איך היה השבוע שלי?

ח ב י

New member
הרגל השתפרה, אני רק מעט צולעת

ללא כאבים, גם זה יחלוף.
אבל, כאמור דבר רודף דבר ועכשיו אני עסוקה בלהתגרד, כי חלק גדול משטח העור שלי מודלק ופגוע, וגם כי הטיפול מחמיר לפעמים את התופעות לכמה ימים. וחוץ מזה ליבי נחמץ בכל מריחה של יעל בחומרים האלה, התינוקת מריחה כמו קופסת גפרורים (אחד החומרים מכיל גופרית)....

לפחות זה ../images/Emo8.gif

מחזיקה אצבעות להחלמה מהירה ככל האפשר ולחזרת ריח התינוקות ליעל

galiaS

New member
אוי, איזה גיהנום

אלוהים, כמה מבאס. אני מקווה שמהר מהר תהיו אחרי האפיזודה הקשה הזאת.

הדר לצ

New member
נשמע נורא. מקווה שיעבור לכם מהר

תרגישו טוב ומזל טוב להולדת הקטנטנה.

היה לי שבוע דחוס מאוד

לגדולה יש איבחון רשמי של הפרעות קשב וריכוז, מכתב בסוף ספטמבר. (הפסיכאטרית עוד רוצה רישום של כמויות אוכל שהגדולה אוכלת לראות שלא גרמנו לה נזק מוחי עם חוסר בתזונה). הקטנה אומנם הפסיקה לצלוע אבל אולי בסוף לא נגיע לאורטופד כי אבד המכתב. (הרופא שלה בחופש ולא בטוח שמישהו אחר יכול להוציא מכתב נוסף כרגע). כל יום שעובר נמאס לי יותר בעבודה. לא מוצאת במקומונים משהו שנראה לי. אני קצת עיפה נפשית, מקווה שיעבור בקרוב.

היה שבוע שבו התקבלו החלטות מכריעות

לגבי הגן של לוטן. החופש עובר עלינו בנעימים ולוטן נתנה קפיצה ענקית מבחינה התפתחותית, בעיקר מבחינת דיבור ותקשורת עם האנשים סביבה. כולם מעירים לנו על זה ולי נחמץ הלב על כך שהיא נותנת כזו קפיצה כשהיא איתי בבית ולא כשהיא בגן. עד עכשיו היתה במשפחתון מעולה ואני שואלת את עצמי: מה, לא דיברו איתה שם? לא שיחקו איתה? אני יודעת שכן, ובכל זאת זה כנראה לא אותו הדבר. אני לא מרגישה שאני משקיעה בה מעל ומעבר, אלא פשוט נמצאת איתה ומדברת איתה, עונה על כל שאלה. ועל כן הוחלט שהיא תלך לגן החדש שלה בתחילת ספטמבר, אך לא לצהרון, וכל יום אבוא לאסוף אותה ב-13:30. כולי תקווה שהשעות הנוספות האלו הן מה שיעשו את ההבדל. ועכשיו רק נותר לבשר את הבשורה לשותפה שלי ולתכנן מחדש את השעות בקליניקה...

כייף שהם מתפתחים עוד ועוד.

אולי ההתפתחות הזו היתה קורית בכל מקרה בזמן זה ולא משנה איפה היא נמצאת? את לא יכולה לדעת. טוב שהיא קורית, תהני שהיית שותפה לה ובהצלחה בגן החדש.

neta2

New member
שמחה לשמוע על ההתפתחות של

לוטן. אני בטוחה שדיברו איתה שם, אני בטוחה ששיחקו איתה, כנראה, שזה הזמן שלה להתחיל להוציא הכל. זה בסדר, אל תייסרי את עצמך, העיקר שישנה התפתחות!

lulyK

New member
איזה כייף ללוטן ../images/Emo13.gif

אני רק רוצה לעודד אותך, שיותם שנמצא איתי בבית מקפיד להביא אותה בקפיצות התפתחות כשאנחנו בחופשה גם עם אבא שלו......כנראה שמה שיותר תשומת לב אישית יותר טוב, אבל אף פעם אין מספיק.

נונינקה

New member
שבוע סתמי למדי ואולי טוב שכך

הקטנצ'יק סיים את המשפחתון ונשאר בבית עם סבתא והיה להם מאד כיף.אחותי ומשפחתה נסעו הביתה (ארה"ב) ופתאם נהייה שקט בחצר. נפגשתי אתמול עם חברות מהתואר הראשון. היה נחמד. בעבודה כרגיל שזה אומר לא כיף אבל גם לא מאד גרוע. שורדים. נשאר עוד שבוע עד הגן החדש. אני מתרגשת.זהו. שבת שלום

דפנה מי

New member
והשבוע שלי

הלכתי לדיאטנית כדי להתחיל לטפל בק"ג העודפים רק ממש לא אהבתי את ההתייחסות שלה ואמירות שלה (כמו פינוק על שתיית שוקו בצהריים בעבודה) ואני מתלבטת לגבי המשך. היא גם לא שאלה המון שאלות ולא התייחסה לנושא השתייה הבעייתי שלי וסידרה לי סדר ארוחות שלא ממש מתאים לי (כגון ארוחה ענקית בסביבות 6 בערב ומהבוקר עד התהריים בקושי פרי שזה השעות שאני יותר רעבה). ניתן לה צ'אנס - אחרת נעבור הלאה...
מגיע צל"ש לבעלי
על הטיפול המסור בעדי מאז יצא המשפחתון שלה לחופשה, רק בינתיים אני "זוכה" להיצמדות יתר ובקשת ידיים מהקטנטונת שלא רואה אותי במשך היום ורק שאני שבה מהעבודה. נקווה שעם תחילת הלימודים בגן החדש דברים יתאזנו (למרות שבטח תהיה תקופת הסתגלות לא הכי קלה).
הצטננתי אתמול ואני סתומה
וגמורה לגמרי ולא ישנה בלילות (יש איזה תינוק שצריך טיפול כשאני קמה כל שעה
?)
הפרוייקט שאני עובדת בו הוגדר עד אמצע נובמבר ויש אי ודאות לגבי המשך אחריו-מקווה לקבל תשובות בהמשך השבוע וגם השבוע אני אסיים את מכסת העבודה שהוקצבה לי (קצת הייתי מהירה מדיי) ומקווה לא להתבטל(-:
עדי נהית מקסימה מיום ליום, שטף המילים זורם, היא יודעת לספור כמעט לבד עד 10 (למדה במשפחתון), מנקה את הבית, מחבקת, מנשקת, מבכיינת, מורדת, מנסה להיגמל מטיטולים או לפחות להודיע לנו עד כך שעשתה קקי או שרוצה סיר/ישבנון וכל רגע (כמעט רצוף) אושר וגאווה

neta2

New member
תרגישו טוב, חוצמזה נשמע שבוע אחלה

כל הכבוד לעדי

isidora

New member
תרשי לי להמליץ על שומרי משקל

ירדתי איתם כבר 9 ק"ג והיד עוד נטויה שום דבר אינו "פינוק" את מחליטה בעצמך על מה את רוצה "לבזבז" את הנקודות שלך (זאת שיטת הנקודות) והכל מאד הגיוני. מדובר על הרגלי אכילה נכונים ועל שיטה שמתאימה לחיים האמיתיים (ולא רק לתקופה שבה עושים דיאטה) השאר, אם את מתעניינת במסרים. שיהי בהצלחה ותרגישי טוב.

nubi

New member
היה לי השבוע הכי טוב בעולם!!!

יש יותר טוב משבוע בפאריז?!

למעלה