איך היה המפגש?

De-Panther

New member
דווקא הוא יותר נהנה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לדעתי
יאאאאאאאא זה היה כזה יום כיף אני רוצה עוד

Buyo H

New member
היה נחמד רוב הזמן

אני היחידה שחושבת שאינויאשה הקטן היה די מעצבן?O.O

De-Panther

New member
כשהיית איתו יותר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מידיי הוא בהחלט היה מעצבן אבל לא נורא... הוא ילד קטן

Buyo H

New member
אפילו לא דיברתי איתו../images/Emo3.gif

אבל הוא ילד קטן אז לא נורא

ליסאן

New member
איזה כיף היה!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

היה מפגש ממש כפי (למרות שבאמת הוא לא היה רק של אינויאשה אלה של של כל קהילת מנגה ואנימה) היו מלא תחפושות מגניבות (אני לא יכולה להוריד תמונות כרגע אז כנראה יהיו מחר...) והיה ממש כיף!!!!!!!!!!!!!

ליסאן

New member
עוד חיבוקים ?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

סתם!!!!!!!!!!!!! מה נעלמת באמצע המפגש? היה ממש כיף. צריך לעשות עוד מפגשים (אבל רק לפורום ולא לכולם)

De-Panther

New member
חיפשתי אותך כשהלכתי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל לא מצאתי!! זה פשוט שהייתי בעוד מפגש באותו זמן
אז כל פעם הלכתי לקבוצה אחרת... ואז הייתי צריך ללכת למפגש אחר(נו של מנהלים בתפוז...) והוא היה באזור אחר של תל אביב

keep smiling

New member
כיףכיףכיף ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

היה ממש כיף ^^ אין לי כוח לספר, הייתי בבגדים שחורים מגניבים ומדי פעם עם כובע כחול-לבן מגניב כזה. נו, אשמתכם שלא שאלתם מי זאת קיפי ><"

פינל

New member
היי כולם!!

היה ממש כיף במפגש!! היו תחפושות ממש יפות, מיוחד של טוטו ופאקיה שכל הזמן עשו פוזות..., ואינו' הצ'יבי החמוד!! (סיון, אני עדין מצטערת שנגמר לך הזיכרון..) היה נחמד לראות את כולם! נתראה במפגש הבא!

metuka15

New member
היה שולט שולט שולטטטט!

הלכתי עם שיר (שירה צ'אן) מהפורום..יאפ,גם היא יבנאית ^^; בהתחלה חיכינו לכולם בתחנת רכבת..פגשתי את אופיר נקו,נטע,אתי צ'אן וטניוש שלא ראיתי אותם כמעט שנה (מהמפגש של פורום סאקורה..אלוהים יודע מתי זה היה) והתנפלתי עליהם חיחי והצטלמנו ופגשנו עוד ילדים והיה כיף! אחר כך הלכנו לירקון והיו שם הרבה ילדים עם תחפושות שולטות וצילמתי המון וגמרתי את כל הזיכרון של המצלמה בסופו של דבר
היה שם ג'יימס בישי שרציתי לצלם אותו יותר מידי פעמים *____* ואינו צ'יבי וצ'יבית שהתחפשה עם אחותה לחתלות מאיזו סדרה..קוואייי! הייתה תחרות תחפושות וכנראה בגלל שהייתי ראשונה אפחד לא מחא לי כפיים..חפיף היה נחמד..צ'יבי אינו ניצח ^^ רצינו להזמין אוכל יפני ואמרו שהמשלוחים רק מ-6 בערב..טוב התקשרנו אחר כך ואמרו שבכלל אין משלחים לירקון אז חלק רצו לנסוע למסעדה באוטובוס..אבל כבר העדפנו לאכול בבית..ואז שמנו לב גם שפספסנו את הרכבת כי כששיר הסתכלה בשעון היה בול הזמן שהרכבת יצאה..אז נשארנו עוד שעה עד לרכבת הבאה שגם אליה כמעט איחרנו ודפקנו ספרינט עצבני..בסוף הגענו בזמן היום אני מעלה תמונות כשאח שלי יגיע הביתה..יש לי מלא (בערך 100) אז אני לא יעלה את כולם..אם מישהו ירצה את הכל אז אני עוד מעט יוריד וינראר שאני יעשה את זה לקובץ אחד אז שיתן לי במסר את האיסיקיו או המסנג'ר שאני ישלח לו

metuka15

New member
הו,כן

בגלל התחפשתי לקגומה אורן בהה לי על החצאית לאורך כל המפגש..מירוקו אחד

למעלה