איתי פרל ב-
אנשים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ממ אני לא יודעת ../images/Emo12.gif

אני לא ראיתי עוד אבל תתקשרי ותשאלי... וזה בגרנד קניון ראיתי עכשיו את TG וFN פריידי נייט פשוט ממממממממממממדדדדדדדדדההההההההההייייייייייייייים. עכשיו אוביסלי. ביי

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD איזה כיף לך. מחר משוריין לי קניון

איילון. זה לא הגראנד אבל גם שם יש טאואר רקורדס^^ בטח לא יהיה
בסנטר לא היה...רק JML..גם באוזן השלישית לא. כיףףףףףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעאעאאעעא

אני כלכך הולכת מחר לקנות את זה!!!!!1111

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחח לא

אבל סביר להניח שאם זה הגיע לטאוור רקורדס בחיפה, זה יגיע גם להרצליה D:

m o r 1 0 2

New member
וואט??? זה בארץ?../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

אני כ"כ קונה
חייבת להתחיל לסרוק קניוניםם
אני יודיע לחברה שלי בדחוף
מזל טוב רוני

פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

קקקקקקקקקקק אני בהרצליהההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חכי חכי....................................... יותר נכון--- חכה חכה GHSF DVD............................. אתה שלייייי *רצה להגיד לאמא*

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטללללללללל

חברה שלי הייתה בקניון והיא אמרה לי שהיא ראתה את זה בטאוור!!!!!111 וכולה 70 שקל$#@#%$@#^%@#

Fall Out Inbar

New member
אמת? את לא סתם עובדת עליי?../images/Emo12.gif

אני כ"כ הולכת לקניון. אבל בטח לא יהיה את זה בב"ש [הקניון הכי קרוב לחור הזה..!]. לא אכפת לי, אני ייקנה מחר בירושלים אם אני אספיק. יואו, אני פשוט בשווק עכשיו.. מקפליי, גרייטסט היס. בארץ. משום מה ארבעת המילים האלה לא מסתדרות לי!

N e r d y

New member
חעחעח גם לי יש ~מתלהבת~

וגם את וונדי וגם את מושיין (שעוד לא ראיתי אותו
) ויש לי אפילו עוד מושיין (אהמסתיו) ויש לי גם את של באסטד אבל זה לא קשור... אבל לא אכפת לי מתלהבת גם להלהלהלהלהלה

DoLi it is Me

New member
מה!!מה פיספסתי?????

יש את הדיסקים שלהההםם בארץ??? #$^B$&R^&*%&$$^$%^$%&%^*&$%&^56756756

N e r d y

New member
לא אני הזמנתי...

כאילו את באסטד וונדי חברות קנו לי ואת הGH ומושיין הזמנתי.. אה והדיסקים של וונדרלנד ורום און דה פירד פלור ובאסטד חברות הביאו לי:]

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif גם לי קנו!! D:

קיבלתי ליום הולדת 150 ש"ח לטוואררקורדס, ושקראתי שיש אותו בארץ אמרתי לאמא שלי (שהיום היא בתל אביב) שאם היא מוצאת שתקנה לי, והיה!!! עכשיו יש לי את כל הDVDים

McFLYer363

New member
גם הDVD של WONDERLAND בארץ!?!?

יש גם את הDVD של wonderland בארץ?~?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?????????????? הבנתי שיש את הGH DVD, וממזמן ידעתי שיש את הדיסק JML.. אבל חוצמזה מה עוד יש?!? דרך אגב אני חדשה פה :p

למעלה