איך נוצר התא הראשון?

הינה אנוכי ../images/Emo153.gif

אהלאן אחי מלך החיות! מה המצב? קפצתי לחזק אותך על העבודה הקשה והמאומצת שלך למען שמי! גדול אתה, וארוממך הוד מלכותך... תראה להם מי הטמבל פה! וואלק אני יראה להם מה זה!!! מה ככה? קפוץ לקפה.. בא לך? יאלה תבוא תבוא.. (לפני שאני אקח אותך בכח)
אז סבבי... אני הולך לטפל בעולם השכן בינתיים... לא לעשות בלאגן. על כל שאלה תבוא תשובה!

יו כנראה שבאמת השפעת על מישהו

אם אתה עשית כינוי כזה כמו של אלוהים ובאת לפה רק בשביל לשחק אותה אלוהים ולעצבן אותי כנראה שהשפעתי עליך עד כדי כך שהיתרגזת והחלטת לפעול בדרך אחרת נגדי והחלפת כינוי או שאתה מטומטם שאין לא חיים או שהיתרגזת כל כך עד כדי כך שהחלפת כינוי רק בשביל לבוא לפורם הזה ולעצבן אותי(מה שאתה בכלל לא עושה כי אתה רק מראה לי כמה טיפש יכול להיות בן אדם חילוני בנאדם דתי בחיים לא היה יורד לרמה כזאת )

Justin Angel

New member
ואם אפשר גם בבקשה

להשתמש במילים קצרות, פשוטות שהערך הגימטרי שלהן לא עולה 42 כל אחת. לא בקשה גדולה מדי.

כיצד נוצר האתיאיסת אני יודע

ודרך אגב אני יודע איך נוצר הדתי גם אבל לך בטח יש דרך חשיבה שונה משלי אז אם אתה יכול ברוב טובך לגלוות לי איך נוצר הדתי?

אתה יודע מה....

אני חושב שאתה וLu Tze זה אותה אחד אז מה קרה אתה חוזר בך Lu Tze אתה עדין משיב לי להודעות

ראה נא, כמה חסר אמונה אתה!

אלוהים מופיע בפורום ואתה מתחיל לשקשק, ונהיה ספקן? יודע אני מי הוא המאמין האמיתי. רציתי להראות לך עד כמה אמונתך מזוייפת! הסר דאגה מלבך לגבי חסרי האמונה. דאג קודם לאמונתך שלך! ניסים עשיתי, וניסים אעשה! גבורתי הוא לא אתה! (חבריה. אינני מכיר עוד ב"מלך החיות2". נמחק מספר החיים! ראו זאת כהודעה משמחת)

למעלה