../images/Emo207.gif../images/Emo109.gifאני בשוק.
שני סנטימטר לידי. יושב לו בנחת. הדיוידי. של. גרייטסט היטס. אכן כן. אני בשוק בדיוק כמוכן יקירותי. הקשיבו נא לסיפור הבא: אתמול הסתובבתי בקניון ברוב תמימותי ונכנסתי עם חברות לטאוור רקורדס. הסתכלו על דיסקים בלה בלה בלה משעמם. אחר כך הלכנו להסתכל בDVD ואז הגענו להופעות של להקות... לא חשבתי אפילו שיהיה שם מקפליי. סתם דיפדפתי ופתאום. קרה. מה. שקרה. דני הופיע מול עיני. הייתי בשווווווווווק של החיים שלי. צרחתי "אומיגדדדדדדדדדדדדדדד" עם פרצוף
. הסתובבתי כמו מטורפת בחנות וניסיתי להסדיר את הנשימה שלי תוך כדי ניפנוף בDVD חהחה. אחרי שהלב שלי חזר לפעום בקצב נורמלי, גיליתי שאין לי מספיק כסף [ושתבינו, זה עולה 80 שקל!!!!!!!1111~] אז ביקשתי מהמוכרים שישמרו לי ושאני אבוא מחר עם אמא לקנות ^^ אה כמובן שראיתי את זה התקשרתי לסיון XD וזה הלך בערך ככה אני ~נושמת כמו מטורפת~:"סיון יש לי ביד את הDVD של GH." שקט. אני ~מתלהבת~: "יש אותו בטאוור רקורדס" סיון: "מה?" סיון: "תחזרי על מה שאמרת." אני: "יש את ה.." סיון: "מהההההההההההההה???????????????" ובלה בלה
בקיצור. כל שאר היום הסתובבתי עם מבט של מוצצת על הפנים שלי XD זה היה אחד הדברים היותר מרגשים שקרו לי חחחח בקיצור היום כל היום חיכיתי ללכת לקניון, ולבסוף קניתי אותווווווווו זה היה מדהיםםםםםםםםםםםםם ולמה לעזעזל אני מחכה?! אני אצה רצה לראות אותו! ~מחר הקרנה עם חברותי XD~ ולסיום תמונה מחדר ההלבשה של ZARA
איזה כוסונים אנחנו ביחד.