איך מוחקים את תולדות החיים?

יש אוהל....

יוצרים אדים באוהל . זה אמור לנקות פיזית , נפשית ומכל הכיוונים. לידה מחדש, ניקוי משקעים, פתיחת דרכים חדשות. קשה להסביר צריך לנסות... אני בשוק מההתענינות שיש פה ! שיהיה לנו כייף !!

אדים של מים?

לא יודעת אם יש עוד משהו שעושה אדים בעולם... שופכין מים על אבנים חמות ואז יוצאים אדים. כמו סאונה רק שמפעילים אותה על : extra full power יש גם עוד דברים שקורים....

טוב אז בלי צחוקיים

זה טקס לא קל למי שמחפש קושי, אבל בסוף מרגישים טוב בד"כ, בלי נדר , בגלל שהקושי עבר... האמת שאני כבר מתחילה להילחץ כי זה הולך להיות די קשה... אבל אני אוזרת עוז. ומנסה להיות לוחמת. אז למי שרוצה לבוא תתקשרו לתומר: 046370502 הוא יסביר לכם איך להגיע. אני מפחדת להמליץ כי אני לא רוצה לקחתאחריות על אף אחד , אז תעשו מה שבא לכם. ממה שראיתי לבנים בד"כ זה מאוד קשה, לא יודעת למה ואלי יש להם פחות יכולת סבל, אז גברים ! תהיו חזקים, אל תהיו כוסיות. אבל אולי זה הכללה? אהההוויי אומי טאקוואיאסין !

ita101

New member
נו.. אל תהיי ../images/Emo82.gif../images/Emo79.gif-../images/Emo152.gifו../images/Emo16.gifה

תעני לתגובה המושקעת שלי לקח לי איזה 3000 שנה לכתוב אותה

../images/Emo153.gif../images/Emo132.gifו../images/Emo104.gif

אני קראתי פעם פעמיים ולא ממש עיכלתי.. בינתיים יש פה דיאלוג.. לא כל כך הבנתי מה קשור שינוי חיצוני? אם אני מתלבשת אחרת אז אינ פחות נגישה? השאלה העיקרית שלי היא : אם מישהטשואל אותי מיאני מאיפה באתי מה אני עובדת וכווו. מה לענות לו. ותכתוב פעם באה מתוך רצון ולא כדי לקבל פידבק... אתה חמוד אתה כותב יפה אתה יודע הכל

ita101

New member
אני לא יודע הכל :)

לא כותב על הכל. לא כותב נכון על הכל. משתדל לרשום משהו שאני אוכל להסתכל מהצד ולקבל לא רק בגלל שאני כתבתי את זה. כתבתי בשבילך. אבל תוך כדי ביררתי כמה דברים בשבילי. ועוד לא ממש ביררתי. אפילו שחזרתי וקראתי שוב אחרי ששלחתי. יש לי נטייה להיסחף בתאוצה בין רעיונות שונים. לא הכל ברור. אם את משנה סגנון לבוש ובזה את משנה תדמית אז את פחות נגישה. יש פחות חפיפה בין התדמית שאנשים גיבשו עליך ובין מה שאת מראה להם עכשיו. הם לא יכולים לצוד את צעדיך. את לא מתישה אותם עם התדמית שהם התרגלו אליה. לפתע הם מרגישים שהם לא כל כך מכירים אותך.

אם אני פוגשת חברה/חבר

והיא שואלת ואתי מה חדש? מה קורה? אי אמורה לשקר לה. להגיד לה זה לא עינינך? להגיד לה עכשיו אני בקטע של מחיקת קורות חיי?

ita101

New member
לא יכול לענות לך על זה

תצטרכי לשאול את האיש היודע הכול וזה לא אני :) תצטרכי להזיע קצת על העניין הזה לילה טוב

ita101

New member
התבלבלתי

מושגים: תדמית תולדות חיים נגישות קשורים אחד בשני איכשהו. קחי את הטוב ממה שאמרתי...

למעלה