והשבוע שלי
הלכתי לדיאטנית כדי להתחיל לטפל בק"ג העודפים רק ממש לא אהבתי את ההתייחסות שלה ואמירות שלה (כמו פינוק על שתיית שוקו בצהריים בעבודה) ואני מתלבטת לגבי המשך. היא גם לא שאלה המון שאלות ולא התייחסה לנושא השתייה הבעייתי שלי וסידרה לי סדר ארוחות שלא ממש מתאים לי (כגון ארוחה ענקית בסביבות 6 בערב ומהבוקר עד התהריים בקושי פרי שזה השעות שאני יותר רעבה). ניתן לה צ'אנס - אחרת נעבור הלאה...
מגיע צל"ש לבעלי
על הטיפול המסור בעדי מאז יצא המשפחתון שלה לחופשה, רק בינתיים אני "זוכה" להיצמדות יתר ובקשת ידיים מהקטנטונת שלא רואה אותי במשך היום ורק שאני שבה מהעבודה. נקווה שעם תחילת הלימודים בגן החדש דברים יתאזנו (למרות שבטח תהיה תקופת הסתגלות לא הכי קלה).
הצטננתי אתמול ואני סתומה
וגמורה לגמרי ולא ישנה בלילות (יש איזה תינוק שצריך טיפול כשאני קמה כל שעה
?)
הפרוייקט שאני עובדת בו הוגדר עד אמצע נובמבר ויש אי ודאות לגבי המשך אחריו-מקווה לקבל תשובות בהמשך השבוע וגם השבוע אני אסיים את מכסת העבודה שהוקצבה לי (קצת הייתי מהירה מדיי) ומקווה לא להתבטל(-:
עדי נהית מקסימה מיום ליום, שטף המילים זורם, היא יודעת לספור כמעט לבד עד 10 (למדה במשפחתון), מנקה את הבית, מחבקת, מנשקת, מבכיינת, מורדת, מנסה להיגמל מטיטולים או לפחות להודיע לנו עד כך שעשתה קקי או שרוצה סיר/ישבנון וכל רגע (כמעט רצוף) אושר וגאווה