איך פגשתם את החצי השני שלכם?

shelycat

New member
איך פגשתם את החצי השני שלכם?../images/Emo99.gif

איך פגשתם את החצי השני שלכם? האם היתה זו אהבה ממבט ראשון או שמא ממבט שני?

nikit1

New member
אנחנו...../images/Emo23.gif

היכרנו בבליינד דייט שמאד לא רציתי והלכתי רק כדי לרצות את החבר ששידך בינינו
. אסף מההתחלה טען שזו אהבה ממבט ראשון ושברור לו שאנחנו נתחתן. אני מאידך צחקתי עליו...אך הוא צדק. אז אפשר להגיד שבשבילו זה היה ממבט ראשון ובשבילי ממבט שני

אופה3

New member
לא יאומן אבל אני התחלתי איתו......

את בעלי ראיתי במשך כמה חודשים בשכונה, הייתי אז בפנימיה בירושלים, והייתי באה לחופשות לכפר סבא, מידי פעם הייתי רואה אותו בשכונה, יום אחד ב 1/5/95 בשעה 17:45 הלכתי לכיוון תחנת האוטובוס בדרך לפנימיה, והוא עבר אם האוטו שלו וחבר שלו בשכונה, נעצר לידי בכאילו עוצר??? אז קפצתי על ההזדמנות ושאלתי אותו אם הוא מגיע לעיר, והוא אמר כן והוא הקפיץ אותי לשם, יום למחרת הגעתי שוב פעם לכפר סבא, ירדתי בצומת רעננה, חייגתי 144 וניסיתי למצוא את הטלפון שלו, קיבלתי 9 טלפונים באותה השכונה, צלצלתי ובמספר השלישי שמעתי את הקול שלו, הוא ענה לי לא ידעתי מה להגיד וכמעט שניתקתי מהתרגשות, שאלתי אותו עם הוא זוכר אותי מאתמול והוא אמר שכן, אז שאלתי אם בא לו לבוא לאסוף אותי מצומת רעננה והוא אמר שהוא בא, ומאותו הרגע לא ניפרדנו, למרות כל המכשולים והמהמורות בדרך, ואם כל הגעגועים שהייתי בפנימיה בירושלים, בסוף ניצחה האהבה והנה אנו נשואים באושר ובאושר. זהו סיפור אהבתי, שהוא איננו דמיוני, אלא מאוד מציאותי, ותודה לאל שאזרתי אומץ להתחיל איתו, אחרת איפה הייתי עכשיו? ממני האופה

kisses

New member
את האמת שאני התחלתי איתו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הגעתי ללונדוןלפני 3.5 שנים לבקר חברה שגם גרה פה ובמקרה פגשתי את ידידה הטוב שהוא במקרה אלוןולא יודעת האדישות שלו נורא משכה אותי וכשיום אחד יצאנו ישבתי על ברכיו והסתכלנו בדיוק על איזה מראה שהיתה שם ואמרתי לו איך שאנחנו מתאימים מאז אנחנו יחד באושר ובאושר

אנחנו ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif...

אם תרשו לי להוסיף, למרות שאני עוד לא נשואה... אנחנו למדנו יחד באוניברסיטה. בתחילת שנה א´ בכלל לא התלהבתי ממנו, חשבתי שהוא
. בהמשך השנה התחלנו להכיר. כל הזמן לא ידענו אם אנחנו רוצים להיות אחד עם השני, עד שבסוף זה התגבש. יום אחד הייתי אצלו ואז עשיתי את הצעד הראשון... ומאז אנחנו ביחד (כבר עוד מעט 4 שנים).

את לירון הכרתי דרך זוג חברים משותף

שממש באותו יום אני שאלתי את חברה שלי אם אין לה מישהו להכיר לי , ולירון שאל את השאלה הזו את חבר שלו .(שהוא חבר של חברה שלי). וכך היא חשבה על לירון, החבר חשב עליי, ולמחרת הכירו בנינו. זו לא אהבה ממבט ראשון, האמת בהתחלה הוא בכלל לא כ?"כ נראה לי, אבל התאהבתי ....

