אישי מידי

Just Adi

New member
חחחח ../images/Emo80.gif

להבהרה שוב פעם , אני בתולה [אם מישו לא קלט] ובכל מקרה, לא , זה לא קרה בטח שהיו מקרים שניסו בעדינות להוריד לי / לרמוז לי להוריד חולצה או מכנס, אם לא רציתי, הבהרתי שלא והניסיונות הפסיקו.

nomchu

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif

אבל בכיף שיהיה לך, כל אחד עושה את הבחירות שלו. ואם את גם שלמה עם זה ולא מתחרטת, אז מה אני אגיד?

Just Adi

New member
כן הא ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

תמימות? הייתי נאיבית והייתי תמימה וזה פגע בי כל כך אז אני כבר שמה זין את יודעת מה

nomchu

New member
../images/Emo105.gif

צריך פשוט לדעת להבדיל בין טוב לרע. כשאת מפוקחת אין סיבה שתיפגעי. בתור בנאדם שיש בו מן התמימות, אני יכולה להגיד לך שזה לא קל - אבל זה אפשרי. ואני עדיין מאמינה שאת התמימות אין להרוס, ולמה לתת לדבר כל כך יפה וכל כך טהור ללכת, כשיש לך אותו?

Just Adi

New member
מה זה דבר כל כך יפה וטהור? ../images/Emo80.gif

אם את מגדירה את התמימות כדבר כזה תני לי לספר לך משו אהבתי מישהו אוקיי והוא אמר לי כל הזמן שיש לו רגשות אלי ושהוא רוצה אותי התאהבתי בו עוד יותר נפגשתי איתו, עשיתי איתו את כל הדברים הראשונים שלי מתוך ידיעה ברורה שלפי מה שהוא אמר אנחנו הולכים להיות ביחד אה, נחשי מה אמרתי לו שאני מאוהבת בו, נו , לפי מה שהוא אמר זה צריך להיות הדדי פחח, מאותו יום הפסיק להתייחס אלי בעצם, טעות שלי, התחיל להתייחס אלי כאל חתיכת חרא לא רצוי אז אל תספרי לי שתמימות זה דבר כל כך יפה וטהור אוקיי כי הייתי כל כך תמימה, ונדפקתי מזה בגדול, וזה עדיין לא נגמר

nomchu

New member
כמה דברים - ../images/Emo105.gif

א. עצוב לשמוע, אבל חלק מזה זאת טעות שאת עשית. זתומרת, למה לעשות את כל הדברים האלה עם מישו שהוא לא מאה אחוז שלך? ולמה בכלל למהר לעשות ת'דברים האלה כ"כ? ב. מי אמר שלעשות את הדברים האלה עם מישהו אחרי שהוא אומר לך שהוא אוה באותך זאת תמימות? לא לזה התכוונתי, בכל אופן.אני מתכוונת... - כן, זה חלק מזה, אבל יש כאן יותר. ג. כן, אפשר להידפק מזה בקלות בעולם שלנו, לצערי, אבל זה לא אומר שזה לא דבר יפה. כמו שכבר אמרתי, צריך להיות פיקחים ולהבדיל בין מה טוב לך ומה לא טוב לך.

Just Adi

New member
*לא מגיבה* ../images/Emo80.gif

עד שזה לא באמת נחשב כשאלה אני לא מספרת

רותמיקה

New member
האם את....../images/Emo29.gif

מוכנה להגיד אישי מידי בתוכן ההודעה הבאה שלך בשביל לאפשר לאהובתך לשחק?

למעלה