ועכשיו ברצינות: "ויש לנו בית ויש לנו עץ בארץ ישראל ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת..." באביב/ מיכה שטרית: "נעבור את החורף ואחר כך נראה באביב באביב בינתיים שב תחת עץ קלמנטינות" דניאל/ יודית רביץ: "ציפור קטנה בקן, השמש בטח גם הרוח לא ישרוק, עץ לא ישיר עליו.." שעור מולדת/ כוורת: (לא זוכרת ת´מילים..) ".. בבית הספר, על הקיר תמונה והאיכר חורש בה את האדמה ... הברושים שמי שרב חוורים .. יצמיח לנו לחם, שנהיה גדולים" ו.. הממ.. איך לא? (פחחח. רק אל תהרגו אותי
): אור הנר נמהל באור הירח, על הכר שערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח...
הכל עובר חביבי - סימן שעוד לא הגענו בשיר הזה יש פשוט הרבה: אתה רואה דקלים, דקלים איני רואה... אתה רואה אדם בצל התאנה אולי בצל הגפן שם מנוחתו אתה רואה עצי זיתים ושדה חיטה ואיך שביניהם פורחת השיטה ויש גם כרמים - יוצאות אל הכרמים עם אהובי לבן...
ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון וענן בשמיו ואילן בגשמיו" (ומבטיחה לכם שבשניה שכתבתי את השורה הזאת, התקשר אדם בשם ´אילן´ וביקש את אבא שלי..
)
להקת חיל הים - רק בישראל יום הולדת לאילן... ה
הכי מתוק - רק בישראל
להקת הנח"ל - הוא לא ידע את שמה ליד |הדגדש|אילן זקן היא את ראשה הסבה...
ריטה - ארץ מולדת עם עץ בננות בכל גן
ים מכל ברז עם צל תמר על שפת הים סליחה על ההצפה.. אספתי עצים שמצאתי בשירים בימים האחרונים והכנסתי את הכל רק עכשיו... שיהיה לכולם ט"ו בשבט שמח! בשורות טובות, אסתי.
אין לי כוח לקרוא הכל אז אם כבר הוזכרו - סליחה אבל ככה טיפות הגשם בצמרות האשלים הגרעינים והקפה והבוטנים (הכל קלוי מתוך העיקר זה הרומנטיקה) עצי האשל גבוהים אין ענן על העיר (יום יפה מתוך התכוונות - זה עם ה ואין אין רגע יפה כמו הרגע הזה) זהו בינתיים אור
בס"ד על פני השטח צומח עץ . (על פני השטח , משינה 5) בגלל שזה היה יום חג , נחת על צמרתו של עץ . (שלג צח , משינה 3) תחת עץ הדובדבן , שנים נושבות לאן . (כל יום אני בולש , משינה 3) לא ישן פה , כמו ענף של עץ שדוף . (מדברים עלייך , משינה 2) עץ עומד בשלכת , בית מוקף בגינה . (שט אלייך , משינה 2)
אני עץ בשלכת../images/Emo143.gif../images/Emo119.gif
בירוק... בואו הנה, מה זה הרבצתם פה עיצעוץ, מרוב שירשור לא רואים את היעד... אך ראיתי כי דילגתם או שמא הייתי זה אני שאבדתי סחור סחור בין העצים הירקרקים ולא מצאתי את שירתו של מאיר אריאל ז"לז"ל.. אז הנה מעט פנינות מפרי עטו בסוף מצאו אותו זרוק מתחת עץ אשכוליות אחד.. כל פעם שבחצר היו שומעים מכה ידעו שארול שוב נפל מעץ התות ענפיו נתנו לו את בתם, דממה רכה והוא היה תופס איתה מין שוטטות את אותו דבר נתן לו עץ אשכוליות כמעט אותו דבר גם אקליפטוס-עוג... אמרו הוא לא טיפס על עץ אם לא ינק.. הרחק עומד לו אקליפט ענק... ארול ארולהוא יתן לך רעננה הוא יביא לך מטר רץ פרדס חנה כרכור צל עצי בננה... לב נודד אל מבוע אל שלחייך פרדס רימונים עם פרי מגדים כפרים עם נרדים...(שדות גולדברג) צחקה צחקה עת חלף בה החץ עננים על הדרך הרוח בעץ(שרל´ה היתה אוהבת את זה) כקלפת האגוז כחרצן אפרסק כבית שרשים כשלכת עלים (מה חדש במדע) סוף עונת התפוזים עם ניצה דבש ניגר מריח הדרים... הידעתם מה מתרחש בכל הבוסתנים?... השד יודע איזה שד אותו כל כך מריץ בכל המשמשים ניגש הוא ועושה חריץ בכל התפוזים הוא מנקב נקבוביות ובפרות הרקובים הוא שם רקבוביות.. זה הוא אשר מושך את הפטמות בלימונים א-נו תנחשו מה הוא עושה לרימונים... אבל יותר מכל אוהב הוא לכופף בננות,מכופף הבננות. בשדה ירוק על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה.. על מרבד עלי עשב-רוח שם ישבנו לראות שקיעה והיתה תחושה של תפוח והיינו כל כך קרובים לנגיעה.. וכבר אמרו: ערב כחול עמוק..קטורת של אזדרכת... המשך יבוא וחג שמח לאילן אילנה ואילנית...