אין לי מילים

GD5

New member
סרבני ההתנתקות

הם חיילים סרבני השמאל אפילו זה לא מוכנים להיות

One Echoe

New member
בגלל ש...?

בגלל שלחלק מהשמאלנים יש בעיה עם המדיניות של הצבא. אני לא רואה כאן שום שונות. לשני הצדדים יש בעיה מצפונית. חוץ מזה, קרא את ההודעה של דמעה נגד הזרם. יש אנשים שפשוט לא מסוגלים מבחינה נפשית.

One Echoe

New member
יש משפט, שאומר...

גם לקיצוניים, כמוך. אתה חבר, אתה אח. " אם נשנא את עצמנו, אנחנו אבודים"

TheOrion

New member
כן, רק ממלאים פקודות.

הפקודה היתה חוקית ולכן מחובת החייל למלאה. היו כאלה שלא מילאו וביקרו בכלא בתמורה.

Bronx Bomber

New member
גם הפקודה לחיילים רוסים לשדוד את

הבנקים בבודפסט אחרי המלחמה היה חוקית. מי שלא מילא או שנורה או שנשלח לסיביר. בדרום אמריקא קיבלו פקודה לפתוח באש על אזרחים לא חמושים. גם זה היה חוקית. גם בסוריה יש בחירות, פארלמנט, ובתי משפט. בקבלת החלטות שרון לא פחות רודן מאסאד וגאדאפי.

TheOrion

New member
../images/Emo45.gif

כנראה אבל שאצלו אין הבדל בין פקודה חוקית לבלתי חוקית לבלתי חוקית בעליל. לא נורא, זה יבוא לו יום אחד.

הוא פשוט צעיר

תן לו לגדול קצת, להבין מה קורה פה, להגיע לצבא - ושם אולי יסבירו לו והוא יבין.

adishu

New member
מתנחל/מתנחלת

אין לכם שום בעלות על הארץ. לא רק לכם איכפת מהארץ. לי איכפת יותר. כי אני מוכן לצעדים כואבים שלטווח ארוך ישפרו את המצב שלנו. לעומת זאת, המתנחלים, בגלל אגואיסטיות טהורה, לא מוכנים לשפר את מצב העם. ולמה? בגלל האדמה. הדבר החשוב ביותר. חשוב יותר מהקיום שלהם. חשוב יותר משלמות עם ישראל. ממש סגידה לחומריות. סגידה לעגל הזהב. את היהודים לא פינו מארצם. פינו אותם מהווילות שבנו באזור כבוש בלב האוכלוסיה הערבית. בנו את היישובים בדיוק במקומות שיפצלו את הרצועה וינציחו את מצב הכיבוש. אם הם היו משתלבים ביחד עם הערבים לא היה צורך לפנות אותם. אבל הם עמדו להם כמו עצם בגרון. שום חיים משותפים. שום אפשרות להקמת מדינה לערבים. התוצאה? מלחמה. התוצאה? פינוי היהודים לתוך שטח הרשמי של מדינת ישראל. שום אסון לא יצמח אם לא נגור בעזה. רק טוב יצא מזה. ובנוגע לזרוקים ברחוב? זה המשך ההתנגדות לתהליך ההתנתקות. עובדה: כשליש מהמשפחות עדיין לא פנו כלל למנהלת לקלת סיוע. מזכיר את הערבים שרוצים להנציח את סטטוס הפליטים. אז אנא, הפסיקו את הדמגוגיה הזולה ולפחות תצאו בתעמולת אמת ולא חצאיי אמיתות או שקרים. זה כבר לא יעזור. הרכבת עזבה את התחנה.

yellow6

New member
את יודעת מי עוד אמר את זה??

"רק מילאתי פקודות"- אדולף אייכמן ואת יודעת מה הוא עשה בשפתו של היידריך? "פינה" יהודים. אופס עוד פעם קשר לשואה.איך זה קורה שכל מה שקורה פה בזמן האחרון נקשר לשואה?? זה פשוט לא מובן...

כי נדמה להם שיש דימיון...

מה שממש, אבל ממש ממש לא נכון!!!!

yellow6

New member
יש קצת דמיון

קצת מוגזם אבל תראה מהי עוצמת הכאב של האנשים שהם משווים את זה לשואה...

כשאת אומרת דימיון את מתכוונת לכך...

שהעלו את המתפנים ללקרונות רכבת שנועדו להובלת בהמות, צפופים ודחוסים, אחד על השני, גברים ונשים וילדים ועוללים, כשכל פתחי האיוורור סגורים, בלי מים, לנסיעה של מספר ימים, שבמהלכה מתו מצמא ומחנק לפחות 20% מהם? או שהתכוונת לכך שבהגיעם ליעד הסופי, פקדו עליהם להתפשט וללבוש "פיג'מות" מסמורטטות, גילחו את שערות ראשם, צרבו מספר סידורי על זרועם ושלחו אותם לעבודות כפיה בקור של 20- מעלות? או שהתכוונת לכך שבהגיעם ליעד הסופי שלחו אותם לטיהו, שבמהלכו פקדו עליהם לפשוט את בגדיהם, גילחו את שערם והפנו אותם ל"מקלחות הטיהור" שבסופן לא נמצאה ביניהם אף לא נפש חיה אחת? כשאת אומרת דימיון - למה את מתכוונת???????

yellow6

New member
אוי נו באמת- יש דמיון זה לא אותו

דבר. זה דומה אבל לא. הדברים ה"פשוטים" די דומים. מפנים יהודים בכח, חיילים אומרים שהם רק מילאו פקודות. אם שרון יגיד לך לעשות משהו שברור לו שאתה מתנגד לזה וזה נוגד את כל הערכים עליהם גדלת היית עושה את זה ואומר רק מילאתי פקודות?? אמנם זה לא לרצוח מישהו אבל זה לרצוח את הנשמה שלו. הטלאי ותלבושת הפסים ממש ממש מוגזמים אבל יש דמיון...

One Echoe

New member
אין שום דבר דומה.

אני יכול למצוא לך דברים דומים בין הכוס שיושבת לי פה ליד המחשב, לבין אריאל שרון. לכל דבר אפשר למצוא דברים דומים, השאלה אם הם לגיטימיים ואמיתיים. אין שום דבר דומה בין ההתנתקות לשואה, שום דבר. שום-דבר. פשוט שום דבר. עצם ההשוואה עצמה משפילה ומחרידה.

One Echoe

New member
יותר מזה,

כל מי שמשווה, לא אכפת לו מ6 מיליון היהודים שנרצחו. ומכל המיליונים האחרים שנרצחו ע"י הנאצים. לא אכפת לו מהעם של עצמו. והוא מנותק.

למעלה