איתי פרל ב-
אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gifקודם כל*מושפעתמדןמנו*יש 'פתגם' כזה שאומר

שחברות שאין בה הדדיות היא בעצם ניצול. ככה שזאת אפילו לא חברה ואפילו לא חברות ואם היא עושה לך דבר כזה עם בגדים לכי תדעי איך עוד היא יכולה לנצל אותך- אז תנסי להתרחק ממנה כדי לא ליפול לרשת שלה שוב. מצד שני, יכול להיות שזאת הייתה רק אי הבנה- אולי היא לא שמה לב לזה ואם תדברי איתה יפה ותסבירי לה היא תבין וככה לא תצטרכו לנתק חברות על משהו שיתברר כאי הבנה מסכנה. אבל אם את עושה את זה תזהרי כי יכול להיות שהיא תגיד שהיא מבינה רק כדי לנצל אותך שוב אז אח"כ, אם את חושדת שהיא מנסה להצל אותך אל תתני לזה לקרות בכלל בכלל
עוד דבר- אל תוותרי על הכסף של אח שלך- בכל מחיר שתחזיר לך מי היא חושבת שהיא
*כל-בו-טק
* אני אוהבת לפסכלג אנשים, יצא שפה גבוהה
מקווה שעזרתי ובהצלחה עם החברה. נ.ב.- פעם הבאה ל
בבקשה

McGirl For Life

New member
אני מצטערת אם אני יוצאת קצת מגעילה...

אבל את חייבת ללמוד לשרשר
זאת לא סיבה מספיק טובה כדי לפתוח הודעה חדשה ויכולת לנצל"ש!! אני מבינה שאת דיי חדשה ולא יודעת איך משתמשים וכאלה אבל זאת לא הפעם הראשונה או השניה שאת פותחת הודעה חדשה סתם!!! ושוב אני מצטערת אם יצאתי מגעילה אבל זה הורס את הסדר של הפורום ואת צריכה להבין את זה...

butbut

New member
\צבע|כן, היא ניצלה אותך..אבל את לא יכלת בטח

לעצור את אח שלך. אחרי הכול הוא ילד קטן. אני חושבת שאולי כדי לערב הורים בשלב כלשהו, למרות שתיקחי בחשבון שזה יעורר ממש המון מהומות.

butbut

New member
../images/Emo207.gifאני חושבת שיש לי מה להגיד../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

