איך אתם/ן מתארים/ות את הבן/בת זוג האידאליים?

• פותח הנושא Larik
  • פורסם בתאריך

Berethor

New member
גבר בגובה של אישה אישה זה נמוך

כי גבר אמור להיות גבוה יותר מאישה באופן ביולוגי.

Elle992

New member

אה מבינה

פשוט אולי גולשים אחרים שסמויים פה יכולים לפרש זאת אחרת.

אני מגדירה את עצמי כגובה מושלם לא נמוכה ולא גבוהה

באמצע כזה

דיסקרטיות

תמיד יכולה לענות במסרים אישיים.

והערה
אם אני חושבת שהוא מושלם
זה לא אומר שאנשים אחרים יחשבו/חושבים שהוא מושלם

Actresss

New member
גם אני לא מצאתי בן זוג רציני

כי לא מצאתי אחד שמתאים לי בגלל הסטנדרטים הגבוהים שלי
ואני כבר בת 22.5
והיו לי רק קשרים לא רציניים.

Actresss

New member
בן זוג אידיאלי בישבילי:

רגיש
רומנטי
עמוק
נאמן - גבר של אישה אחת
חכם
מעניין
מיוחד
ראש פתוח
אחד עם שאיפות
אחד מצליחן
מוכשר
משקיע בבת הזוג ומתאהב עמוקות
גבוה עם כתפיים רחבות וסקסי
מאהב טוב במיטה

אף פעם לא מצאתי אחד כזה וסיכוי קלוש שאמצא.

Actresss

New member
שכחתי דבר אחד חשוב

אחד שלא מחפש אישה שתלד איתו ותגדל איתו ילדים!
אני עקרה ואלהורית מושבעת.

Actresss

New member
זוגיות שכוללת ילדים לא עושה לי את זה

אז גם ככה לא תהיה לי את הזוגיות המתאימה לי עם גברים שיפסלו אותי בגלל שאני אלהורית ועקרה ככה שבסופו של דבר אני לא אפסיד כלום.
וכבר ציינתי את זה שהסיכוי שלי למצוא את הגבר שמתאים לי הוא קלוש ובכל מקרה אני מעדיפה רווקות על פני זוגיות שכוללת הורות.
פעם מתקשרת אחת אמרה לי שאמצא את גבר חלומותיי שלא ידרוש ממני ילדים כי כבר יהיו לו ילדים ככה שנראה אם זה מה שיקרה בסוף...

Elle992

New member
יפה להכיר מישהי שחושבת כמוני

אני גם לא בעד ילדים, אני...לא מתנגדת לגמרי כי בזמן האחרון הבנתי שכשאוהבים מישהו...הקטע של הילדים בא לבד,

כשאת אוהבת מישהו(באמת) את מרגישה לבד את הצורך להביא איתו ילד....פעם לא האמנתי לזה, היום אני מתחילה יותר להבין את זה......למרות שאני לא בזוגיות אבל....אני מנסה להסתכל על העתיד ולראות וזה כן מסתדר לי בראש, למרות שאני אנטי לידה וקצת ילדים בכללי,

אבל תראי אין הרבה גברים שלא ירצו ילדים אבל...אולי בסוף תמצאי כי זה די תלוי מה הייעוד שנקבע לך בחיים
בכל מקרה בהצלחה

Actresss

New member
אצלי זה לא ככה

כם כשאני מתאהבת במישהו אני לא רוצה ילדים ממנו כי חוסר הרצון שלי בילדים ובגידול ילדים הוא מוחלט- אין לי יצר אימהי וזה לא טבעי בישבילי להתרבות. אפילו כשהייתי קטנה אף פעם לא שיחקתי עם בובות בלהיות אמא ואני לא סובלת ילדים.
ואני גם יודעת שאימהות היא לא חלק מהיעוד שלי בחיים.

Actresss

New member
וגם קחי בחשבון שלפעמים הילד יכול להרוס לך את

הזוגיות עם אהוב ליבך! להרבה זוגות נהרסה הזוגיות בגלל הילדים.

Elle992

New member
רוצה לשמוע בקצרה את הדעה שלי בנושא?

לקחת את הבחור שאני אוהבת לאי בודד ולחיות שם, לבד, בלי ילדים, בלי כלום, לבד.....שנינו, לבד....פאק! כמה שאני אוהבת לבד,

אבל...המציאות קצת שונה....אז אני אומרת שמה שאני רוצה לא תמיד עובד ולקבוע שמראש שיהרס הקשר אם ארגיש ששנינו רוצים ילד זה....קצת טו מאץ' לקבוע ככה, אז אני אומרת שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ומתאים לו,

בנתיים אני לא רואה את עצמי מגדלת ילדים כי זה מסובך לי מדי וקשה לי מדי וגם אני מרגישה שילד דורש אחריות שאני לא מסוגלת לספק אותה, אז בנתיים אני לא רוצה, בעתיד....לא יודעת מה יוליד יום

למעלה