אין לי מילים

yra14

New member
אין לי מילים

עם אריאל שרון רצה שיפנו את גוש קטיף זה בשביל משו לא סתם ... זה לטובתכם תבינו.... בן דוד של פינה את התושבים שמה ואני יודעת כמה זה קשה הוא לא רצה אבל לא היית לו ברירה תבינו את החיילים הם לא אשמים הם רק ממלאים פקודות.... אבל מה עדיף? שימותו חיילים שנלחמים למדינת ישראל תאמינו לי לא..!!!

רק ממלאים פקודות? יש מדינות בעולם

חיילים קיבלו פקודות לשדוד בנקים. זה נראה לך בסדר? אין הבדל בין זה ולשדוד תושבים מהבתים שלהם. את דואגת לחיילים שימותו? איפה היית מתי שפרס וביילין הזמינו את הרוצחים מתוניס והקימו להם רשות טרור? למה רק עכשיו את מתעוררת?

איפה אלוהים כשהוא צריך לעזור

לך? פתאם אתם בעד סירוב פקודה מה זה בעד? מסע שלם לסירוב פקודה כל חייל שיסרב- יקבל 1000 דולר, מה רע? אוי אתה כל כך איום פשוט זוועה. מה היה קורה אם חיילים היו מסרבים פקודה עוד לפני תאמין לי- התנחלויות בטוחות לא היו. נשאלת השאלה, איפה אתה היית כשחיילים נהרגו בשטחים המטומטמים האלה? נמאס כבר לשמוע את הבכיינות המטומטמת שלכם החיילים הם הראושנים שהיו צריכים לפנות את האזור החיילים הם אלו שהקריבו כל כך הרבה בשביל המקום הזה איך אתה בכלל מעז לדבר ככה. מה אתה עשית בשביל המדינה הזאת חוץ מלדבר בסיסמאות ובסטיגמות ולתמוך בכל דבר הרסני שיוביל למותנו?. אנחנו מדינה דמוקטית ואחנו רוצים להיות כזאת אל תפריעו לנו אל תרצחו לנו ראשי ממשלה ואל תאיימו ברצח ובקרע נשבר הזין מכם פשוט אין כוח. אני מתחילה לחשוב שחבל שפינו אתכם בוא ניראה איך הייתם מסתדרים אם הצבא פשוט היה קם והולך לא "מגרש" ולא כלום פשוט הולך משם משאיר אתכם לבד אוכלוסייה מובלעת בתוך שטח אויב שטח לא לכם. נמאס. נמאס.

Bronx Bomber

New member
אני שירתתי בשטחים. המצב היה הרבה

פחות מסוכן לפני שהפצצתם אותנו עם הסכמי אוסלו. אתם הזמנתם את הרוצחים מתוניס והקמתם להם בסיסי טרור. ועכשיו אתם באים בטענות. תתביישו לכם.

עוד פעם, אתם

אני לא האויבת שלך! אני אחותך, אני חלק מהעם הזה ואתה חלק מהעם הזה יש לנו מספיק אויבים כמה עוד נמשיך להלחמם בעצמנו?

One Echoe

New member
תגיד, מה הקטע של התמונה?

דמגוגיה טיפשית? תעמולת רגשות? אני בטוח שאם תספר לנו את הסיפור שמאחורי התמונה-זה לא יראה כזה נוראי. ושום אחות לא גירשה משפחה וזרקה אותם לרחוב. מה שאחותך עשתה זה לקחת את אותם אנשים שהאדמה הזאת לא שייכת להם, החזירה אותם למדינה עם פיצוי של חצי מיליון דולר. ובלי פצמרים.

יש כאן משהו מעניין...

או שמא, לא? "שמעון בר יוחאי" ו"bronx bomber" זה אותו אדם. שמעון.. יש לך תוכניות לפוצץ את הברונקס? כי אם אני לא טועה.. זה היה רשום בתוכנית המקורית של בן לאדן! מה בדיוק קורה כאן?

עדיין לא שמת לב...

שמדובר בטרול?

GD5

New member
היו כאלה שסירבו פקודה עוד לפני

חברים שלך השמאלנים (לא כולם כמובן)

אף אחד לא תמך בהם

ואף אחד לא חילק להם כסף על זה. מה עם החרדים? זה שהם מוגנים מהחוק (שלא נאמר מעליו), לא אומר שהם שונים משאר הסרבנים. אתה מפספס אותי אני לא חושבת שכל חייל יכול להיות חלק מהמערכת הצבאית ואני לא חושבת שכל אחד יכול לעשות את כל מה שאומרם לו לעשות זה מאד מאד קשה לכאן או לכאן ואני לא שופטת סרבן מצפון, לא משנה לאיזה צד של המפה הוא משתייך. מה שכן עיצבן אותי זה שכשזה הפוך כולם פתאם בעד סרבנות בעוד ש"חבריי" השמאלנים עשו את זה אף אחד לא תמך בהם, גם לא מהשמאל בטח לא הציע להם כסף עבור זה. הסלקטיביות הזאת מגעילה.

GD5

New member
כי זה שונה

סרבני ההתנתקות הם חיילים, חיילים קרביים שהגנו על המדינה ושירתו בשטחים ורק בקטע של לפנות יהודים מביתם יש איתם בעיה.. אבל סרבני שמאל אפילו חיילים לא מוכנים להיות. ובטח שלא לשרת בשטחים הרי בשבילם זה "פשע מלחמה" בגלל זה כולם נגדם. וגם אני נגד סרבנות מהימין והשמאל!

תן לי עוד דבר

שעושה הצבא וסרבני הימין מתנגדים אליו. לעומת זאת, סרבני המצפון מצד שמאל של המפה מסרבים בגלל סוגייה יותר מורכבת שנמשכת יותר זמן- הכיבוש. אני לא רוצה להכנס לנושא אבל הרבה מאד סרבנים, הם אנשים שלא מסוגלים, נפשית להחזיק נשק, להלחם, להרוג. אלו אנשים שלא יכולים לעמוד בזה מבחינה נפשית, וזה מוכח. ולכן, אני לא נכנסת למי מסרב למה אני אישית תומכת בסרבנים לא כתופעה, לא כאופנה אלא במי שמצפונו ורגשותיו לא מאפשרים לו לבצע את הפקודה אותה קיבל מי משאמל מי מימין. אז סרבני הימין, שעשו את זה עם דמעות בעיינים קיבלו אצלי בלב אהבה גדולה לעומת זאת הרבנים המסיתים לסרבנות, וכל אלה שקוראים למי שלא מסרב בוגד מחברי השיר- חייל, שוטר- סרב פקודה! הם אלו שמפריעים לי. השטיפות מוח האלה ניצול המעמד והצעת ה-אין מילה אחרת-שוחד למי שיסרב פקודה. כאן, לדעתי, יש התערבות בדמוקרטיה וזו לא תופעה של חיילים בודדים ממחזור שלם שמסרבים מסיבותיהם המצפוניות אלה הסתה לסרבנות המונית עם הפעלת כל האמצעים- גם אלו הלא כשרים.

One Echoe

New member
היי.

אתה לא חושב שמה שאתה עושה כאן, קצת סותר? אם לחיילים יש בעיה מצפונית עם ההתנתקות. ולחיילים השניים יש בעיה עם המדיניות של הצבא, או בכלל עם צבא-לדעתך יש כאן שוני? לדעתי לא. ולכאן נופר(דמעה)צודקת, שכן זו צביעות וסלקטיביות נוראית.

למעלה