יש קטעים שבכוונה פידחתי את עצמי הדבר האחרון שאני זוכרת שבאותו יום בטעות באתי לשני אנשים שונים שהייתי בטוחה שהם חברים שלי וסנטימטר מהלחי שלהם [לתת להם נשיקה] קלטתי שאין לי מושג מי הם
מממ זה משהו שאני בהחלט לא גאה בו ובהחלט היה חד פעמי. החלטתי להשתכר פעם ראשונה עם ידיד מ-י"א הלכנו והתיישבנו באיזה מקום ככה די במרכז העיר רק שנינו ככה. שתיתי הרבה כבר לא זוכרת כמה [שתינו וודקה] ו... הייתי אמורה לחזור עד שתיים הביתה החל מאחת עשרה בלילה בערך אני כבר לא זוכרת כלום למחרת פתחתי את העיניים ואני רואה ידיד שלי [לא מי שהייתי איתו] על מיטה לידי אז שאלתי אותו מה אני עושה אצלו והוא סיפר לי.. שתיתי המון הקאתי איבדתי את ההכרה הגיעו המון אנשים סחבו אותי לבית של פושי קילחו אותי לקחו אותי לבית של אור [הידיד שלי] סיפרו להורים שלי מסקנות? לא להתשכר עד איבוד הכרה איבדתי ידיד שלי [מי שהשתכרתי איתו הכריז שהוא יותר לא יכול להביט לי בעיניים] גיליתי שיש לי חברים מדהימים שאיתי עד עכשיו ולא שפטו אותי עד אז ו..לא נגעתי באלכוהול [מלבד בירה לבנה] מאז
הוא לא יכול להסתכל לך בעיניים בגלל שהוא קילח אותך? סתם, מצטער שהעלתי את זה..אבל הידיד הזה ממש מפגר, אני בטוח שהרעיון לא היה רק שלך ולא פגעת בו מי יודע מה..אבל שיהיה, אני לא יודע את כל הפרטים.
הוא לא קילח אותי חברות שלי שעברו שם [לא זוכרת - בלי הכרה] קילחו אותי... הוא פשוט לא מרגיש טוב עם עצמו כי הוא הזה שגרם לי להיות ככה ולא שמר עלי ולא יכול להסתכל לי בעיניים כי כל פעם שהוא מסתכל הוא נזכר באיזה מצב הייתי זה נקרא - חרא של ידיד חפיף יאללה