איך נוצר התא הראשון?

ללמבדה

"גם סיגרייה הופכת ל'חול' כשמבעירים אותה" סיגריה זה לא יצור חי זה אחר ואין לה תורה והיא לא הופכת לעפר חול של האדמה ולעומת זאת אדם שמקורו של השם הוא אדמה הוא חוזר אל החול והופך להיות עפר"כי מעפר באת ואל עפר תשוב" "ואצלנו כשמישהו מת הוא נקבר, אבל במקומות אחרים בעולם -לא. אז מה? " במקומות אחרים שורפים את הגופה והיא גם חוזרת להיות עפר אז ממה אתה רוצה יותר מזה

אתה צדיק

באמת כל מלה שיוצאת מפיך היא מילה של חוכמה אתה איש אשכולת שמבבין הכל אבל אתה בעצם טיפש כי אתה חי באשליה שכל העולם הזה נוצר מתא אחד והמדע אפילו לא יודע איך נוצר התא הזה וכל הזמן התאוריות שלו נופלות אל תפעיל את המוח תפעיל את ההגיון ואתה תמצא את הפיתרון(יופי של חרוז נכון) תלך תשווה דברים ואל תשמע רק את הצד האחד של הסיפור תהפוך לשופט תשווה דברים ותגיע לאמת

למבדה

New member
כן?

הסגרייה לא הופכת לעפר וגם אנחנו לא, אם כבר אפר. ובכל מקרה, מה זה משנה? כל דבר שנשרף משאיר אחריו אפר. בני האדם לא ייחודיים בזה. ואתה טועה קיימים מקומות שבהם לקוחים את הגופות לראשי צוק כדי שעופות השמיים יאכלו אותן. אז היי, קיימות עוד כמה אלטרנטיבות.

חחח והאדם חוזר לאדמה בכל זאת

"ואתה טועה קיימים מקומות שבהם לקוחים את הגופות לראשי צוק כדי שעופות השמיים יאכלו אותן. אז היי, קיימות עוד כמה אלטרנטיבות. " העופות אוכלות את האדם אחר כך הם מפרישות את הצועה שלהם והאדם חוזר לאדמה מעפר באבת ואל עפר תשוב ואני יודע שאנחנו לא יחודים בזה שאם שורפים אןתנו אנחנו הופכים לעפר אבל זה לא משנה כי רשום בתורה שהאדם בא מעפר והוא יחזור לעפר לא רשום על חומרים אחרים מתכוונים רק לאדם

L7

New member
כיצד אלוהים יצר את האדם מהחול?

איך הוא עשה זאת? העניין בלתי ברור ולכן לא הגיוני. איך איך איך הוא יצר את האדם.? קשה לי להבין איך אלוהים מסביר לך משהו. במקום לפתור תעלומות הוא יוצר תעלומות. איך הוא פועל האלוהים שלך?

למבדה

New member
איך המפץ הגדול התרחש?ולמה?

די כבר, גם המדע לא עונה על שאלות, אלא רק מעלה עוד ועוד מהן.

neko

New member
אין למפץ הגדול סיבה. הוא סיבת כל

הסיבות. מוכר לך?

אם לפני המפץ הגדול לא היה זמן

אז מה היה? ואומרים שהוא היה גוש גדול ועצום אז אם לא היה זמן אז איפה הגוש הזה היה המדע אומר סתם דברים שהוא לא יודע למה הוא מתכוון בכלל ועוד משהו המדע טוען שלכל חומר יש גיל אז אם הגוש העצום הזה היה חומר אז זאת אומרת שהיה לו גיל ואם היה לו הוא לא יצר את הזמן לפני 100 שנה קם איזה אחד ואמר שהאדם מוצאו מהקוף ואז משמה התחיל כל הבלאגן וכולם היתחילו להיתחרפן כולל המדענים הם מנסים למצוא תשובה למה שהם לא יכולים למצוא תשובה הם שואלים שאלות שהם לא יכולים לענות עליהם הם בעצם דופקים את הראש בקיר אבל יש מדענים שהשלימו עם זה שבלי ישות מתכננת אין סיכוי שבעולם שכל העולם שאנו חיים בו יווצר ככה סתם הכל יותר מידי מסובך מכדי שהוא יווצר במקרה ואתם גם צריכים להשלים עם זה

כחול

ומה אתה טוען ש"המפץ הגדול" לא יצר את הזמן אתה ממש כופר ועוד משהו כל המדענים שלכם קבעו ואמרו שלפני המפץ הגדול לא היו בכלל חוקים של פיסיקה לא ידוע להם מה היה לפני המוח שלהם לא יכול לעכל את זה זה שלא היה זמן לפני הפיצוץ כי זה לא הגיוני בכלל ושוב אני מזכיר שעדין לא קיבלתי תשובה לאיך התא הראשון נוצר ואם אין תשובה אז פשוט תגידו

Lu Tze

New member
ואני עדיין לא קיבלתי את המראה מקום

שמעיד על כך שגיוס למלחמה הוא רשות וגם פרשנות שסותרת את מה שהבאתי לך מפרק כ' בספר דברים. הנקודה שלך? בנוגע לשאלה שלך, לא תקבל שום תשובות. קודם כל, כבר הביאו לך תשובה שאותה לא קראת. דבר שני, אין לך את הידע המדעי כדי להבין את התשובה שתקבל. בנוסף לזאת, בצורה שבה אתה מתנהג, לא מגיעה לך תשובה. עכשיו, תהיה ילד נחמד ותפסיק לעצבן עם השאלות שלך עד שתענה על השאלה שלי (ששאלתי לפניך), אוקי?

