איתי ירוזלם ז"ל

YUDהיחידה

New member
זה בחור מאוד נחמד מהסבב השלישי

כולנו המומים וליבנו עם המשפחה. יהי זכרו ברוך!

איך קוראים לו?

מישהו שיש לו "ידיעות אחרונות" בבית יכול לסרוק או לצלם ולעלות את זה לפורום? או שמישהו ראה באיזה שהוא מקום כתבה על זה?

א-י-מ-ל-ה!!!!!!!!!!!!!

וואי, זה ממש מזעזע... אני נכנסת אחרי יום עבודה מעייף לקרוא עד כמה ידיעות משעשעות בפורום... ופתאום... אני רואה את ההודעה הזו, איזה הלם!!!!!!!!!!! אני ממש בשוק.. למרות שאני לא מכירה את האדם הזה, זה ממש מזעזע לחשוב.. שהבן אדם שנראה ממש בקרוב (ובטוח שנאהב אותו גם...) מת... אין שום מילה שיכולה לתאר את ההלם שלי כרגע! אני בשוק טוטאלי. יהיה זכרו ברוך. ת.נ.צ.ב.ה

TheBlackFairy

New member
../images/Emo16.gif לזכרו../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif

איתי נפטר ממחלה קשה (סרטן הלימפה) במהלך חופשה בחג השבועות, הוא נקבר היום בבית הקברות בבנימינה
. יהי זכרו ברוך
.

מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני בשוק
יו מסכן..
רגע-הוא אמור להיות בסבב השלישי
יו..איזה שוק..
יהי זיכרו ברוך

אמממ...

אני מנויה על ידיעות (זאת אומרת ההורים שלי) מישהו מעוניין שאני אנסה להעלות? (אני לא בטוחה שאני אצליח, יש לי סורק אבל אני לא כל כך מבינה...)

בניהו 2

New member
למה אין התיחסות רשמית למות איתי?!

זה לא נראה לכם בושה שבכול האתר היפה והחמוד הזה אין שום התיחסות, קטע וידאו, פינה לזכרו של אחד ממשתתפי התכנית שמת?!(איתי ירוסלם) אני מבקש את התייחסות ההנהלה! מה דעתכם?

פתחנו שירשור לזה...../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אם אתה מצפה שזה יופיע באתר- לא נראה לי כ"כ כי בתכל'ס הוא השתתף בסבב ה-3 ורוב אנשים לא יודעים כ"כ מיהו עדיין.. אני בטוחה שתהיה התייחסות בתכנית(כשישודר הסבב ה-3 ואולי אפילו לפניי)

למעלה