סיגל של שגיא
New member
אין לי כוח../images/Emo5.gif אני על סף שבירה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
חברות, אני זקוקה לתמיכתכן הנפשית וגם לעזרתכן המעשית. שגיא לא ישן בלילות. כל לילה הסיוט מתרחש עלינו מחדש. אני כבר מתחילה לשנוא את שעות הלילה הממששות ובאות
כל היום הוא ילד נהדר, באמת! אוכל יפה וישן יפה. במשך היום הוא אוהב לישון, ויוצא שהוא ישן כל שעתיים וחצי לערך. אל תאמרו לי לא לתת לו לישון במשך היום, כי מה שאני מקבלת במצב הזה הוא ילד עצבני מאוד, שבוכה, מקטר, מושך לי בשערות, צובט ושורט אותי, ומושך לעצמו בשערות בטרוף
אבל בלילה
, בלילה הוא מתנהג כמו ילוד
, ואני על סף שבירה. כמובן, שגם אביו מיואש, אבל זה האחרון יוצא בשעה 7:45 לעבודה וחוזר ב - 18:00, כך ש-10 שעות הוא בלעדיו...צובר כוחות. החלותי לנטר את הפעילות שלו במשך היום (וגם במשך הלילה). אני אפרט לכן רק את שעות החשכה: 20:30 - אוכל (לאחר אמבטיה) והרדמות. 00:00 עד 02:30 ער (כאשר אנחנו מנסים כל דבר כדי להרדים אותו. בשלב מסויים של עצביי, כולנו היינו כבר ערים, ושגיא ואנכי היינו עסוקים בעבודות הבית, כששגיא ישוב לו בתוך המנשא. פשוט היה חבל לא לנצל את השעות הללו לדברים פרודוקטוביים בבית
) 02:30 - שגיא הלך לישון סוף-סוף. 05:00- בוכה מתוך שינה ואביו מעביר אותו לעגלה. 07:00 - בוקר טוב
... אני כותבת לכן ובוכה. שגיא עוד מעט בן 6 חודשים והמצב נמשך כמעט 6 חודשים. אין לי יותר כוחות. אני נהיית אדם מאוד לא נחמד. אני נוזפת בשגיא באמצע הלילה (לא צועקת עליו, אבל הטון מאוד נוזף. מיותר לציין שזה לא עוזר, כי הוא מחייך אלי, אבל אני כ"כ מתוסכלת), מזעיפה פנים לאביו בבוקר, ורק מחפשת מישהו להכנס בו
ה צ י ל ו שמישהו יזמין לי מקום באברבנאל. גם אוכל לישון, וגם אקבל טיפול פסיכיאטרי כי אני מ ש ת ג ע ת
חברות, אני זקוקה לתמיכתכן הנפשית וגם לעזרתכן המעשית. שגיא לא ישן בלילות. כל לילה הסיוט מתרחש עלינו מחדש. אני כבר מתחילה לשנוא את שעות הלילה הממששות ובאות