ואותי לא פגשת, מה? ><" רעה ;;
K keep smiling New member 25/3/05 #69 ואותי לא פגשת, מה? ><" ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif רעה ;;
D De-Panther New member 25/3/05 #65 תמונות תמונות כן...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif תמונות!! בפורום מנגה ואנימה וגם באיזשהו שירשור בהיידפארק ויש איפשהו בשירשור במנגה ואנימה קובץ עם מלא תמונות... בינהן יש תמונות של כלמיני אנשים מכאן אז קישורים: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=60&msgid=49802331 http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1323354
תמונות תמונות כן...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif תמונות!! בפורום מנגה ואנימה וגם באיזשהו שירשור בהיידפארק ויש איפשהו בשירשור במנגה ואנימה קובץ עם מלא תמונות... בינהן יש תמונות של כלמיני אנשים מכאן אז קישורים: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=60&msgid=49802331 http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1323354
D De-Panther New member 25/3/05 #68 והנה תמונה מאוד אבל מאוד אירונית לדעתי צ'יבי אינויאשה מול מנהל פורום אינויאשה בתפוז(אה?? מי האידיוט שמנהל את הפורום הזה??)
והנה תמונה מאוד אבל מאוד אירונית לדעתי צ'יבי אינויאשה מול מנהל פורום אינויאשה בתפוז(אה?? מי האידיוט שמנהל את הפורום הזה??)
K keep smiling New member 25/3/05 #70 הו, אתה!! ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif דיברנו מדי פעם ולא ידעתי שזה אתה! ~.~" ואתה זה שהסתבוובתי עם גרגור ושאלת אותה אם היא יודעת מי זאת קיפי ופתאום צצתי משומקום XDD
הו, אתה!! ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif דיברנו מדי פעם ולא ידעתי שזה אתה! ~.~" ואתה זה שהסתבוובתי עם גרגור ושאלת אותה אם היא יודעת מי זאת קיפי ופתאום צצתי משומקום XDD
M MoonFairy New member 25/3/05 #87 ../images/Emo41.gifאתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מכירה אותך! חחחחח נראה לי שקפצתי עליך בחיבוק מתישהו בקוספליי חחחח וקראתי לך הידאקי! LOL XD
../images/Emo41.gifאתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מכירה אותך! חחחחח נראה לי שקפצתי עליך בחיבוק מתישהו בקוספליי חחחח וקראתי לך הידאקי! LOL XD
D De-Panther New member 25/3/05 #88 ואת לא היחידה שקפצה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif עליי בחיבוק אבל נדמה לי שרק מישהי אחת קראה לי הידאקי אבל אני כבר לא זוכר איך היא נראתה אני רק זוכר שאחרי שאמרתי לה שאני לא הידאקי היא הסתכלה למישהו ליידי ושאלה אותו אם הוא הידאקי
ואת לא היחידה שקפצה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif עליי בחיבוק אבל נדמה לי שרק מישהי אחת קראה לי הידאקי אבל אני כבר לא זוכר איך היא נראתה אני רק זוכר שאחרי שאמרתי לה שאני לא הידאקי היא הסתכלה למישהו ליידי ושאלה אותו אם הוא הידאקי
M MoonFairy New member 25/3/05 #90 חחחחחחחחחחחחח קפצתי על כמה, אני לא זוכרת..... מה שבטוח שהייתי צ'י, והיו רק 3 צ'י ושלושתן שונות
D De-Panther New member 25/3/05 #91 ../images/Emo6.gifואינלימושג מי זו../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הדמות הזו צ'י אני רואה רק אינויאשה
../images/Emo6.gifואינלימושג מי זו../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif הדמות הזו צ'י אני רואה רק אינויאשה
M Mrs Love New member 25/3/05 #67 אוףףףף גמני רציתי לבואאא../images/Emo10.gif לפי מה שאתם מספרים היה כזה כיייייייייייף... בכולופן אני ממש שמחה שכולכם נהניתם והכי חשוב, תעלו תמונות והרבה פעם הבאה אני באה
אוףףףף גמני רציתי לבואאא../images/Emo10.gif לפי מה שאתם מספרים היה כזה כיייייייייייף... בכולופן אני ממש שמחה שכולכם נהניתם והכי חשוב, תעלו תמונות והרבה פעם הבאה אני באה
S shirrrrrrrrrr270587 New member 25/3/05 #73 אנשים תקשיבו... אולי כל אחד ישים תמונה שלו מהמפגש (יכול להיות שראיתי אתכם ואלא זיהיתי *מקבלת מכות^^") כך גם אלו שלא היו יוכלו לראות ולהנות מהתמונות... נעשה לנו שירשור מפגש משלנו. מה דעתכם? (אני אשים אחרי שיפתחו לי את התמונות ;_
אנשים תקשיבו... אולי כל אחד ישים תמונה שלו מהמפגש (יכול להיות שראיתי אתכם ואלא זיהיתי *מקבלת מכות^^") כך גם אלו שלא היו יוכלו לראות ולהנות מהתמונות... נעשה לנו שירשור מפגש משלנו. מה דעתכם? (אני אשים אחרי שיפתחו לי את התמונות ;_
D De-Panther New member 25/3/05 #75 יש לי כלמיני תמונות../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אבל אני צריך אישור של אנשים לשים את התמונות ואני לא זוכר שמות או כינויים ככה שזו בעיה אז מי שהיה ורוצה שיהיו תמונות שלו שיגיד מי הוא ומה הוא לבש ומי שלא רוצה שהוא יהיה אז גם שיגיד מי הוא ומה הוא לבש
יש לי כלמיני תמונות../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אבל אני צריך אישור של אנשים לשים את התמונות ואני לא זוכר שמות או כינויים ככה שזו בעיה אז מי שהיה ורוצה שיהיו תמונות שלו שיגיד מי הוא ומה הוא לבש ומי שלא רוצה שהוא יהיה אז גם שיגיד מי הוא ומה הוא לבש
M metuka15 New member 25/3/05 #76 אין לי בעיה שתשים כל עוד יצאתי טוב אני סיון..התחפשתי לקגומה עם שיר צ'אן..בהית לי על החצאית ><
D De-Panther New member 25/3/05 #77 אחלה../images/Emo9.gif עוד מישהו??../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אין כמעט תמונות של אנשים לבד
אחלה../images/Emo9.gif עוד מישהו??../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אין כמעט תמונות של אנשים לבד