|אישלגToday's McWeekend

ברוכה הבאה . ../images/Emo24.gif

היי, אני שיר בת 13 וחצי מת"א
הפייב שלי זה דאגגי
(חחחחחח הצטרפת בידיוק ביומולדת שלו
) השתלבות מהירה DDDD:

עדן XD

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה! עדן , 12 וחצי
, מחולון פייב דאגי

rox love BSM

New member
../images/Emo139.gifDont tell me that's over../images/Emo139.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Easy Way Out Please Please All About You I Wanna Hold You Sorry's Not Good Enough 5 Colors In Her Hair Room On The 3Th Floor
שיר השבוע לא של מקפליי:
Avril Laving-Hot Break Up Song Blink182-Dont Tell Me Thats over F.o.b-Way Out Matt Willis-Laxury Sugababes-Hole In The Head Plain White T's-Hate
להקת השבוע:
מקפליי
בלינק182
Plain White T's
אלבום השבוע:
Motion In The Ocean
קליפ השבוע:
http://youtube.com/watch?v=OS7gbrenXGg
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ארתור,האי,עקרות בית נואשות,האוס,ניצבים/ילדות רעות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שומדבר...
משהו ששימח:
אני מזמינה את הDVD של הגריטייסט היטס נסיעה לתל-אביב בשבוע הבא
משהו שעיצב:
געגועים
ציטוט השבוע:
"אין לי כח היה לי יום קשה מאד בעבודה" "אבל אתה מובטל"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Mcfly-Easy Way Out
תמונת השבוע:
הייתי שמה תמונה של ילד יומולדת
אבל בגלל שזה לא נותן אני אנסה אח"כ.

m i c k e y 15

New member
אמאאאאאא

אני בדיוק שומעת את השיר OVER של לינדזי ובדיוק כשראיית את הכותרת שלך היא אמרה DONT TELL ME THAT ITS OVER יאוו מטורףף

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח לי זה הזכיר ששכחתי לכתוב

את זה בקליפ ושיר השבוע.

The Psycho Girl

New member
ארר אני חולה

שיר השבוע של מקפליי: Home Is Where The Heart Is Rocks Ghostbusters שיר השבוע לא של מקפליי: When You're Gone - Avril Lavigne ועוד כל מיני שירים שאין לי מושג איך קוראים להם להקת השבוע: מקפליי ופייטסטאר אלבום השבוע: now5 XDD השמיעו לנו אותו בשייט בטיול זה היה כזה קורע קליפ השבוע: קליפ מהטיול שלי ושל עוד כמה אנשים רוקדים באמצע הלילה במסדרון תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא ראיתי כלום השבוע משהו שהכעיס אתכם השבוע: בן דוד של אמא שלי מצרפת הזמין את המשפחה שלי לצרפת ורק אחי ואמא שלי יכולים לנסוע וזה כזה לא פייייייר משהו ששימח: טיול שנתי באילת היה הכי אדיר שבעולם עשינו כל כך הרבה שטויות. יש כל כך הרבה תמונות משהו שעיצב: כלום היה שבוע מעולה ציטוט השבוע: היינו באיימקאס באילת וחברה שלי בחיים לא הייתה בזה אז היא התחילה בסרט להתלהב = וואי הוא מגיע אלי. וואי את רואה אותו אפשר לגעת בו XDD איך צחקתי עליה מתנגן בראש / בפלייליסט: McFly - Rocks תמונת השבוע:

1ספירוש1

New member
../images/Emo221.gifמיי מקוויקנד|בעית|

שיר השבוע של מקפליי
: ROOM ON 3RD FLOOR
שיר השבוע לא של מקפליי
: FBO-I'M LIKE A LAWYER
להקת השבוע
: מקפליי
FOB
אלבום השבוע
: --
קליפ השבוע
: ---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: האי
והשטן לובשת פראדה
היה אתמול בהוט פאן
סרט יפה
כמה חצים..XDDD
משהו ש..
הכעיס אתכם השבוע:שהיינו אמרוים לצאת לטיול ודחפו מלא ילדים שלא היו קשורים..
משהו ששימח:שהיה אחלה בטיול, ושהיום בצופים הקבוצה שלי ניצחה
משהו שעיצב:אה..כלום
ציטוט השבוע
: בצופים רשמנו לנו דמות והיינו צריכים לתאר אותה: אז ככה היה לי מיקי מאוס..אז אני כזה אומרת "עכבר מצוייר עם אוזניים" אז חברה שלי:" יש עכבר בלי אוזניים?"XDDDD היינו צריכים לשיר את השיר ה"שפן הקטן" אז שרנו "השפן הקטן רץ בבוקר אל הגן.." פה הפסקנו וגילינו בעצם ששרנו את יונתן הקטן..XDDD חברה שלי אמרה לי את המשפט הזה: "בכל אמת יש טיפת כאב" אז אני אומרת לה: זה לא ב"כל אמת יש טיפה של צחוק?" XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: NOT ALONE
תמונת השבוע: שיהיה לכולם שבוע שקשווקה!! XDD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifShe's The Only One Who Knows