הם התחתנו שנה לפנינו בדיוק

באותו אולם , כך שביום החתונה שלנו, אמרנו להם תודה , ומזל טוב ליום הנשואים , עם שמפניה וזיקוקים...

הילית*

New member
אנחנו שלחנו זר פרחים גדול עם ברכה

מרגשת במיוחד ביום החתונה לחברה המשותפת שלי ושל אחותו

הילית*

New member
אני הכרתי קודם את ..... אחותו ../images/Emo66.gif

יש לנו חברה משותפת- חברה מאוד טובה של שתינו. לקח כמה שנים עד שהתוודענו זה לזו . נזכרתי לפני כמה זמן שכשהכרתי את אחותו זה היה בתחילת התואר הראשון בירושלים ואז היא סיפרה לי שגם אחיהלומד בירושלים... לקח כמה שנים עד שהכרנו ... בתל אביב

maal

New member
אני בכלל התאהבתי בו../images/Emo99.gif

אבל הוא היה נראה לי סנוב.... הכרתי אותו במקרה דרך ידיד משותף ובשניה שראיתי אותו - נידלקתי (וגם הוא רק שלא ידעתי...) כמה ימים אחרי שנפגשנו ידיד שלי שאל אותי עליו ואני בדיעבד עניתי לו שהוא סנוב.... ואחר כך שוב ניפגשנו ו........ הביישן הציע לי לצאת איתו...ומאז
האהבה לא מפסיקה לפרוח 5 שנים כמעט. ובקרוב החתונה הגדולה!

שמופית

New member
אנחנו הכרנו במקום העבודה...

תמיר כבר עבד שם וביום שאני הגעתי לראיון עבודה, ראיתי אותו והוא סיקרן אותי. זו לא היתה אהבה ממבט ראשון, אבל אני התאהבתי קודם (עד מעל הראש). הוא נורא ביישן ולא הבין את הרמיזות שלי, אז פשוט התחלתי איתו והלכנו לטייל על חוף הים בת"א אחרי העבודה. זו הפעם הראשונה שהתחלתי עם בחור והייתי נורא נבוכה, מה גם שבהתחלה הוא היה אדיש ורצה להיות בטוח שזה זה. מזל שהתעקשתי

POOH*

New member
אנחנו....

הכרנו באינטרנט!!! ובהתחלה היינו חלק מקבוצה די גדולה ודי מגובשת שנפגשה בצ´אט בחדר קבוע ודיברה כל יום כמעט. ואח"כ נפגשנו כולם עם כולם. ואח"כ [אחרי שהוא חזר מהמזרח] נפגשנו לבד. פעם ראשונה לקפה בעזריאלי. פעם שנייה אצלו בקיבוץ ומאז לא נפרדנו

גם אנחנו באינטרנט ../images/Emo13.gif ב ICQ

בהתחלה בכלל לא רציתי להפגש, בסוף נשברתי, זה היה בלינד דייט אמיתי, לא שלחנו תמונות קודם ואפילו לא סיפרנו איך אנחנו נראים, והבחור פשוט שבה את ליבי מן הרגע הראשון (אכן אהבה ממבט ראשון)
המשקיען שלי נסע לפחות פעמיים בשבוע בין ירושלים ורעננה במשך שנה, אהבה מקסימה שהולכת וגוברת מיום ליום כבר שנתיים וחצי ובעוד חודשיים וחצי תאושר רשמית בחתונה.

תמרה*

New member
גם אנחנו בצ´ט

נפגשנו באמצע הדרך בין הבית שלי (שלנו היום) ברמת גן, לבין ההבית של ההורים שלו (שגרים ליד עפולה), לקפה, אחרי יומיים מאז שדיברנו לראשונה בצ´ט ובטלפון. למחרת הוא בא לבקר אותי בר"ג, ויום אחר כך כבר בא לתמיד. מאז אנחנו יחד, שנה ושלושה חודשים, מהם נשואים (אתמול בדיוק) 10 חודשים.

