איך נוצרה עין העדשה מהמורכבת- אין חוליה מקשרת

squalus

New member
אתה משקר

יש לך מטרה, אחרת לא היית כותב בכל כך הרבה פורומים, בכל כך הרבה כינויים, את אותם הדברים בדיוק. יש לך פה עסק עם אנשים הרבה יותר אינטיליגנטים ומשכילים ממך, אז נסיון לשקר זה די פטתי מצדך. מהי מטרתך?

squalus

New member
אני שואל בשביל לקבל תשובה

אבל אתה נותן לי שקרים עלובים. אני מקווה שברור לך שאתה לא מצליח לעבוד פה על אף אחד, כי כולם פה מכירים את המסיונריות שלך. אז לפחות שיהיה לך את האינגריטי להגיד מה עומד מאחורי כל ההודעות, כל הכינויים, כל הפורום שאתה כותב בהם כבר שנים. אז אשאל פעם רביעית. מה מטרתך?

xianghua

New member
אין לי שום מטרה

זולת להציג תיאוריה מתחרה למוצא החיים.

deathcaster

New member
ושוב אתה משקר

שכן: 1. כל מה שאתה עושה זה מנסה לעשות DEBUNKING לאבולוציה, ולא למוצא החיים. 2. אתה לא מציג תאוריה, אתה מציג דת.

squalus

New member
אתה ממשיך לשקר

כי בשרשור שפתחת בפורום הורים למתבגרים היתה לך מטרה ברורה להכניס את שטות ה"תכנון התבוני" למערכת החינוך. מן הראוי שלפחות תצהיר מה עומד מאחורי ההודעות שלך. מכון דיסקברי? הכנסיה האבנגליסטית? כמו שאמרתי לך, אתה לא עובד פה על אף אחד. מה המטרה שלך?

xianghua

New member
די עם הפרנויה

אכן הייתי רוצה שיכניסו את תיאורית התכנון התבוני במקביל לשטות האבולוציונית(זו אפילו לא תיאוריה מדעית כיון שאינה עומדת במבחן ההפרכה). תאמין או לא, אין לי מטרה של ממש. ומבחינתי זו התגובה האחרונה שלי בעניין זה.

squalus

New member
זו התגובה האחרונה שלך בעניין זה?

מעניין, כי בכל הקשור להפרכת האבולוציה אתה לא מפסיק להגיב, בעשרות פורומים, בעשרות כינויים, במשך שנים רבות. פתאום, כששואלים אותך שאלה ישירה, אתה מסרב לענות? אשאל שוב, מה המטרה שלך? מי עומד מאחורי התעמולה שלך? מכון דיסקברי? מה הכתובת שלהם בישראל? לפחות שיהיו לך ביצים לעמוד מאחורי התעמולה שלך.

deathcaster

New member
עוד שקרים?

"ומבחינתי זו התגובה האחרונה שלי בעניין זה"- כלומר לא תכתוב יותר בפורום בנושא זה? נראה לי שזה שקר, חשבתי שכתבת פעם שאתה לא מתחמק לעולם משאלות..... עוד שקר.

deathcaster

New member
כהרגלך בקודש תמיד אבל אתה תמיד יכול

לכפר על חטאיך... בכך שתודה שאתה מיסיונר או לחילופין תציג ראיה ישירה (לא "הוכחה" על דרך השלילה) לקיומו של מתכנן תבוני.... ושוב.... אתה תתחמק מתגובה עניינית להודעה זו, בטח תתמקד בהודעתך הקודמת.

peach20

New member
השרשור התחיל עם העין...

והרי דוקינס בספר שלו "הטיפוס על ההר הבלתי סביר" הסביר בדיוק איך נוצרה העין באחד הפרקים בדרך האבולוציה. יש לך גם את מה שבן חורין כתב על הסרטן שנמצא בין העין המורכבת לעין המצלמה- אם היה מתכנן תבוני- למה לו לעשות כל כך הרבה שלבים בדרך???

xianghua

New member
דוקינס לא באמת מסביר את האבולוציה של העין

טענתו היא שהעין הפשוטה ביותר החלה כ eyespot, אלא שה eyespot הכי פשוטה בטבע מורכבת מ200 חלבונים. זה פשוט זה? "אם היה מתכנן תבוני- למה לו לעשות כל כך הרבה שלבים בדרך?"- ברור שקיימות עיניים מורכבות יותר ועיניים מורכבות פחות. גם בהנדסת אנוש ישנן מצלמות מורכבות ומצלמות פשוטות ומצלמות בעלות מורכבות בינונית. אז?

peach20

New member
בסדר, אבל הוא מסביר איך נוצרו החלבונים...

לאחר מכן- מה ההבדל? האבולוציה מדגימה את השלבים שבדרך באינספור דוגמאות של מאובנים. גם כעש נהיה שחור בגלל הפחם, עדיין זו התערבות של מתכנן תבוני (וכאן יש שינוי גנטי שמסנתז חלבונים). ולמה המתכנן התבוני צריך שלבים, למה לא ליצור את הדבר המושלם ישר? אתה באמת חושב שהמתכנן התבוני דומה לאדם?

xianghua

New member
הוא לא מסביר כלום

הוא מאמין שכך התהליך התרחש, אבל לא מביא שום ראיה לטענתו. זה מוטיב שאני רואה הרבה בספריו. ומדוע הוא טועה? כפי שהסברתי למטה, מחקרים מראים שרוב החלבון נדרש לתפקודו באופן מינימלי. לכן אין הדרגה אדפטיבית בהווצרות חלבונים, ולכן דוקינס טועה. לגבי מקרה העש- העש נשאר עש ולא פיתח שום חלבון חדש. מדובר בברירת אללים קיימים.

peach20

New member
לא הבנתי...מה הכוונה...

"מחקרים מראים שרוב החלבון נדרש לתפקודו באופן מינימלי. לכן אין הדרגה אדפטיבית בהווצרות חלבונים, ולכן דוקינס טועה"- איזה חלבון? החלבון נדרש באופן מינמילי לחיים- הרי על זה מבוססים החיים.

squalus

New member
חשבתי שהתגובה האחרונה שלך

היתה האחרונה בנושא זה. לקח לך בדיוק 4 שעות לשבור את המילה שלך. אם שיקרת לגבי זה, איזה עוד שקרים אתה מפיץ?

למעלה