What It Is To Burn
שיר השבוע של מקפליי:
McFly - Memory Lane McFly - The Ballad Of Paul K McFly - Don't Wake Me Up McFly - Dont Stop Me Now
שיר השבוע לא של מקפליי:
Finch - What Is It To Burn Paramore - Pressure Ash - Burn Baby Burn Busted - Last Summer New Found Glory - Ending In Tragedy New Found Glory - Kiss Me (Sixpence None The Richer Cover) New Found Glory - Iris (Goo Goo Dolls Cover) Bowling For Soup - London Bridge (Fergie Cover) Gym Class Heroes Feat. Patrick Stump - Clothes Off. Lindsay Lohan - Over Rihanna - Rehab Rihanna - Don't Stop The Music Chris Brown - Picture Perfect Kanye West Feat. T-Pain - Good Life Justin Timberlake - Love Stoned
להקת השבוע:
Finch
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=32rRtt6hF94 וכמובן ש-UCAP 2
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
גיבורים, נמלטים!! והסדרה של מקפליי XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמאאאאא ואבאאאא
משהו ששימח:
קיבלתי את הנעליים שלי סוף סוף מסקטורר!! אבל עכשיו אני צריכה ללכת להחליף למידה גדולה יותר
משהו שעיצב:
שאני עדיין לא יכולה ללכת עם הנעליים החדשות שלי XD
ציטוט השבוע:
אין
מתנגן בראש / בפלייליסט:
------
תמונת השבוע:
http://img37.picoodle.com/img/img37/5/11/30/f_1027m_01b96d6.jpg

yaelsee

New member
../images/Emo6.gif

אין לך מושג איך אני מתלהבת פה!!!
סוף סוף עוד מישהו בעולם שמכיר את Finch!!!!
ומעריך את השירים המעולים שלהם!
*התלהבות יתר!* הן פשוט אחת הלהקות שאני הכי הכי אוהבת...

../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי:
ושוב - רשימת המכולת שלי XDDD Mcfly - Umbrella [סטודיו] McFly - Transylvania (Acoustic2) Mcfly - The Way You Make Me Feel Mcfly - The Heart Never Lies (Live at Virgin Mobile V Festival 19.08.07) McFly - Rockin' Robin (Bobby Day Cover) (Live) McFly - Pinball Wizard McFly - On My Own McFly - Not Alone Mcfly - Little Joanna McFly - Ignorance McFly - I Wanna Hold You(2) McFly - He Dont Use Shampoo McFly - Good Night (Star Girl) McFly - Ghostbusters (Ray Parker Jr. Cover) (Live) McFly - Fight For Your Right To Party Mcfly - Don't Wake Me Up McFly - Dont Know Why McFly - Danny Is Gay (Dougie Singing) McFly - Baby's Coming Back (Dougie version) Mcfly - Bubble Wrap שיר השבוע לא של מקפליי: Yellowcard - Light Up The Sky Busted - Over Now Busted - Meet You There Natasha Bedingfield - These Words Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer... Cartel - Wonderwall (Oasis Cover) יובל לוריא- דקה אחת Ronan Keating Y Paulina Rubio - When You Say Nothing At All Simple Plan - I'M Just A Kid Simple Plan - Welcom to my life New Found Glory - Kiss Me (Sixpence None The Richer Cover) להקת השבוע:|סגדש| Mcfly
אלבום השבוע: Just My Luck קליפ השבוע: נמממ לוידעת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: SWEET 16 אבודים משמורת היומן
ספר השבוע:
הבטיחי לי - הרלן קובן התמימים - הרלן קובן הייתי חייבת להוסיף כי סיימתי את הבטיחי לי והוא ממש טוב ואני קוראת עכשיו את התמימים - אז רציתי להמליץ לכן
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא - כמו תמיד :-\ משהו ששימח: ניצחתי את חנצ' ואמיר בבאולינג ^^ היה כייייייף בסרט - למרות שהוא סרט דפוק XDD משהו שעיצב: אני מתגעגעת לדיס, למה היא הייתה חייבת לעבור למה?!? המורה האהבל לקולנוע מעשי החליט "עזור" לחברים שלו ששובתים ולא ללמד אוווווף אני אוהבת קולנוע מעשי!! ציטוט השבוע:
שיחה שלי ושל עדי במסנג'ר
עדי: אווווף נמאס לי החיים הם כולכך קקה! אני: לא נכו דיסקבב תחשבי חיובי - כמה פולני מיצידי XDDDDDD עדי: חחחח כן אהה ^___^ אני: טוב מה, קמתי בבוקר וחשבתי לעצמי "איזה יופי
השמש מצייצת והציפורים זורחות - הולך להיות לי יום מעולה
" עדי: כן, באמת. מה בשוהם השמש מצייצת? הציפורים זורחות? קטע - זה לא קורה אצלנו XDDDDDDD
באוטו בדרך הביתה: *ברקע - השיר סוו פאר [נראה לי שככה קוראים לו]* אמא: ואי איזה שיר נחמד זה, מי שר אותו? אבא: האחיות רוחמה - הם אחלה להקה אני ועמרי במושב האחורי: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני: אבא זה לא האחיות רוחמה - זה הבנות נחמה!
בבית - משחק של מכבי ת"א *היה את ההצגה של השחקנים* עמרי: מי זה עם החולצה הצהובה? אני: עמרי - זה מכבי ת"א - כולם עם חולצות צהובות. עמרי: נו זה הגבוה אני: *חושבת לעצמי* אין מצב שאנחנו אחים - מה יש לו בראש? קלקר?!" מתנגן בראש / בפלייליסט: Avril Lavigne - Innocence תמונת השבוע: *פלייייז שתפוזבל הזה יתן לי להעלות תמונה!* ועם הוא יתן לי להעלות - אז יש לי כמה חחח
פעם שניה שאני שולחת - תפוזבל - אזהרה ראשונה !>< שיהיה שבוע מעולה

למעלה