איך היה השבוע שלי?

neta2

New member
פארי, פארי לו היית בתל-אביב../images/Emo3.gif

מטורפת על העיר היפה הזאת! ספרי ספרי קצת חוויות. מסעדות, מוזיאונים, תערוכות, קניות(יקר פחד) ושוב: אוכל!! מקנאה בך.

משוש30

New member
הי היית ב"עיר שלי"!! שנתים וחצי

מחיי, תמיד חוזרת ותמיד מתגעגעת. נראה לי שאת הפוסט אני אעשה שם. ספרי ספרי קצת אל תתקמצני!

rona25

New member
שבוע אחרון לחופש הגדול ../images/Emo41.gif

בגדול היה שבוע ממש נחמד, בימים רביעי וחמישי הבעל היה בבית ועשינו חיים כולנו - הוא לקח את תומר לבריכה ונתן לי לנוח.. אתמול עשינו יום כיף ונסענו לראשונה בחייו של תומאש ברכבת, 3 תחנות מהרצליה לקניון עזריאלי (ומעיינצ'וק בעגלה, ישן).. הוא כ"כ התלהב!!! שבוע הבא חוזרים לגן סוף סוף ואני אקבל את שפיותי בחזרה (-: למעשה 3 השבועות האחרונים עם תומר בבית נתנו לנו ממש המון - הוא למד לאהוב את מעין והתרגל אליו, הוא מנשק ומחבק אותו ובמיוחד אוהב "לעשות לו אמבטיה".. איך שאני שואלת אותו "תומר, רוצה לרחוץ את מעין?" הוא נותן ריצה לאמבטיה, יושב באמבטיה הגדולה שבתוכה האמבטיה הקטנה עם הדפני, ו"עוזר" לי לרחוץ אותו... בסה"כ הוא באמת מקבל את אחיו הקטן בצורה נהדרת, ואפשר לומר אחרי חודשיים שהקטנצ'יק השתלב ממש יפה במשפחה!

שבוע חביב, עם ילד מתוק

אך נדבק (כנראה מרגיש את המעבר לגן החדש או משהו). בעיקר עבדתי, עבדתי ו... עבדתי.

שבוע של יום הולדת

זה תמיד שבוע טוב. אפילו שעבודה לא יצא לי מזה
האחים החמודים שלי קנו לנו ארוחה בצ'ימי'נגה (אפילו לצימחוני היה מאד מאד טעים) ואמא שלי ואחותי לקחו את הלל ללילה - ככה שהייתה לנו חופשה זוגית
למרות שכהרגלי קמתי כל שעתיים
. והיום בקבלת שבת אבא שלי בישל לי חריימה חריפה כמו שאני אוהבת וגיסתי ואחיינית שלי אפו לי עוגה מדהימה. בכלל, איזה כיף זה יום הולדת כשיש ילדים במשפחה, הקטנטונת שרה לי שירים ורקדה לכבודי והכינה לי עוגה מבצק |
. ה
היחיד הוא שכנראה כולנו נדבקנו באיזה הצטננות/שפעת מגעילה ועכשיו אנחנו שפוכים ומסכנים (ואני כל-כך מצוננת שאני לא יכולה לישון)

אוף ואת העיקר שכחתי

בבוקר יום ההולדת חיכתה לי מתנה מבעלי על השולחן, איזה כיף
קיבלתי תיק יפהפה. כזה של נשים, לא של אימהות, בדיוק בגודל לארנק וספר וטישו (המפרט הקבוע) ודיסק ההופעה של ג'ון קייל שהיה לי ואבד והוא אחד האהובים עלי ביותר.

T noki

New member
שבוע טוב מאד אך מעייף

סוף סוף יצאתי לחופש עם עודדי שלי, ולמרות שזה מאד מתיש (יש לו אנרגיה של 5 ילדים בערך...) אני נהנית מכל רגע
השבוע בשעה טובה התחלנו גמילה מחיתולים (עם קצת אסרטיביות מצידי) והיום זה היום ה-4, בכלל בלי פספוסים עם הפיפי, עם הקקי זה עוד קשה כי הוא לא מספיק, אבל זו התקדמות גדולה מאד מסרבן-הורדת-חיתולים לילד ששולט בפיפי תוך כמה ימים. אני מאד גאה בו!
האיש שלי חזר לחופש מהמילואים לסופ"ש ואני ועודדי כמובן שמחים מאד לבלות איתו קצת זמן
וזו ההזדמנות להגיד
כל הכבוד לאמא שלי, סבתא של עודדי, שעשתה לו אחלה קיטנה וגם תרמה רבות לתחילת הגמילה שלו

