אירופה והמעבר לתרבות מוסלמית (-:

BlockBusta

New member
אירופה והמעבר לתרבות מוסלמית (-:

קראתי פעם באיזה כתבה על חישוב שעשו תוך כמה זמן יהיה רוב של מוסלמים באיזה מדינה אירופית.. נראה לי דנמרק או צרפת... אמרו שם על כך ששיעור הילודה של העם הזה הוא נמוך מאוד ולעומת זאת המוסלמים יולדים כ-5 נפשות+- במשפחה.... מישהו יכול לתקן אותי\לתת קישור לכתבה...? (אגב אני יודע שזה לא פורום "הומור פוליטי" אבל ראיתי פעם גם מפה שמישהו צייר, של איך תראה אירופה בשנת 2025, מבחינת המוסלמים... אם יש למישהו אני אשמח לראות!) תודה! איתאי

ne ro

New member
למה רק בדנמרק או בצרפת???

בכל מדינה באירופה שיש בה מוסלמים( ויש הרבה מדינות כאלו ) הם מתרבים מהר יותר מהנוצרים או היהודים.. ואני מכיר את הציור הזה.

ne ro

New member
וזה אגב אומר..

שאם זה יימשך כך יהיו הרבה מדינות באירופה שבהם התושבים המקוריים ( הנוצרים) יהיו מיעוט.. אך מכיוון שאני מכיר ויודע טוב מאוד מה יעלה בגורלם של המוסלמים בצרפת ושאר אירופה אני לא חושש..

ne ro

New member
ואגב...

רוב המוסלמים באירופה אינם ערבים.. בבריטניה הם בעיקר הודים ופקיסטאנים.. בגרמניה הם בעיקר טורקים ( למרות שבברלים לא חסרים ערבים).. זאת אומרת שרוב המוסלמים הערבים הם מצפון אפריקה ( בעיקר ממדינות המגרב)....

BlockBusta

New member
איזה נחמד שאתה משרשר לעצמך

שמתי לב לזה... נחמד! ולמה התכוונת שאמרת שאתה לא חושב שבצרפת המצב יהיה רוב של מוסלמים מול מיעוט של נוצרים? הם הולכים לעשות משהו בעניין הזה?

BlockBusta

New member
אני לא חשבתי שהמוסלמים

יצברו כוח עדכדי שהם ישמידו את הצרפתים.... אבל אם אתה אומר כך

ne ro

New member
פחחח לא..

זוכר מה שקרה ליהודים באירופה לפני 60 שנה?? זה מה שיקרה למוסלמים.. ואני לא עובד עלייך.

a e q u i t a s

New member
../images/Emo45.gifאתה צודק

המוסלאמים לאט לאט צוברים כוח והשפעה, אני לא בטוח לגבי שואה - לדעתי זה נראה כמו הגזמה, אם זאת העולם שלנו, הזירה הבינלאומית זה מקום מטורף, הכל יכול לקרות... אבל באמת הילודה השלילית של האירופאים והילודה המהירה של המהגרים המוסלאמים באירופה יוצרת מאזן לא בריא ומסוכן.

ne ro

New member
נכון מאוד..

וגם מה שבצרפת אין כמעט מוסלמים שהתחתנו עם צרפתים נוצרים. זה לא שהם לא משתלבים.. יש לי חברים אלג'יראים שהם מרגישים צרפתים והכול , הבעיה היא שהדת שלהם שונה וגם שבצרפת יש אפרטהייד- למשל הידעת שאין אף חבר פרלמנט צרפתי מוסלמי?? וגם לא באסיפה הלאומית (Assemblée nationale).. ויש הרבה מוסלמים עניינם בצרפת שחיים בפרברי הערים הגדולות שם העוני והאבטלה והפשיעה גבוהים מאד. הם די חיים עם עצמם.

אפרטהייד זו מילה מוגזמת לתיאור

המצב בצרפת. זה לא שיש הגבלה חוקית שאוסרת על מוסלמים לרוץ בבחירות לפרלמנט, יכול מאד להיות שאין מספיק שרצים או שהם לא נכנסים בתוך הרשימות למקומות ראלים, אולי הם מעדיפים מתוך אידיאולוגיה לא לרוץ. מהגרים שבאו לצרפת וחשבו שצרפת מקבלת אותם סתם ככה אז הם השלו את עצמם, בצרפת ובכל אירופה, הסיבה יחידה לכך שהיתה מדיניות הגירה זה כדי שיהיה את מי שיעבוד בעבודות שצרפתי או הולנדי פשוט לא מוכן לעבוד בה יותר, הם הובאו או ניתן להם להגר כדי לעבוד בעבודות שחורות, הם הסכימו לכך בהתחלה, היום זה קורה גם בלי יותר מידי הסכמה, נכון שזה נראה לא נאור במיוחד, אפילו מכוער אבל זו האמת, היום הדילמה היא מצד אחד צריך אותם, מצד שני הרכב האוכלוסיה משתנה באופן דרסטי, גם עקה ההגירה וגם עקב העובדה שאירופאים בקושי עושים ילדים.

ne ro

New member
זה לא נכון.. זה באמת אפרטהייד

מלווה בהרבה רשעות וחיוכים.. והכי משעשע זה תמיד תוכניות DEBATES של האינטלקטואלים מהשמאל הצרפתי שמותחים ביקורת על הגזענות בישראל כלפי ישראלים-ערבים..

אפרטהייד מחייב תוקף חוקי, אתה מכיר

כזה? חוק שמונע באופן שטתי כניסה של מוסלמים לפוליטיקה הצרפתית, לי זה נשמע מאד מאד לא סביר שצרפת, דמוקרטיה מערבית לכל דבר תמנע כניסה של מוסלמים לפוליטיקה.

ne ro

New member
ואגב.

בצרפת הם היגרו אליה מצפון אפריקה פשוט כי הם היו אזרחים צרפתים ( צרפת שלטה במדינות המגרב והתושבים שם , אחרי סיום השליטה הקולוניאלית הצרפתית קיבלו אזרחות צרפתית..).

ne ro

New member
ואגב . .

למה היהודים הצפון אפריקאים שהיגרו לצרפת לא מתלוננים??????????

ne ro

New member
זאת אומרת.

זה לא נכון שלא היו מוסלמים צרפתים שהשתלבו בצרפת , היו ( למשל זינאדין זידאן מהנבחרת הצרפתית .. אבל יותר פחות).

זינדין זידאן יש רק אחד!

כמה כמוהו יש, חוץ מזה הצטיינות בספורט זה לא מדד מלא להשתלבות, ראה מקרה ארצות הברית, ספורטאים אמריקאים היו מוערכים ונערצים בארצות הברית לפני שהוסרו החוקים המפלים והגזענים, למשל מתאגרפים כמו ג'ו לואיס, עדיין השחורים כחברה לא נהנו מכך, אפילו אותו ספורטאי, כל זה כמובן לאלף אלפי הבדלות לא דומה למצב בצרפת, אין שם חוקים מפלים, פשוט החברה המוסלמית לא באמת משתלבת שם.

ne ro

New member
גם פטריק ברואל יש רק אחד ../images/Emo8.gif

למעלה