אישי מידי

DrKasperrrr

New member
ספרי על ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

משבר משפחתי שקרה לך/למשפחתך, אם קרה. (??)

הפ הפ הפ יש ליייי ../images/Emo110.gif

חחחח למרות שידעתי את רוב הדברים פה
האם יצאת פעם עם שני בנים באותו זמן? האם בגדת במישו? האם בגדו בך..? האם תנשאי לי? חחח סתאם, פשוט רשמתי המון האם וזה העלה בי אסוציאציה של הצעת נישואין

Just Adi

New member
חחחחחחח ../images/Emo80.gif

לא, לא, לא, והייתי מתחתנת איתך אם לא הייתי של רותם

Just Adi

New member
אוף ../images/Emo80.gif

זה קשה אבל.. טוב ננסה לא לבכות
אח שלי בן ה-27 לא מדבר עם אמא שלי [היא לא האמא הביולוגית שלו], עם אבא שלי [האבא הביולוגי שלו], עם אחותי [אחותו לגמרי] ואיתי ... בערך [אחותו למחצה] איתי הוא מדבר רק אם אני מתקשרת וגם זה שני משפטים תמיד בימי ההולדת שלי הוא היה בא ומתנה וחיבוק [שזה נדיר מבנאדם כמוהו] השנה? שיחת טלפון של דקה הסתבר לי שהוא גר בכפר סבא עם החברה שלו [הזאת שהסתכסכה עם אחותי ומשם זה התגלגל] והוא לא יכל להגיד לי את זה לא ראיתי אותו בערך חצי שנה והוא גר 10 דקות ממני פשוט נפלא לא?

Just Adi

New member
זה רע../images/Emo35.gif ../images/Emo80.gif

אני בנאדם כמו שכבר אמרתי שלא מתבייש כמעט בכלום ואני שלמה כמעט עם כל דבר שעשיתי / שאני עושה אין לי מה להתבייש אח שלי צריך להתבייש לא אני, ודווקא כשאני מספרת את זה לחבורת אנשים שכבר כמה כבר קשר יש להם אלי , מה אכפת לי? למי תספרו? מי ידע? אפרת? היא חברה טובה שלי כל השאר? לא מכירה כמעט מבין החברים שלי מכפר סבא בערך 3 יודעים על אח שלי, כי זה באמת משהו קשה, שאני לא רוצה שאנשים שאיתי יומיום ידעו אבל כל השאר, הקטע המיני, הנשיקה הראשונה, זה דברים שגם לא ממש הייתי מספרת לאנשים מכפ"ס ... לחברים שלי, אבל לכם? לא אכפת לי פשוט לא מי שיחשוב עלי דברים רעים בגלל זה, בעיות שלו

Just Adi

New member
ועוד משהו.. ../images/Emo80.gif

יש לי כן דברים שאני שומרת לעצמי פשוט , זה לא הדברים שבדר"כ אנשים שומרים לעצמם זה דברים קצת שונים, ומי שיעלה עליהם, שיבושם לו וגם איך שכתבת את זה זה נראה בנימה כאילו אני בנאדם שלא יכול לשמור כלום הדברים שאני מספרת על עצמי זה מבחירה והחברים שלי יודעים שתמיד הסודות שלהם מופקדים אצלי

Just Adi

New member
בת 14 ו.. ../images/Emo80.gif

לא, יש דברים שהייתי משנה אבל למדתי לא להתחרט, כי זה לא הולך לעזור לי , אני לא יכולה להחזיר את הגלגל אחורה

משפט חכם ../images/Emo110.gif

והוא לא סיני!!!
סתם עכשיו רציני.. עדיף להתחרט על דברים שעשית, מאשר דברים שלא עשית. וכמה קיצ'י ככה נכון. קרה לי מלא פעמים.. שאמרתי לעצמי "מה אני אעשה את זה.. נהה". והתחרטתי שבועות אח"כ. אווו שקרו מקרים שאמרתי לעצמי "יאללה הולכים על זה" מקסימום לא, שטויות חחח סתם רציתי.. לוידעת אפילו אין מטרה

תחלס זה נכון... ../images/Emo168.gif

כי אז, למרות החרטה אתה מתנסה מהכל... גם אם זה אכזבה מתוך החרטה וגם אם זו שמחה... אבל אתה מתנסה מהכל וככה גם לומדים מטעויות...

DrKasperrrr

New member
אוקיי..אז ספרי לנו

על סוד של חברה שלך.. בואי נאמר..סוד של אפרת? טם טם טם!!

למעלה