בלינקה

New member
עמוס

לפחות ככה זה הרגיש.
שחר החליטה ביום שלישי אחרי הצהריים לגמול אותנו מחיתולים, ולתדהמתי זה הולך ממש ממש יפה. בלי חיתול במהלך היום (בהתחלה היא עוד ביקשה חיתול לקקי), עם חיתול בלילה, אבל היא קמה יבשה, אז אולי נוותר עליו בקרוב.
ביום שלישי גם נודע לי באקראי שאולי כל התיקים שלי יסגרו בפרשה בקרוב מאד, ועתידי המקצועי לוט שוב בערפל (אבל רואים נצנוצי אור במרחק
).
גיסתי אושפזה ברביעי בערב, בשבוע 31, אחרי שהיא סיימה לעשות פיפי ומפל מי שפיר שטף אותה. כמובן שכבר נסענו לנתניה פעמיים.
ההורים שלי טסו לחו"ל. מאז ההריון (עם שחר, אין אחד חדש, עדיין) נורא קשה לי עם הנסיעות שלהם לחו"ל, למרות שאנחנו בעצם לא גרים קרוב ולא מתראים באופן יומיומי גם כשהם בארץ.
אתמול היינו יום שלם בבריכה עם המשפחה מצד האיש. מאחת בצהריים ועד שבע וחצי בערב. להפתעתי היה ממש ממש כיף, ואפילו הספקתי לבקר בסאונה ובג'קוזי נטולת שחר
זהו.

היא כבר ילדה?

מקווה שהכל בס'דר אצלה ומצליחים להחזיק עוד קצת. (אם היא תלד באמת, ממליצה בחום להכנס לפורום "הורים לפגים") וחוץ מזה איך הגעת לביה"ח בסוף, בקלות?

בלינקה

New member
היא לא ילדה

וכבר נכנסתי להורים לפגים (אני מכירה את המנהלת
). בסוף האיש החליט לנסוע לפי ההנחיות של אבא שלו (שלא היה שם מעולם) והיה סיוט.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סליחה שאני צוחקת - המיקום של הבית חולים הזה הוא סיוט. ובגלל הגנים פולניים - אני חייבת: "אמרתי לך"

אלינה12

New member
חזרנו היום מארה"ב ,היה נפלא../images/Emo45.gif

אני מתה מעייפות, אבל רציתי לעדכן שחזרתי, היה כיף, מלא חוויות, מאוד נהננו, אבל גם טוב לחזור הביתה, התגעגענו.

אלינה12

New member
כן, הכל עבר טוב

הטיפים שנתת היו מאוד שימושיים. אהבנו מאוד את המלון(הצטלמנו ליד כל הבובות ענק) וכל הסידור שם עם ההסעות. היה די חם והשפריצר הזה עם המאוורר היה מצוין. ובאמת פארק הכי יפה היה animal kingdom. הוא גם היה פחות עמוס מאשר אפקוט ומג'יק קינגדום וגם לא כזה ענק. טוב גם שאר מקומות שראינו היו מדהימים. מפלי ניאגרה כל כך הדהימו אותנו, עשינו את כל האטרקציות שיש שם (כולל שייט) גם בצד אמריקאי וגם בצד הקנדי, זה היה כל כך חזק שלא רצינו לעזוב, רק לראות שוב ושוב את המפל. היינו שם מהבוקר עד 12 בלילה. היינו גם בקולורדו, ה- Gardens of the God זה מקום כל כך יפה! הרים אדומים בצורות מוזרות שיצרה הטבע, לא יאמן. ואיפה שרק היינו הכל ירוק משגע, מלא אגמים. למרות הפיח והליכלוך וסירחון אהבתי גם את ניו-יורק. כמובן שלא הייתי מוכנה לגור שם, אבל הרגשתי שאני נצאת ב-"מרכז העולם". טוב, זה היה על קצה המזלג.

אלינה12

New member
צילמנו בערך 700 תמונות

ועוד לא הורדתי אותם מהמצלמה. ברגע שאני אגיע לזה, אני מבטיחה קצת להפציץ.

אלינה12

New member
שכחתי לענות על טיסות

טיסה ראשונה היתה סיוט. יפעת הקיאה כל הדרך, מסכנה. לא נתנו לנו מקומות ליד הקיר, כי בועז "גדול מידי", אז החזקתי אותו על הידיים רוב הזמן וברור שכמעט לא עצמתי עיניים. אבל בועז ישן כמעט כל הדרך וזאת היתה חצי נחמה. טיסות פנים היו בסדר גמור, קצרות ולא מטישות. מה שלא היה לרוחי זה בדיקות שעברנו בשדה תעופה. ברור שאחרי 11 בספטמבר הם בודקים בקפדנות, אבל למשש לי ציצים זה היה די מוגזם ודי משפיל. טיסה בחזרה היתה קלה אולי כי טסנו הביתה. סה"כ לא כל כך אהבתי את "קונטיננטל" גם מבחינת האוכל וגם מבחינת היחס.

כן, הבדיקות הבטחוניות

באמת מוגזמות, גם לנו היה לא נעים.... ולהבא אני ממליצה על ישראייר או על טורקיש איירליינס. שווה את הכסף.

למעלה