עניתי לך כבר

אלה שלא הולכים לצבא נלחמים גם מלחמה אתה עוד לא קולט את זה הם מתפללים בשביל כולנו בוכים בשביל כולנו עושים הכל בשבילנו ואתה בא אליהם בטענות בזכותם אתה קיים ותגיד לי איך נוצר התא הראשוןונראה אם אתה באמת צודק

Lu Tze

New member
לא, לא ענית.

ביקשתי את המראה מקום שעליו אתה מתבסס ופירוש של הפסוקים שהבאתי. ולמרות שלא ענית לי, אני אהיה נחמד ואעזור לך. לך לספריית העיון שבבית הספר שלך ותבקש מהספרנית ספרים בנושא פיזיקה וליתר דיוק על המפץ הגדול (אם תבקש, אני אתן לך כמה המלצות, אבל אני לא רוצה סתם לבזבז אנרגיה בחיפוש אחר מידע שלא תשתמש בו). לאחר שקראת מספיק ספרים על המפץ הגדול (אפילו לך זה לא אמור לקחת לך יותר מחודש אם תתרכז ותלמד כמה שעות בכל יום), לאחר מכן תוכל לעבור לכימיה ואז לביולוגיה. דווקא התיזמון שלך מצויין מכיוון שכמעט התחיל החופש הגדול ואם תקדיש לעצמך כמה שעות בכל יום פחות או יותר בסוף החופש תוכל להבין כמה תיאוריות בנוגע ליצירת ווירוסים ואז תוכל להתקדם לכיוון תאים. ואני אומר את כל זה בלי טיפת ציניות (טוב, בלי כמעט טיפת ציניות). לא ממש אכפת לי אם תקשיב לי או לא. מצידי, אתה יכול להמשיך לשאול את אותה שאלה, אבל שלא תגיד שאנחנו מסרבים לענות לך.

neko

New member
אם לפני אלוהים לא היה זמן

אז מה היה? ואומרים שהוא היה גוש גדול ועצום אז אם לא היה זמן אז איפה הגוש הזה היה הדת אומרת סתם דברים שהיא לא יודעת למה היא מתכוונת בכלל לפני 3000 שנה קם איזה אחד ואמר שהאדם מוצאו מאלוהים ואז משמה התחיל כל הבלאגן וכולם היתחילו להיתחרפן כולל הרבנים הם מנסים למצוא תשובה למה שהם לא יכולים למצוא תשובה הם שואלים שאלות שהם לא יכולים לענות עליהם הם בעצם דופקים את הראש בקיר אבל יש רבנים שהשלימו עם זה שבלי אבולוציה ובלי מפץ גדול אין סיכוי שבעולם שאלוהים יווצר ככה סתם אלוהים יותר מידי מסובך מכדי שהוא יווצר במקרה ואתם גם צריכים להשלים עם זה

חחחחחח

הבעיה שלפני 3000 שנה לא קם איש אחד והחליט שמוצאנו מאלוהים קם אלוהים והחליט להגיד לנו שהוא יצר אותנו ובגלל זה הוא לא שלח ואמר למשה להגיד לישראל את עשרת הדיברות אלה אמר אותם בעצמו ואלוהים לא נוצר במקרה אין יוצר לאלוהים הוא הבורא לכל הנבראים אם הוא היה נוצר אז הוא היה מוגבל ממי שיצר אותו והוא לא היה כל יכול הוא היה מוגבל

neko

New member
המפף. קח.

1. אכן קם מלך אחד (יאשיהו או משהו כזה) וגילה לעם שהוא מצא ספר תורה עתיק שמתאר איך כל העם קיבל אותו מאלוהים בכבודו ובעצמו, ופותר את כל השאלות שהיו לעם, וקובע את מעמד המלך כשליח האלוהים. אם אתה לא מאמין לי, תפתח את ספר דברי הימים ותקרא. אם אתה לא יודע היכן, תשאל את 00000000 או Governor, הם בודאי יודעים. 2. העולם לא נוצר במקרה אין יוצר לעולם הוא הבורא לכל הנבראים אם הוא היה נוצר אז הוא היה מוגבל ממי שיצר אותו והוא לא היה כל יכול הוא היה מוגבל אתה רואה, לכתוב סתם גם אני יכול. אתה לא מפעיל את ההגיון שלך, אתה מצטט את אמנון יצחק. קשה להתווכח איתו דרך כ"כ הרבה אנשים במקביל.

neko

New member
מיד אחרי ששלחתי חשבתי שבאמת אני

הייתי צריך להוסיף אותך לרשימה...
יש לזה מקבילה בדברי הימים, לא?

למעלה