אירופה והמעבר לתרבות מוסלמית (-:

ne ro

New member
נכון..

ואגב- הצרפתים ממש לא שונאים יהודים. מי ששונא זה המוסלמים, בעיקר האלג'יראים.

trigotrigo

New member
או שטעית.

בינתיים כל מה שאתה אומר הוא בגדר הימור, אפילו שהוא על סמך נתונים מסוימים. הכל יכול להשתנות כהרף עין.

ne ro

New member
נכון מאוד..

נמשיך ונראה אם צרפת תישאר מדינה נאורה ודמוקרטיה למופת ולא תעשה כלום למוסלמים.. נחכה ונראה.

trigotrigo

New member
ואגב, כדי שדבר כזה לא יקרה,

האחריות שלנו, בתור עם שעבר זוועה כזו, לדאוג שלא תחזור ההיסטוריה על עצמה ולהקדים תרופה למכה.

ne ro

New member
נכון.

ודווקא בגלל שאני מכיר הרבה מוסלמים צרפתים מתונים שהם חברים שלי אני חושש מאוד מהעתיד..

ne ro

New member
נראה לי שגם המוסלמים המתונים

בצרפת מאוד חוששים מהמתפתח .. במיוחד בגלל שהשנאה כלפיהם עולה בגלל קריקטורות מוחמד וכל האירועים האחרונים בעולם.. ואני לא יודע מתי מצבם בצרפת יתחיל להתדרדר אבל אני כמעט בטוח שזה לא ייגמר טוב.. כי הצרפתים לא יראו את המדינה שלהם מתאסלמת .. ובינתיים מה שהם מנסים לעשות זה אינטגרציה.. והבעיה היא שרוב המוסלמים בצרפת אינם קיצונים דתית.. ההפך! אבל גם הם אם מתונים ואין להם כוונה לפגוע בערכי הרפובליקה - הימין הקיצוני בצרפת הולך ומתגבר..

ne ro

New member
אבל איך הם יכולים להרגיש צרפתים

אם אנשים כל הזמן מתארים עצמם כצרפתים ממוצא אלג'יראי?

trigotrigo

New member
גם יהודי גרמניה ניסו אינטגרציה

זה לא מה שעבד, בזמנו... רק הרע את המצב... הפתרון לא צריך להיות מציאת דרך להשתלבות, אלא מניעת יצירת מצב, מכל סיבה שהיא, בו עולה רעיון שכזה אפילו בתור בדיחה

ne ro

New member
פשוט

לא ניתן לספר לאותם המהגרים המוסלמים שהגיעו מצפון אפריקה סיפורים על "אבותינו הגאלים" יותר.

ne ro

New member
וזאת שאלה שגם שואל השמאל בצרפת

כיצד היא תתמודד עם חברה רב תרבותית.

ne ro

New member
לפי דעתי זה מאוד הגיוני

שהימין בצרפת מנסה לעשות אינגרציה של המוסלמים ( בניגוד לעמדת הימין הקיצוני שאומרת שיש לגרשם). אבל השמאל הצרפתי רוצה חברה רב-תרבותית בצרפת. בבחירות הבאות בצרפת בשנה הבאה לנשיאות אנחנו נראה באיזה צד בחר הציבור הצרפתי . צריך גם לזכור שבצרפת יש גם פעילות גדולה של נאו-נאצים בעיקר במזרח צרפת וחבל אלזס שמחללים קברים ומצבות של יהודים ושל מוסלמים..

למעלה