איך יודעים שהאולימפיאדה נגמרה?

JonJon9

New member
מבחינתי,

ההתעמלות האמונותית/ הריתמיקה /ההתעמלות הריתמטית, או איך שקראו לזה כאן, היא מבחינתי ה"אירוויזיון" של האולימפיאדה-
מעבר לשואו האומנותי, שתי התחרויות חשודות מאוד בקומבינות ובשיפוט סובייקטיבי.

יש אוריוויזיון, גביע המדינה בכדורגל, נבחרת ישראל בכדורגל.
תאמינו לי שהייתי מעדיף לא לראות את הדברים האלה בערוץ 1 אבל שם זה משודר...
חוץ מזה, גיליתי תוכנית נהדרת בשם ישראל מבשלת. פנינה מאוד מאוד מפתיעה.

herouth

New member
5. מספר הטאבים בדפדפן מתקצר משמעותית.

אתם יודעים: אתר ה־EBU, מדריך שידורים, אתר האולימפיאדה, ויקיפדיה, דפי החוקה של תחרות כזו או אחרת...

JonJon9

New member
היא ממש לא נגמרה-

הישראלים היום

לימור לבנת, גיל לסוטיג וצבי ורשביאק- הדיפת האשמות למרחק
התחרות מתחילה היום ותסתיים ב-5 לאוגוסט 2016 (תחילת אולימפיאדת ריו).
קישור לתוצאות- כל אתרי החדשות.
בהצלחה!

doron62

New member
הם דווקא משחקים משחקים לא אולימפים

כמו מחבואים....והם לא שומרים על הכללים...מציצים בספירה.וורשביאק עסוק המרוץ מכשולים בדרך לריו 2016....

herouth

New member
ובאיצטדיון הפוליטיקה והעסקנות

בפינת המגרש מתנהלת תחרות הדיפת ההאשמות, כאשר השיא האולימפי מוחזק כרגע על ידי ורשביאק. לימור תיגש מיד להדיפה השלישית שלה, איזה מתח באיצטדיון!

על המסלול בינתיים מתכוננים לתחרות ההתחמקות מאחריות, אם כי המארגנים מתלוננים על הקושי בהשגת אחריות לצורך בניית המסלול. המתחרים בינתיים בודקים את הציוד שלהם - התירוצים, חלקם כבר משופשפים מתחרויות קודמות ברמה הגבוהה ביותר.

בצד השני של השדה אפשר לראות את הגיזרה המיועדת להטלת רפש. בתחום זה מתחרים גם פוליטיקאים ועסקנים, אבל העשיריה הראשונה מורכבת רובה ככולה מאנשי עיתונות, כתבים ועורכים, ובין חובבי הענף קיימת התמרמרות על מה שנראה כהגמוניה שלהם בתחום.

באיצטדיון "העתיד המעורפל" הסמוך מתקיימת כעת התחרות הקבוצתית לחיפוש אשמים. בתחרות משתתפות ועדות חקירה וצוותי בדיקה. ונעבור לשדרנו ופרשננו באיצטדיון "העתיד המעורפל". מה מצב הערפל לקראת כניסתה של הנבחרת הראשונה, והאם מתקיימים הימורים בנוגע למיקומם המדוייק של האשמים?

אני לא ממעריצי לבנת..אבל אני תוהה

לבנת נכנסה לתפקידה לפני 3 שנים. מידת יכולת ההשפעה של שר ספורט היא בעיקר ייצוגית.
אבל מעניין שאף אחד לא פצה פה כשהיה פה שר ספורט אחר, בבייג'ינג?

האם אתם זוכרים מה הבחור עשה?
בחר לפספס להגיע למצעד המשלחות , לא הגיע להנפת דגל ישראל, איחר בצורה ניכרת לטקס הנפרד להזכרת חללי מינכן.

כשאנו נזכרים באלטרנטיבה של ה"אופזיציה" המלהגת, אנחנו עדיין עם יד הלב מעדיפים שרת ספורט שקופצת משמחה על מדליסט
על קבלן קולות שהפך שר ספורט "מדע ותרבות..." שמקלל כל הצלחה של ישראלי.

JonJon9

New member
6. כבר לא שומעים על

בנק יהב, מכבי דנט, אסיקס, ענבי טלי, סמסונג, פילה ושילובים (מוסך למפונקים!)

RoieS316

New member
ואל תשכח את "האלוף שלך בביטוח"

אה וכמובן "הכל בשידורי HD!"

JonJon9

New member
יש לי סידור עבודה לגרטל

אחרי הפרישה מערוץ 1-
הפרזנטור של סוגת-
"כל גרגר- גרגר!"

JonJon9

New member
אגב,

העברתי עכשיו ערוצים בטלוויזיה ומה קלטתי בערוץ 10?
אישה נאה יושבת בסלון,
אוכלת לתומה אשכול ענבים ירוקים,
ואז...
"ענבי טלי- כל עינב זהב!"
חבל שהאולימפיאדה הזו לא נשארה כמו הג'ינגל.

u999

New member
לא נשמע יותר את לימור לבנת מדברת שטויות

סליחה, תיקון טעות: לא נשמע אותה אומרת שטויות שקשורות בספורט.

myaron

New member
לא לשכוח שיש ועדת קקי-פיפי

אז את הגאונה דווקא נשמע עוד בקרוב.

u999

New member
מה הקשר בין הועדה לבין ספורט?

זו ועדת כסת"ח. ויש...

זה נכון, יש לנו את קופמן את פלג ושות'

שיחרבנו לנו על הראש כל השנה, ועוד חלק מהישראלים (חלק שהולך וקטן..) ממשיך לשלם על זה כסף.

myaron

New member
יש כתבת "תירוצים" ב YNET

לא אפרסם לינק כדי לא להעלות את הצפיות שלהם.

מעניין מתי ב YNET אי-פעם הודו באחת מהטעויות הרבות מספור שלהם. טוב יעשו אם יאשרו רק לאורן לכתוב שם בנושאי ספורט אולימפי. השאר פשוט מבישים.

herouth

New member
הכתבה הזו היתה יכולה להיות סבירה,

...אלמלא הכותרת הארסית במיוחד. אם קוראים את ההסברים, חלקם הגדול נשמע הגיוני ולא נלעג. אבל העורך הרגיש שזה לא מספיק צהוב, אז הוא הוסיף את המילה "תירוצים", וגם את תת הכותרת "הרצפה עקומה, המים עמוקים".

אני מאשימה, בקיצור, את העורך - אותו עורך שבכתבה של אורן על נטע ריבקין הוסיף גם את המילים "שוב פדיחה" וכו' (שאחרי זה הוסרו). ולא מפתיע לי שאת הטוקבק שבו כתבתי את דעתי עליו (שצריך לוכד נחשים בשביל לתפוס אותו) - הם לא העלו.

אבל לעומת זאת, הכתבה ה"הומוריסטית" של עמיר פלג ("מבחן אנגלי") היא לא אשמת העורך. גועל נפש מרוכז, ושיא אישי לפלג.

למעלה