אישי מידי

Just Adi

New member
אישי מידי ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

אחלה משחק אני מתנדבת שישאלו אותי
אני לא נשברת מהר

Just Adi

New member
רציניים? הממ... ../images/Emo80.gif

תלוי מה את מגדירה רציני.. אבל לפי מה שאני מגדירה רציני [שהיו רגשות משני הצדדים, שלא נעלמים בין רגע] אז.. 2 חברים.. ומישהו שאהבתי [היחיד שאהבתי] ו... לא היה קשר קשר של חברים או של זוג או אלוהים יודע מה.. היה קשר מסוג שונה /: ושני החברים הנ"ל היה לי להם הדבר הכי קרוב לאהבה..

Just Adi

New member
חחח לא תגלו לאף אחד? ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

ירידה, אני לו זת'ומרת... ומישי? נשיקה, וליטופים פה ושם :)

Just Adi

New member
קשה לשבור אותי ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

חוצמזה שאני לא מתביישת בשומדבר ואני שלמה עם עצמי

יווו גם אני רוצה.. :)

לאנשים שלא מכירים אותי פה.. (וזה כולם) אני תאיר סתיו בת 14 מאילת חולה על רוק מטאל ורוק ישראלי שונאת קטנטנות המורדים וכ'ו.... יש לי סוס חתיך ומושלם שאני אוהבת אני רוכבת 6 שנים על סוסים מתחרה בתחרויות ונהנת מהחיים ואני מאוד רוצה גם לשחק את זה..:):):):) אם אפשר.. :)

שלום לכם כנסו שניה.. :)

אתם לא מכירות ומכירים אותי אבל אני רק קוראת מה יש בפורום ובכלל לא מגיבה אז..... הייי אני תאיר סתיו אני בת 14 מאילת אני אוהבת רוק רוק כבד מטאל ורוק ישראלי יש לי סוס וחתולה שאני אוהבת מאוד אני רוכבת 6 שנים על סוסים מתעניינת באקסטרים וריגושים מתחרה ברכיבה על סוסים ונהנת מהחיים ואני גם רוצה לשחק במשחק הזה...? אני יכולה??? :)
כאילו זה כייף גם אני לא ניראה לי ישבר מהר... :)

ShadowiT

New member
../images/Emo35.gif

שירשרתי לפה כי זה מתאים לשאלה... עד כמה רחוק את חושבת את תגיעי השנה?

Just Adi

New member
ניימ... ../images/Emo80.gif

אני לא אשכב עם מישו לדעתי כי אני לא מוכנה לזה לדעתי נפשית ופיזית אבל אולי שירדו לי ? לא יודעת לא מתכננת ולא מציבה לעצמי גבולות שאחרי זה אני אתעצבן ששברתי לשכב עם מישו 99.9% שלא כל השאר... נראה לי שכן

Just Adi

New member
הממ ../images/Emo80.gif

החבר הראשון? בגלל מי שאהבתי... שקלטתי שאני עדיין מאוהבת בו החבר השני? בגלל שהוא היה קנאי, ובגלל מי שאהבתי

Just Adi

New member
אהמ.. ../images/Emo80.gif

כמעט הכל, תראה, הייתי עושה בשבילו הכל הכל הכל בזמן שהכל נראה מושלם אחרי זה, כשהוא התחיל עם.. כל הדברים שהוא עשה חתכתי .. היה קשה וחתכתי... כי לא יכלתי לסבול יותר. ועכשיו אחרי שגיליתי עליו עוד הרבה דברים לא נעימים, אז כבר לא ממש הרבה.. אבל בתקופת "שיא" באמת שהכל

הממ../images/Emo105.gif

זו לא השאלה אבל.. בת כמה את? o_O הנה השאלה: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך ואיך היא הייתה? (לא משו כזה גדול אבל יש לכם רעיון אחר? :p)

Just Adi

New member
אהמ... טוב ../images/Emo80.gif

הנשיקה הראשונה שלי.. פסח שנה שעברה [כיתה ח', גיל 13] בבית של מי שאהבתי ת'אמת, כל כך אהבתי אותו מזה לא זוכרת איך היא הייתה בתכלס הוא מנשק גרוע אבל כל כך הייתי בעננים למרות שאחרי זה בכיתי, כי קלטתי ש... הוא לא רוצה אותי

למעלה