אינפקציה בבארבי, תצביעו דאמט

../images/Emo102.gif../images/Emo166.gif../images/Emo180.gif../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif|!

כן הופעה של אינפקציה! בבארבי זה מה שרציתי יאללה אפילו לא 300 נתחיל ב10-20 עוד 215 כבר יהיו

חח כן כן בזה מתחילים גם ככה

גם אם רצינו להתחיל מ10289237 היינו חייבים לעבור קודם ב10. :)

הא יופי של חשבון

התכוונתי שנרים הופעה בעזרת התארגנות של 10 בתוך הפורום ואת השאר נביא מפרסום רגיל וזה.. למרות שאם חושבים אל זה אולי באמת אפשר להחתים 10289237 אנשים מבלי לעבור ב20? זה דורש דיון.. בכל מיקרה יש לי שאלה... סיכמנו על בארבי שזה נהדר..- מה הסיכוי שזה בבארבי כפר סבא? (כי מן הסתם גם שם אינפקציה לא היו המוון זמן) וגם כי זה יותר קרוב : )

יותר קרוב לך, יותר רחוק לי

בבארבי כפס משום מה הם תמיד מתייחסים לזה כמו הופעה באיזה הפיצוציה-של-ניסו-באר-יעקב, אבל גם לזה אשמח, ואם יש הופעה בבארבי בתל אביב זו הופעה חגיגית, בד"כ עם קאברים ושטיקים ושאר אמנים אורחים.:) אז מצידי שיופיעו בבאר יעקב, אבל שיופיעו! איך נרים הופעה בהתארגנות בפורום? גם ככה רק 10 אנשים כותבים כאן.. קהל שיבוא או לא יבוא זה הבעיה שלו כבר, אני רוצה להראות לגיא בן שטרית וכו' שיש כאן באינטרנט מיליון איש שמוכנים אפילו להשאיר מלא תגובות בשרשור 'עצומה' כזה כי כולם מצפים להופעה, ואולי זה ידרבן אותם לתת אחת כזאת כבר.:)) איפה אתה גר שזה יותר קרוב לך?

אני גר במושב קט סמוך לעפולה

מתברר שכפר סבר יותר קרוב ל"רם-און" מאשר ת"א.. למה אינפקציה מזלזליםפ בהופעות של כפר סבא?

למי יש שמיעה ממש ממש טובה?

אחד כזה שאם הוא שומע 2 קולות בו זמנית הוא מפריד ביניהם ויכול להבין מה כל קול אומר? שישאיר כאן את האימייל שלו. :) (ויקבל גם משימה וגם צ'ופר)

hkatsman

New member
פני אלי במסר

אולי אני יצליח וגם יהיה מגניב לדבר איתך :)

תודה דרים תיאטרון 1990!

האם 90' זו השנה שבה נולדת או השנה המוסיקלית הכי טובה של דרים?:)

אכן../images/Emo9.gif

שאלום

למעלה