איך היה השבוע שלי?

חיכיתי לזה

אז...
עדיין עובדים קשה.
עדיין מחפשת את הילדים שלי ולא את מה שקרה להם בשבועיים האחרונים (עוד שבוע אחד וזהו...) אבל
- אחרי המון המון שנים (יותר מעשר) של התמכרות לקולה. נגמלתי!!!! אין יותר קולה בבית!!! כבר כמעט שבועיים. ואני כל כך גאה בעצמי.... (נשאר עכשיו להגמל מסיגריות שגם זה בירידה מתמדת).

sipi1

New member
בגדול ../images/Emo10.gif אבל אישית ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בגלל הפינוי, למרות שהשבוע שעבר היה לי הרבה הרבה יותר קשה.
כי התחלתי עבודה חדשה, ועכשיו התחלתי גם ליהנות ממנה.
כי הדרך לעבודה ארוכה יחסית, אבל עוברת בין נופים משגעים - וזה מרחיב לי את הלב כל פעם מחדש.
כי כמה פרוייקטים אישיים שחשובים לי מאד תפסו תאוצה השבוע. והכי
כי ביום ראשון איתן חוזר למעון, וקצת אח"כ - הגדולים חוזרים ללימודים. שרדנו עוד יולי-אוגוסט בשלום !

yaelia

New member
נחמד מאוד../images/Emo13.gif

היינו בחופשה משפחתית הרבה ים, הרבה בריכה, ילד אחד שנראה כאילו בבת אחת הוא כבר גדול, והורים רגועים להפליא.
קיבלתי תוצאות תקינות למי שפיר שכמובן שמחו אותי מאוד וגם הרגיעו אחרי כמה שבועות לא נעימים שעברו עלינו (עלי בעיקר).
ש. התחיל לחשוב על צעדים מעשיים לשינוי מקצועי שיעשה לו רק טוב (וגם לנו כלכלית).
אני כל כך עייפה ומותשה מהלל שרוצה רק להיות דבוק אלי בימים אלה ולצערי גם בלילות. מחכה שנכנס קצת למסלול אבל פוחדת מאוד מהגן החדש ומהבלאגן שיתלווה לכניסה אליו.

בלינקה

New member
אני כל כך שמחה לשמוע על המי שפיר!

וגם על החופשה, ועל הלל הגדול (מדהים, הא?). מקווה שהכניסה לגן תעשה לו טוב. אם זה מעודד, אצלנו הגן עשה רק טוב.

yaelia

New member
תודה בובית

אני בטוחה שלהלל תהיה הסתגלות קלה לגן. הוא מפגין בזמן האחרון ביטחון שלא היה שם עד לא מזמן, (אני מקשרת לקפיצה מוטורית מאוד רצינית בחודשיים האחרונים), כנראה שהוא באמת גדל. והמי שפיר, אבן גדולה ירדה לנו.

ח ב י

New member
אחד השבועות הנוראיים בחיי

בו התברר שנדבקתי ב SCABIES (גרדת) במהלך האשפוז ביולדות (בי"ח מאיר). בסוף השבוע שעבר התחלתי לסבול מגרד נוראי, אחריו הופיעה פריחה אדומה שהתפשטה. עברו כמה ימים עד שהגעתי לאבחנה. אז התחילה סאגה שכללה טיפול במשחה מכאיבה, טיפול מונע לכל בני הבית, ותחילת טיפול לתינוקת שלנו שהיא בת 4 שבועות ואינה יכולה לקבל את הטיפול הרגיל. עליי למרוח אותה בשני תכשירים לסרוגין על כל גופה כל 8 שעות לאחר רחצה. הפכנו את כל הבית, כיבסנו כל דבר אפשרי ושאבנו בשואב אבק את השאר. לי ולבעלי מחכה טיפול חוזר בשבוע הבא, אחרי שהתינוקת כבר לא תהיה מדבקת יותר. אין לי די מילים לתאר את עוגמת הנפש, הכאב הפיזי והעייפות. עורי עדיין פורח, חלקו מצולק ופגוע. באוטובוס לא הייתן מתיישבות לידי
זהו.

אוי, זה באמת נורא, היה לי בצבא

המשחה אומנם לא נעימה אבללא זכורה לי כנוראית. מה שכן, אחרי שנדבקים פעם אחת, יש יותר סיכוי שיחזור. לי זה חזר עוד פעם או פעמיים ומאז כלום. רפואה שלמה לכולכם

../images/Emo24.gif נשמע נורא

אני נידבקתי באיזה טיול - זוועת עולם. אז אסור היה לאף אחד לבוא אלי - ולא הלכתי לבית ספר שבוע. הייתי צריכה למרוח את המשחה ולהחליף כל יום מצעים - וגם היה אסור להתקלח. ואם מותר קצת ל
אז מה יש לביה"ח להגיד על זה?

בדיוק ההפך, כל יום להתרחץ אבל רק

פעם אחת ולהתמרח אח"כ. מאוד קשה להתרחץ עם מים חמים.

ח ב י

New member
../images/Emo51.gif. כנראה בגלל נטייתי לאלרגיה

והרי הפריחה היא תגובה של הגוף לצואת הקרציות ולמעטפת שלהן- הפריחה שלי נוראית על שטח גדול, יש לי פצעים פתוחים לרוב והמשחה צורבת בטרוף.

מקווה שיעבור לך מהר, רפואה שלמה

לריפוי טוב ומהיר מציעה לך לאכול ביצה כל יום (לפחות אחת), הרבה דגי ים ואולי להעזר בטיפול הומיאופתי כמו גלוליות ארניקה.

rona25

New member
נשמע מזעזע וכואב ברמות../images/Emo70.gif

תחזיקו מעמד ורפואה שלמה

אמיתמי

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בטח נורא קשה. נקווה שיעבור מהר.

../images/Emo24.gifכל-כך ../images/Emo10.gif שאין לי מלים

רק שתרגישי טוב מהר מהר ושכל בני הבית יהיו בריאים ושלמים

yaelia

New member