איש השבוע

iba90

New member
גם אני חושב כמוך

אבל יש דברים פיזיים (לפחות מבחינתי ולא קשור לגודל ה...) שעוצרים אותי...למרות שהם יכולים להראות "טיפשיים בהחלט" בשבילי הם מה שחוסם אותי להתקדם ולהעריך את עצמי קצת פחות.

תשמע

אני חייבת לציין שאתה בנאדם מסקרן, היה מעניין לקרוא את התשובות שלך. הבוטות שלך בתגובות לפעמים נתפסת כדבר מאיים, ומדי פעם זה פשוט כמו לקבל בעיטה בפרצוף, אבל אני חייבת להודות שלרוב אני מסכימה עם דברייך. כך שאני חושבת שאתה תורם לפורום, אנחנו צריכים לפעמים לשמוע את האמת, אפילו אם היא כואבת.

עכשיו ברשותך, מספר שאלות:

מה הטעם שלך בנשים?
מה הטעם שלך במוזיקה?
האם אתה רוצה להתחתן ולהקים משפחה יום אחד?
מה דעתך הפוליטית?
האם ביקרת בחו"ל? אם כן, היכן? ומה המקום שהכי אהבת?

A 26 cm Schlong

New member
תודה לך

1. הטעם שלי בנשים - אקלקטי. הייתי עם נשים מלאות ועם נשים רזות. אני לא נמשך לבלונדיניות (כן, יש חיה כזו) ולא משתגע אחרי נשים רזות וקטנות במיוחד.

2. אקלקטי
. לא מת על רוק. מאד אוהב קאנטרי ו-"מוטאון". אחד הזמרים האהובים עלי הוא בובי וומאק. אני אוהב מוסיקה מלודית ו-ווקאליסטים גדולים.

3. התשובה היא חיובית, אבל לא כרגע.

4. מרכז עם נטיה קלה לימין.

5. כן. ביקרתי כמה וכמה פעמים באירופה (כולל במקומות דוחים כמו מלטה) ובמזרח הרחוק. המקום האהוב עלי בעולם הוא סין. זה מקום שתמיד כיף לחזור אליו. התרבות, האנשים, הצבעוניות, הגודל, אלוהים! הגודל! אחרי סין, ספרד היא המדינה האהובה עלי (ויש לי שם גם משפחה).

A 26 cm Schlong

New member
אני יודע?

יש כאלה שלא מתחברים לסגנון. אני מת על זה. כששומעים שאני גם אוהב קאנטרי, בכלל מעקמים פרצוף.

ולמה את מאזינה?

האמת שאני פחות מאזינה לקאנטרי, אבל זה תלוי במצב הרוח ובאווירה, למשל בארה"ב בדרכים די נהנתי לשמוע בתחנות רדיו מקומיות קאנטרי.

הבנתי שאתה לא מת על רוק? ובכן, אני מאד אוהבת! גיטרות חשמליות עושות לי את זה ובגדול. בימים אלו אני בעיקר מקשיבה לדייר סטרייטס המדהימים, אני מאד אוהבת רוק בריטי מכל הסוגים..בכלל הבריטים גאונים במוסיקה. קווין אחת הלהקות האהובות עליי.

מוטאון כמובן, אני מאד אוהבת סול, פאנק, ר'יתם אנד בלוז. מרווין גיי, סטיבי וונדר, מייקל ג'קסון והג'קסון פייב וכו..

אני גם אוהבת להקשיב למוסיקה משנות ה-60,70,80,90. וקלאסית גם, בעיקר בטהובן, מוצרט, Debussy ,שופן וצ'ייקובסקי.

A 26 cm Schlong

New member
יש לך טעם משובח!

דייר סטרייטס ו-קווין נמצאים גם בפלייליסט שלי. אני התכוונתי יותר למטאליקה וכאלה. גם קולדפליי בהגדרה היא להקת רוק, אבל זה רוק יותר פופי ומיינסטרימי, ועם זה אין לי בעיה.

הבריטים הם אכן גאונים במוסיקה (אם כי מעולם לא התחברתי לביטלס), על כך אין ויכוח בכלל.

כמה זמן היית בארה"ב והיכן ביקרת שם? אני מת לעשות את ה-קאנטרי סייד של ארה"ב ברכב (כל המקומות המדהימים ב-וויומינג, איידהו וכו'), אבל אולי כדאי שלפני זה אבקר במקומות היותר מתוירים, כמו ניו יורק ו-LA (למרות שאחי מספר ש-LA משעממת טילים)

תודה רבה!

אה, אז התכוונת לרוק הכבד יותר/מטאל, גם זה הולך אצלי. למטאליקה יש כמה שירים שאני מאד אוהבת כמו The Unforgiven ,One ו- Fade To Black.
בתקופה האחרונה אני מאזינה ללהקת מטאל Sabaton, אני לא יודעת אם אתה מכיר, הם כותבים שירים על מלחמות, יש אפילו אחד על מלחמת ששת הימים, די טובים.

אומנם אני מחבבת את הביטלס, אבל אני חושבת שהם די Overrated והרולינג סטונס עוד יותר.

לצערי לא הייתי הרבה זמן בארה"ב, שבועיים וחצי. הטיול התחיל בקנדה, טורונטו. ביקרתי במפלי הניאגרה (חובה!), אלף האיים (מהמם), קנדה פשוט מדהימה, נופים עוצרי נשימה. לאחר מכן, המשכתי לארה"ב- בוסטון, עיר מאד יפה אבל משעממת! ניו יורק סיטי- אין לתאר פשוט חלום, אני מתה לחזור לשם! פנסילבניה ואחרון חביב, וושינגטון די.סי. יש כל כך הרבה מה לראות שם, מומלץ!

donaV

New member
עוד שאלה מסקרנת

האם אתה רואה את עצמך כאדם בעל אינטיליגנציה מאוד גבוהה,שידע לזהות את האדם שמולו בצורה כזאת שתוכל להתחבב על כל אחד שתירצה אם רק תירצה,לזהות את נקודות התורפה שלו ולנצל את זה לצרכיך שלך אם תירצה?
אם התשובה היא כן,האם קרו לך מקרים שניצלת את זה כדי לתמרן אנשים (לא חייב לענות אם זה אישי מדי )

A 26 cm Schlong

New member
עונה

התשובה לחלק הראשון של שאלתך הראשונה היא חיובית. אני יכול "לשחק אותה" זיקית ולעטות על פני מסיכה, אבל לא מעוניין לעשות זאת.

באשר לחלק השני של שאלתך ולשאלתך השניה, דעי שלעולם לא אנצל בן אדם אחר כדי למלא אחר צרכי האישיים (ומעולם לא ניצלתי).

למעלה