אינפורמציה סלקטיבית לילדים מפרק א'

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

המאבק חשוב ביותר ,בזמנו כששמעתי שחיים רמון (כשר הבריאות)הציע לקצץ בטיפולי הפוריות ולאפשר ילד מבחנה אחד התפוצצתי בעיקר אחרי ששמעתי שלו בעצמו יש שני ילדי מבחנה.... ספרי עין ספרי זה מאד מעניין,אני איתך

עין 3

New member
יונתי, הקיצוצים הם גם בילד ראשון!

פשוש שלי לצורך העניין, נקרא ילד ראשון, כי הוא ראשון לשני בני הזוג ביחד (מה גם שלבעלי אין ילדים מנישואים קודמים). הוא נולד לאחר 10 מחזורי טיפול. על פי הגזירות החדשות יאפשרו לכל זוג רק 5 טיפולים. רק 50% מהזוגות מצליחים להרות בתוך 5 טיפולים... ומי שלא? יישאר ללא ילדים בכלל! פתחתי הודעה חדשה - את מוזמנת לקרוא.

בונוסית

New member
ברוך הבא ../images/Emo8.gif

פרויד הייה אומר..... בכול אופן טוב להכיר גם אותך, ורדה...

מרגנית2

New member
שלום עין

איך הוא הסכים לנסוע בשבת? אצלנו מקרה הפוך. אבי בתי חוזר בתשובה. ובתי לאחרונה מסרבת לנסוע בשבת. היא גם רוצה ללבוש בגדים ארוכים בקיץ. כל זה משגע אותי מאד מאד. מה לעשות?

עין 3

New member
שלום מרגנית וברוכה הבאה!

לא הספקתי לברך אותך כשהגעת בגלל בעיות במחשב. לא היה פה עניין של להסכים לנסוע בשבת, אלא להיפך, הוא מאוד רצה לנסוע בשבת ופחד מתגובת אביו. עד היום אביו לא יודע שהוא נוסע. ככל שהוא התבגר הוא קיבל יותר אומץ ללכת בדרך שהוא בחר. בת כמה בתך? לדעתי, אין לך ברירה אלא לאפשר לה לעשות כרצונה. אל תעשי את הטעות שבעלי לשעבר עשה. הוא הפסיד את הילד. הילד כועס עליו, פוחד ממנו ובעיקר לא נהנה ללכת אליו. תני לה לבחור בעצמה!!! אני יודעת שזה קשה ואני יודעת שזה מפחיד. הרבה ילדים מנסים בגיל ההתבגרות את הדרך הזו ומהר מאוד מגלים שזה לא בשבילם וחוזרים בחזרה. ואם היא בכל זאת תחליט ללכת בדרכי אביה - קבלי אותה כמו שהיא!!!

just yael

New member
"בילויי משפחה שונים" אמרת....

משפחה, לפי הגדרתי = גבר, אישה, וילדים. לא חשוב של מי הילדים, ומאיזה פרק... אז..בילויים זוגיים, אין סיבה להסתיר, גם אם מעוררים קנאה לעתים, גם אבא ואמא במשפחה גרעינית, יוצאים לחופשים לבד, וגם אמא גרושה, מבלה הרבה לבד, ומספרת הכל לילדיה... אבל אם הבילויים כוללים גם ילדים משותפים, או ילדי האישה...אז מדוע הילדים מפרק א' אינם בעסקת החבילה??? יעל (שתמיד טענה שיש לעשות סלט בין פרק קודם לפרק חדש, ואסור...לעשות הפרדה)

עלמה 3

New member
כן, רק שהסלט לא יכול להיות מריר

ודביק , מתוסכל וקנאי לאורך שנים.... ואיפה כתוב שפרק ב' עם ילדים אמור לסבול ולאכול סלט שהוא לא טעים, מריר , לא מוכן לקבל ולהיות חלק בפרק ב' , אלא רק לזרוע רעל מכשולים ורוע... בוקר טוב... עלמה

עין 3

New member
שלום יעל

כמו שלאבא ואמא מותר לצאת לבד, וגם לאמא מותר לצאת לפעמים לבד, אז בהחלט מותר לפעמים לצאת רק עם ילדי פרק ב'. אני לא מכירה את הסיפור שלך ואת גילאי הילדים אצלכם, אבל לא תמיד זה מתאפשר לצאת עם כולם ולא תמיד הפעילות מתאימה לכל הילדים. נראה לך שהבן שלי בן ה-16 ילך לראות את פינת החי באיזה קיבוץ שכוללת ליטוף של כבשים והאכלת ארנבים? או שאולי אקח איתי את בן השנתיים כשאלך עם הגדול למחזמר "מרי לו" כדי לא לקפח אף אחד מהם...

בונוסית

New member
../images/Emo45.gifעין ועלמה. וחוצמזה....

למה אסור לי לבלות עם המשפחה הגרעינית שלי בלי להתנצל או להרגיש אשמה? בא לי לבלות גם בלי הילדים של בעלי, זו זכותנו ליצור לנו את הזכרונות המשותפים לנו , גם הם מבלים בלעדינו...

למעלה