כשאני חושבת על זה.. בלופ
ל ללוש המאמוש New member 15/6/05 #45 למה שלא ישדרו? הוא משתתף בסבב נכון? אז מה, לא יצלמו את הסבב בגלל זה? הם כבר צילמו הכל, בטוח יגידו מתישהו בתוכנית כמה מילים לזכרו. אם הם עלו לגמר בטח לקחו את מקום שני...
למה שלא ישדרו? הוא משתתף בסבב נכון? אז מה, לא יצלמו את הסבב בגלל זה? הם כבר צילמו הכל, בטוח יגידו מתישהו בתוכנית כמה מילים לזכרו. אם הם עלו לגמר בטח לקחו את מקום שני...
P PY user New member 14/6/05 #6 איתי ג'רוזלם גם אני בהלם. כשראיתי את איתי לרגע לא ניחשתי שמדובר בבחור שהגוף שלו כ"כ קרוב לקריסה. תנחומי למשפחה ולחברים.
איתי ג'רוזלם גם אני בהלם. כשראיתי את איתי לרגע לא ניחשתי שמדובר בבחור שהגוף שלו כ"כ קרוב לקריסה. תנחומי למשפחה ולחברים.
N noooga New member 14/6/05 #4 מ-ה? איפה אני יכולה לראות את זה? בן כמה הוא היה? וואי... אפילו שאני לא יודעת מי זה, זה עדיין שוק בשבילי.
מ-ה? איפה אני יכולה לראות את זה? בן כמה הוא היה? וואי... אפילו שאני לא יודעת מי זה, זה עדיין שוק בשבילי.
ל ללוש המאמוש New member 15/6/05 #26 מה הראשי תיבות של ת.נ.צ.ב.ה? תמיד השאלה הזאת מציקה לי... נ.ב. יהי זכרו ברוך
נ נ ר ו ש New member 14/6/05 #8 מה?????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אוי ווי ויראו אותו בתוכנית????
מ מורוש 3 New member 17/6/05 #69 יהי זכרו ברוך אני משתתפת בצער המשפחה והחברים על מותו של איתי! אני בטוחה שבסוף הדרך יזכירו את זה וידברו על כך!
יהי זכרו ברוך אני משתתפת בצער המשפחה והחברים על מותו של איתי! אני בטוחה שבסוף הדרך יזכירו את זה וידברו על כך!