איך נוצרה עין העדשה מהמורכבת- אין חוליה מקשרת

xianghua

New member
כי עלעול קצר הספיק לי

אתה מוזמן בעצמך לתת מחקר, המראה כיצד אנזים א' הופך לאנזים שונה לגמרי, ובצעדים קטנים.

deathcaster

New member
עלעול קצר מספיק לך גם למאמרים של ביהי ושל אקס

בגלל זה גם כאן וגם בהם אינך מגלה הבנה רבה, אולי עלעול ארוך יותר יעזור לך?

מנווה

New member
לא הבנתי,מדענים רבי תארים שלמדו את הנושא שנים

זקוקים לימים ארוכים של עיון רב במאמר מדעי על מנת להבין את המשמעות והמסקנות שלו וכל מה שאתה זקוק לו זה "עלעול קצר" על מנת להבין מה מטרת המחקר,כוונתו,מסקנותיו,ממצאיו וכו'? האם זה בעצם מה שאתה טוען? ולמה שאביא מחקר? לא טענתי שום טענה. בסה"כ שאלתי אותך כמה שאלות,עם תקווה כנה שבאיזשהו שלב אקבל תשובות.

אבל זה ברור!

מוחו של פינוקי התחדד מלימוד גמרא, ולכן מה שדורש ימים מספר לחוקרים באקדמיה שמוחם קהה, לא דורש ממנו יותר מדקה-שתיים.

deathcaster

New member
אני חושב שכבר דננו בסוגיה הזו

והגענו למסקנה כי לא סביר שפינוקי הוא אחד שהתחנך מלימוד גמרא, בתור תומך אדוק, נלהב ועיוור של דת התכנון התבוני, הייתי אומר בזהירות כי הוא נוצרי משיחי, או אוונגליסטי שבאמת מאמין בשקרי הדת הזו, לרבות המדענים השרלטנים הממומנים על ידה.

מנווה

New member
האמת שההימור שלי הוא יותר לכיוון

חוזר בתשובה בתהליכי התחזקות. שים לב להודעות הראשונות שלו בפורום אבולוציה.

deathcaster

New member
תהליכי התחזקות?

כמה שנים הוא כבר מתחזק? קשה לי להאמין שמדובר בחוזר בתשובה תן דוגמה להודעה שלו שגורמת לך לחשוב כך.

deathcaster

New member
פינוקי

נסה לקרוא מה שאחרים כותבים, חשוב מזה- נסה לקרוא מה שאתה כותב, זה יחסוך ממך שקרים ואי-נעימויות בעתיד.

xianghua

New member
עזוב, עצבר

בכל הנוגע לדקסטר, זה חסר תוחלת. אם לפחות היה מנסה להתמודד עם הטיעונים, מילא...

deathcaster

New member
לו היו טיעוניך ראויים להתמודדות, הצרה היא שהם

הובסו והתרסקו כמגדל קלפים, מאות אם לא אלפי פעמים. הקישורים שמנווה מפרסם פעמים כה רבות הם ראיה לכך.

Gidi Shemer

New member

למעלה