איתי ירוזלם ז"ל

aviva51

New member
עצוב עצוב

בשעה 17.00 יובא למנוחות אחד המתמודדים{שעדיין לא ראינו אותו} בחור מדהים,משכמו ומעלה.הידיעה מפורסמת גם בידיעות מהיום.שמו איתי יהי זכרו ברוך.{נפטר כתוצאה ממחלה קשה}.

הכתבה על איתי ירוזלם

זו הכתבה שהתפרסמה אתמול בידיעות על איתי ירוזלם, משתתף סוף הדרך שנפטר מסרטן. יהי זכרו ברוך (אני מקווה מאוד שרואים את זה. אם לא רואים או שלא ברור תגידו, אני מוכנה להעתיק את זה...

נכון...

כן קראתי, בטח הוא יהיה בסבב השלישי... זה יהיה ממש עצוב לראות אותו בתוכנית וכל הזמן לחשוב שהוא נפטר...:(

נכון!!! יהי זכרו ברוך!

אני חושבת שישדרו את הפרקים, ובסבב הגמר או ההחזרה או משהו יגידו משהו לזכרו...

זה פשוט לא נתפס..

הייתי בשוק שראיתי את ההודעה פה בפורום..רק בן 29..מסכן..

טוב, הנה תקציר של הכתבה

לראות את סיני- ולמות הסרטן התפשט בגופו, אבל הדוגמן איתי ירוזלם (29) העדיפ להמשיך לטיל ולהנות. כנסיעת פרדה בחר בסיני שכל כך אהב- ו7שם מת ביום שבת. לפני מותו הספיק להשתתף בתוכנית "סוף הדרך" שתשודר בקרוב. איתי ירוזלם, לא לא היה מוכן למות שרוע על מיטה בבית חולים, לאחרונה ירד עם חבריו לסיני, ושם מצא את מותו. הכל התחיל לפני שנתיים, כשאיתי חזר מטיול בדרום אמריקה,ולא חש בטוב. לאחר בדיקות התגלה שהוא חלה בסרטן הלימפה. הוא היה בטיפולים, ולאחר זמן מה הבריא. אך מאוחר יותר התברר שהמחלה חזרה. הוא לא רצה לעשות השתלת מח עצם בגלל הכאבים הכרוכים בכך, ובחר ללכת לסיני, המקום שכלכך אהב, ושם לבלות את ימיו האחרונים. בשבועות האחרונים צולם איתי לתוכנית "סוף הדרך 2" דודתו מספרת שהוא נהג בג'יפים ועמד בכל המשימות בהצלחה. יהי זכרו ברוך

noooga

New member
כואב הלב../images/Emo4.gif

רק בן 29... אני כבר רוצה לראות את התוכנית כשהוא משתתף בה.. עצוב כ"כ.

למעלה