איתי פרל ב-
אנשים

rox love BSM

New member
כן את צודקת,פשוט הקלדתי אותו מהר מדי

ויש לי עוד כל מיני טעויות
ותודה

../images/Emo24.gifאין על מה ! ומצטערת אם זה היה נראה שאנ

י קטנונית... אבל אני כזו XDDDD סתם אני לא אבל... "עמית ! שתקי !" XDD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif כמו שרשמתי לך כשפרסמת קודם

זה מהמם
וחוזרת על עצמי : אני מורידה בפנייך את הכובע שאין לי כרגע על הראש על זה שכתבת באנגלית ! אני לא הייתי יכולה
וחוצמזה זה גם ממש יפה ! [:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifיש לי פיצול אישיות!@#$%^ הצילו ><"

מי שלא הבינה.. עשיתי מיני קאמבק לכינוי הישן שלי, אבל עשיתי גם חידישון עם 175 [איחוד של מספרי המזל שלי.. אבל עם המאה זה יותר מאגניב] אז זהו באופן סופי, אני חולה.. חולה קשה.. חולה קשה מאוד. ועוד מי שלא הבינה, זאת רייבן
[האלפ מי!]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifעכשיו קרמבו../images/Emo35.gif מאן, זה חייב להיפסק.

חשבת ללכת לטיפול
זה לא בושה, הם יכוליל לעור לך..OAD(אובססיב אדופשן דיסאורדר) היא מחלה נפוצה שניתן לרפאה
סתם, אני מטומטמת><" תתחדשי...שוב..^^

butbut

New member
../images/Emo207.gifאי-הבנה בקשר לתמונה שפורסמה כאן פעם../images/Emo9.gif

אממ..זוכרות את התמונה הזאת? שכולם אמרו שהאישה הזאת פדופילית על דני ובלה בלה בלה.. אז לא ידענו מי זאת-ועכשיו זה ידוע. זאת אימא שלו שצבעה לבלונד
זהו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנו כן! לא ידעתן../images/Emo6.gif היא גם נראית כמ

כמוה חחחחח עם איזה זקנה הוא ילך בדיוק אם לא אמא שלו
לא שהיא נראית כלכך זקנה אבל הבנתן אותי

butbut

New member
../images/Emo126.gifחע, כול אלו שכתבו שהיא זקנה בלונדינית

לצידו כשפרסמתי את זה:]

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifXD

היה לה יותר יפה חום. העור שלה כהה יותר מידי לבלונדיני. זה כמו אם אני אצבע לבלונדיני. לא כדאי.XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo109.gifאני בשוק.

שני סנטימטר לידי. יושב לו בנחת. הדיוידי. של. גרייטסט היטס. אכן כן. אני בשוק בדיוק כמוכן יקירותי. הקשיבו נא לסיפור הבא: אתמול הסתובבתי בקניון ברוב תמימותי ונכנסתי עם חברות לטאוור רקורדס. הסתכלו על דיסקים בלה בלה בלה משעמם. אחר כך הלכנו להסתכל בDVD ואז הגענו להופעות של להקות... לא חשבתי אפילו שיהיה שם מקפליי. סתם דיפדפתי ופתאום. קרה. מה. שקרה. דני הופיע מול עיני. הייתי בשווווווווווק של החיים שלי. צרחתי "אומיגדדדדדדדדדדדדדדד" עם פרצוף
. הסתובבתי כמו מטורפת בחנות וניסיתי להסדיר את הנשימה שלי תוך כדי ניפנוף בDVD חהחה. אחרי שהלב שלי חזר לפעום בקצב נורמלי, גיליתי שאין לי מספיק כסף [ושתבינו, זה עולה 80 שקל!!!!!!!1111~] אז ביקשתי מהמוכרים שישמרו לי ושאני אבוא מחר עם אמא לקנות ^^ אה כמובן שראיתי את זה התקשרתי לסיון XD וזה הלך בערך ככה אני ~נושמת כמו מטורפת~:"סיון יש לי ביד את הDVD של GH." שקט. אני ~מתלהבת~: "יש אותו בטאוור רקורדס" סיון: "מה?" סיון: "תחזרי על מה שאמרת." אני: "יש את ה.." סיון: "מהההההההההההההה???????????????" ובלה בלה
בקיצור. כל שאר היום הסתובבתי עם מבט של מוצצת על הפנים שלי XD זה היה אחד הדברים היותר מרגשים שקרו לי חחחח בקיצור היום כל היום חיכיתי ללכת לקניון, ולבסוף קניתי אותווווווווו זה היה מדהיםםםםםםםםםםםםם ולמה לעזעזל אני מחכה?! אני אצה רצה לראות אותו! ~מחר הקרנה עם חברותי XD~ ולסיום תמונה מחדר ההלבשה של ZARA
איזה כוסונים אנחנו ביחד.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאו אמ ג'י../images/Emo70.gifXDD איזה קניון זה בחיפה../images/Emo35.gif

אני נוסעת
XDDD (זה אבא שלי, יש סיוכי שאםאני אבקש הוא אשכרה יסכים לסוע לשם מתל אביב אם אני אבקש
) נשאר
נגיד נגיע ב9...זה עדיין פתוח לא
לא נסתבך
הוא עבד שם פעם
*מתנשפת בכבדות* נרגעתי. האת שלא!!#@$%^&*^%$#@$*&)(^#$@*&()&%^$#$&*()*&%$*&) טוב די. תתחדשי*מקנאה*

למעלה