איתי ירוזלם ז"ל מובן ש"רשת" תתייחס במלוא הכבוד לאיתי, להשתתפותו בתכנית "סוף הדרך", ולמותו.
ו ורד פלגי New member 16/6/05 #57 איתי ירוזלם ז"ל מובן ש"רשת" תתייחס במלוא הכבוד לאיתי, להשתתפותו בתכנית "סוף הדרך", ולמותו.
ש שלומי מועלם New member 16/6/05 #60 יהי זכרו ברוך איתי יש מצב שהמישפחה פונה לרשת שלא תפרסף את הסבב השלישי מטעמי נוחות משפחתתי זה כואב לראות את בן המישפחה בטלויזיה והוא לא כאן
יהי זכרו ברוך איתי יש מצב שהמישפחה פונה לרשת שלא תפרסף את הסבב השלישי מטעמי נוחות משפחתתי זה כואב לראות את בן המישפחה בטלויזיה והוא לא כאן
R RiKi היחידה New member 16/6/05 #62 קודם כל-ברוכה הבאה../images/Emo9.gif איתי ירוזלם(ז"ל) הוא אחד המתמודדים שאמור להופיע בסבב השלישי של:"סוף הדרך2".. איתי נפטר מסרטן הלימפה..
קודם כל-ברוכה הבאה../images/Emo9.gif איתי ירוזלם(ז"ל) הוא אחד המתמודדים שאמור להופיע בסבב השלישי של:"סוף הדרך2".. איתי נפטר מסרטן הלימפה..
T TheBlackFairy New member 16/6/05 #66 יהי זכרו ברוך../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo60.gif
מ מעין68 New member 16/6/05 #67 נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהי זכרו ברוך!!!!! מישו יודע עם מי הוא היה?,בסבב.... אוי,זה נורא!! זאת אומרת שלא משדרים את הסבב השלישי?!?
נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יהי זכרו ברוך!!!!! מישו יודע עם מי הוא היה?,בסבב.... אוי,זה נורא!! זאת אומרת שלא משדרים את הסבב השלישי?!?
ע עמיתתתתתתתת New member 17/6/05 #70 יהי זכרו ברוך ! איך הם יכלו להמשיך עכשיו ככה בתוכנית ?! הוא כבר יצא ?
ה התפוזון האחד והיחיד New member 18/6/05 #71 כבר צילמו את הסבב השלישי מי זה בכלל איתי ומה קרה לו????????
N n e t v i s i o n New member 20/6/05 #74 סליחה על הבורות אבל... אם הוא מת איך הוא חי? אני רוצה הסבר מלא
T TheBlackFairy New member 20/6/05 #77 איתי נפטר לפני שבוע../images/Emo60.gif במהלך חופשה בחג השבועות. התוכנית צולמה לפני שהוא נפטר, כאשר הוא היה חולה ויתחילו לשדר אותה בשבוע הבא.
איתי נפטר לפני שבוע../images/Emo60.gif במהלך חופשה בחג השבועות. התוכנית צולמה לפני שהוא נפטר, כאשר הוא היה חולה ויתחילו לשדר אותה בשבוע הבא.
א אולביה New member 21/6/05 #79 יו אני מכירה אותו!! אני בהלם.. אני לא קשורה לפורום אבל עקב מה שהראו בטלויזיה אתמול גילית על כך. טיילנו ביחד בדרום אמריקה מזמן.... מסכן! אוף עם הסרטן הזה!!! יהי זכרו ברוך!
יו אני מכירה אותו!! אני בהלם.. אני לא קשורה לפורום אבל עקב מה שהראו בטלויזיה אתמול גילית על כך. טיילנו ביחד בדרום אמריקה מזמן.... מסכן! אוף עם הסרטן הזה!!! יהי זכרו ברוך!