אילו לסבתא היו גלגלים

../images/Emo105.gif

"אתמול בלילה," היא אומרת לי, "שתיתי הרבה יין". אבל הכדורים. "ואז אכלתי". אני עדיין לא מבין למה אנחנו יושבים על המיטה שלה, ככה. אתמול בלילה היה קשה, הגענו למין מקום רע. "אכלתי הרבה". אני לא רוצה שהיא תגיד את זה עכשיו. שלא תגיד. שלא תגיד. "והקאתי". אבל כבר כמעט שנה ש-. אני רוצה לחבק אותה, אבל הדבר הזה ביננו לא נותן לי. הגוף שלה מעל האסלה בראש שלי, הגוף שלה אפור בראש שלי, כל מה שאסור נעשה עכשיו, כל מה שאסור נעשה עכשיו. "זה בסדר, מותר לי פעם ב, ככה אני שולטת על הגוף שלי", אבל חשבתי, אבל. מחשבות של בריאוּת בראש שלי, אני צבוע, אני לא יודעעלמהאנימדברבכלל. התרוקנות. "תגידי משהו", היא אומרת. אני לא יודע מה להגיד. היא מאוכזבת. [לפני זמן מה]

קלארנס

New member
../images/Emo60.gif

שכחתי. כוח. כל מיני מחשבות שאני לא מצליח לסדר בהסברים או למצוא מסקנות. אני מנסה להשמין כדי לתפוס יותר מקום. לא הבנתי אותה, אבל דרכך הבנתי. חושב: אולי זה הנשק שלה ולא צריך לקחת וכל מיני. ושאי אפשר לחבק ורוצים. מפחד להתבגר ושככה זה יהיה מעכשיו. נדמה לי עכשיו שיש מילים רק בשביל דברים מאד ספציפיים (וגם אייקונים.) אתה כותב נורא יפה. אוהב אותך

יסמין 28

New member
ילד,

מכירה את התחושה של לרצות להעלים את החזה, את הקימורים הנשיים, את הבטן, והירכיים. בונוס של ההרעבה - הפסקת המחזור. מכירה הרבה הרבה FTM שאין להם חזה ולא צריכים לקשור אותו בכלל. אחד שהיכרתי התמכר לספורט. ריצה, משקולות, חדר כושר, רוגבי. כל מה שבונה שרירים. בונוס שקיבל: החזה נעלם ממידה C למידה A. פציעה קלה בספורט גרמה לו לוותר על ספורט למשך חודש. החזה חזר ואיתו כמובן ההקאות, הזלילות, ועוד לא דיברנו על לחתוך את עצמך...

FreakOnALeash

New member
אני

הולך קצת, חוזר, וכל הדיונים מדכאים. רואה ברק למה אנחנו מעדיפים לדבר על סדרות וגלאם רוק?

DarlingAdam

New member
לא שכחנו,

דווקא הזכרנו, ובדיוק מתוך המחשבה הזו על ההתעלפויות, והמחשבה הנוספת על ניתוחים להסרת הצלע התחתונה כדי ליצור קו מותן. בקשר לאנורקסיה... אני יודע שאני לא דוגמה, אבל כל פעם שאומרים משהו בסגנון "כל מי שכך וכך אף פעם לא קרה לו שירים את היד", וזה לא קרה לי, אני מרים יד. במשך המון שנים הייתי אישה וחייתי כאחת ואני עדיין חי ככה לפעמים, והדבר הכי קרוב לדיאטה שעשיתי היה ניסיון להימנע משוקולד וקולה אחרי שרופא השיניים שלי צעק עליי הרבה, וזה לא היה קשור למשקל. ומעין דיאטת השמנה שבה ניסיתי להעלות במשקל. {{{המון חיבוקים וחיזוקים למתן ולתומס))

ליטל ו

New member
אם אנחנו הולכים על עקרון

הגנים, רגליים ארוכות זה טוב כי זה אומר שאתה רץ מהר יותר בפחות מאמץ, אז תרדוף או תברח מהר יותר. בעניין עקבים, אני אוהבת את זה שמצד אחד זה עניין של חולשה, כמו שציינת, אדם (מישהו פעם אמר לי שאם אתה בעקבים ובקושי מצליח לשמור על יציבות, קל יותר לדחוף אותך על המיטה), ומצד שני כוח - זה דוקרני/חודרני, ואפשר לשבור עם זה עצמות או לפצוע אנשים באמת.

FreakOnALeash

New member
האמת היא

שאצלי בנשפחה המורחבת די גידלו את הבנות והבנים אותו הדבר. כן, תאשימו כולכם את ההורים שלי עכשיו :-S. שנית, אני מאמין שלילד גם יש בחירה. כל עוד אין להם אחות שמואחת להם לק לגן ולבי"ס...

eliott smith

New member
אוף

קראתי את מה שכתבו מתן ותומאס, וירדו לי דמעות. לא מזמן שותפה שלי חזרה עם ערימות של בגדים מזארה ובנטון ועוד כל מיני חברות יקרות מאוד וממותגות שאני לא מכיר. שאלית מאיפוא יש לה כל כך הרבה כסף לקנות אותם, אז היא אמרה שזה בגלל שהיא לא מוציאה כסף על אוכל, כי היא אנורקסית. ואני לא יכול להבין את זה. מה הכייף שבלקנות בגד חדש אם אין לך בטן מלאה לשמוח עליו? ושוב אני רוצה קצת לבכות בגלל מה שתומאס כתב. אוף.

למעלה