולשים ילדים מתחת לגיל 18

Berethor

New member
נו רואה ישר הבנתי שאת בקטע של BDSM

אבל אני עדיין מאמין שנשים אקטיביות וחזקות הרבה יותר מיניות מאשר בדס"מיות שנשלטות. בכל אופן את עדיין יותר מינית מא-מינית, אז אין טעם להתווכח על זה. אני בטוח שלא תהיה לך בעיה למצוא גבר שיסכים לשלוט בך, וזה אפילו לא חייב להיות חובב BDSM.

Actresss

New member
אני אוהבת גם לשלוט וטובה בזה

אבל להיות שולטת לא מדליק אותי מבחינה מינית אלא מדליק אותי מבחינות אחרות.

Berethor

New member
נחמד

למרות שלא התכוונתי דווקא לשולטת, יש שולט, יש נשלט, ויש שאף אחד לא נשלט.

למעלה