יעלי2

New member
ואנחנו

הכרנו בתואר הראשון. אני היתי בשנה ג´ והוא התחיל שנה א´. היתה לו חברה ואני כלל לא התענינתי למרות שעבדנו יחד (ברדיו) וחשבתי לי שהוא נחמד. הוא היה אנטי טזה למה שחיפשתי בשלב זה של חיי. חיפשתי מישהו אחרי סיום לימודים, שיודע מה הוא רוצה וכו. יום אחד הוא טילפן ושוחחנו ארוכות. הייתי בטוחה שהוא צריך חומר ללימודים, אבל התברר שכוונתו היתה הרבה יותר רומנטית. לאחר בירור קצר הוא נפרד אז מחברתו. גרתי אז אצל ההורים. נפגשנו בתחילת שבועות ויצאנו מהחדר בסוף החג. שבועיים אחר כך עברתי לדירה משלי ולקח קצת זמן עד שעברנו לדירה משלנו. לפני כחודש התחתנו אחרי 5 שנים וממש בעוד שעתיים נוסעים לנתב"ג לירח דבש המיוחל.

fila

New member
בעבודה

הוא היה בוהה בי כל הזמן ומקניט אותי יום אחד הוא אמר לי שנתחתן וצחקתי כי לא הרגשתי כלפיו כלום. אח"כ התחילה עבורו תקופה קשה מאוד והייתי האוזן קשבת שלו, לילה אחד בעבודה הוא פתאום התנפל עליי ונישק אותי מאז התחיל סיפור אהבה מטורף ביותר....ואנחנו ביחד. הוא אמר שהתאהב בי ממבט ראשון ואני מהנשיקה הראשונה...

ביגי

New member
מכירים מזמן מזמן

גיא ואני מכירים מאז גיל 10 בערך (חברה מאוד טובה שלי הייתה בכיתה שלו כך שבכל יום הולדת שלה ראיתי אותו) בהמשך, בתיכון היינו באותה השכבה והוא אפילו היה בכיתה של האקס שלי. למרבה הפלא, התחברנו לנו רק כשהיינו יותר מבוגרים (גיא היה אחרי שחרור ואני הייתי בשנה השנייה באוניברסיטה). מאז אנחנו ביחד (חמש שנים) התחתנו בקיץ שעבר ואהבתנו גדלה וגוברת.

תוכי

New member
הכרנו כך......./images/Emo9.gif

הכרתי את בעלי דרך חברה שעבדתי איתה הגעתי לעבודה בוכה לאחר שנפרדתי סופית מהחבר הקודם שלי ואז היא באה אליי ושאלה אותי אם בא לי להכיר מישהו שעובד עם חבר שלה (היום כבר בעלה) הסכמתי אפילו בלי להסס (ועל זה אני שמחה) אז ככה נפרדתי מהחבר הקודם ביום שבת, ביום ראשון כבר דיברתי עם בעלי לעתיד וביום שלישי ה- 22/12/98 כבר יצאתי עם בעלי לפגישה הראשונה ומאז אנחנו יחד התחתנו ב- 27/08/01 זהבית

אתי@

New member
אנחנו הכרנו בצבא

אני הגעתי לבסיס אחרי הטירונות, ירוקה לחלוטין, ופגשתי אותו במשרד כ"א. מייד הוא "לקח אותי תחת חסותו" ועזר לי להשתחרר מעבודות רס"ר, לקח אותי לאכול ארוחת צהריים, והכיר לי קצת את הבסיס. לקח לנו בערך שבועיים או שלושה עד שיצאנו, והאמת היא שבהתחלה לא התלהבנו אחד מהשני, אבל הדברים התגלגלו עד שחוסר ההתלהבות הפך לאהבה ענקית
מאז עברו 7 שנים וקצת, ואנחנו נשואים כמעט חצי שנה...

למעלה