דבר ראשון, לא מעניין אותי מי קוראת את זה ומי לא. הפורום הזה נהיה סוג של "מגעיל"
...תגדירו את זה איך שאתן רוצות- אבל אני פשוט רואה את זה
אומנם מקפליי נהיו בעדיפות שנייה בפורום- אפילו שזה פורום מקפליי...[אמת] ואומנם שהירידות כאן נהיו רק יותר ויותר מעצבנות...[אמת]
ועוד משהו. אני הערתי לא מזמן על השרשור של ההיא וההומואים שלה, ואין לי שמץ מה כתבתן לי בדיוק, אבל אני מבינה שמפריעה שאני מציפה?
אז ככה- לא מעניין לי ת'סבתא מה מפריע, כול עוד אני יודעת שזה לא מנוגד לחוקים ולא מטומטם. יש שירשורים שיצאים מגבול הטעם הטוב, והם פשוט חייבים להפסיק להיות חופרניים מידי!@ אני לא בוחנת כאן כול אחת ואחת, ואני לא יודעת מה לימדו אתכן חח [אני נשמעת כמו המורה שלי
], אבל די!
שלא תבינו אותי ל-א נכון
אני מתה על הפורום הזה
- ומתה על הבנות שכאן[
...ויש לי מכאן הרבה חברות ממש טובות הייתי אומרת...
אבל בזמן האחרון הוא מת- הוא מת, והוא מעצבן..
יותר מזה, שאני כבר בקושי נכנסת בגלל שכבר אין על מה לדבר.
רוב הנושאים כאן זה:
הישרדות[מתי תבינו שזאת תוכנית מטופשת?
- אבל דן חתיך
]
סקינס
"שלום-אני חדשה"\ "חדשדושה!!!!"\ "תגידו מקפליי הומואים?"\ "אפשר להצטרף?\ תקבלו אותי?"\ "אמאל'ה, לא ידעתי שלמקפליי יש הרבה מעריצות"...
וכד'... ואני לא ממש מוצאת בזה עניין..כאילו סקינס- טוב, בהתחלה זה היה חמוד.אבל אחרי שראיתי כבר את כ-ו-ל מה שאפשר לראות עליהם זה שיעמם אותי...[כן כן מקסי שמקסי]...
וסתם לידע הכללי- ברור לי שעם הזמן הבנות שנכנסות לכאן "הן לא כמו הבנות של פעם". אבל הרמה של הפורום נהייתה קצת יותר מעצבנת
...בכול אופן, זה גרם להמון בנות פשוט לעזוב, אפילו כמעט לי...ואני חייבת להודות שזה בתכנון בטח של הרבה כאן
...לא בגלל ש"יורד לי ממקפליי" אלא בגלל שהבנות בפורום הם הדבר היחיד שמחזיק אותי כאן- אבל יש המון שפרשו
יותר מידי אפילו הייתי אומרת.
כאילו גם הדבר הזה-הוא חפירה רצינית
. אבל מה לעשות? יש דברים שמפריעים לי
ולא מעניין אותי מה התגובה של מי שקורא את זה. שיהיה לכן יום מעולה
[אני לא אכתוב שאני מקווה שהפורום ישתנה- אבל מה לעשות XD
] 3>[הכי שבעולם] בוט.

חצמבוש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודקת

גם עליי פתחו מהומה כי אמרתי משהו על חברה של דאגי
אבל לפי דעתי-זאת דעתי, זה פורום[אפילו שהנושא זה מקפליי]..פה ושם מותר לגלוש אני לא אומרת שלהתחיל לדבר רק על נועם[
] מהישרדות>< אבל מותר טיפה לגלוש מהנושא ות'אמת מאז שאני הצטרפתי, ראיתי הרבה שנעלמו

rox love BSM

New member
אמממ לא יודעת

נכון שיש הערות לא במקום לפעמים וזה אבל זה לא סיבה לעזוב את הפורום. דבר שני,הפורום לא מת(באסטדורק מת
) פשוט כרגע אין חדשות מיוחדות,ושהבנים יוציאו סינגל/אלבום יתחילו לנופיע אני בטחה שהפורום יהיה מפוצץ. כמו שהיה בתחילת השנה עם הגרייטיסט היטס ואני לא חושבת שמה שנאמר אתמול היה בכוונה לפגוע.....

rox love BSM

New member
+אם נושא שיחה לא מוצא חן בעיניך

את לא חייבת להשתתף בו,או אפילו לקרוא את ההודעות. זה מה שאני עושה שאני רואה משהו שלא מוצא חן בעיני.......

butbut

New member
../images/Emo126.gifאת ראית אותי אפ פעם מגיבה לנושא בצורה

שהגבתי בה אתמול? לא נראה לי... בדרך כלל אני פשוט מתעלמת-כי זה לא מעניין אותי. אני אל ילדה שדברים מרגשים אותה יותר מידי, ובכלל זה אחלה של פורום...לא אמרתי שלא.

purple floyd

New member
את דיי אמרת כן.

"הפורום הזה נהיה סוג של "מגעיל"...תגדירו את זה איך שאתן רוצות- אבל אני פשוט רואה את זה"

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיזה ברור שתוציאו דברים מהקשרם-אה?

א)"מגעיל"-להגדיר לך מה נהיה כן מגעיל? או שזה לא רצוי? אני מגיבה רק למה שאני רוצה, ומה שאני אל רוצה- אנימתעלמת. זה שאמרתי "מגעיל" סליחה, השתמשתי במילה "מגעיל" התכוונתי לכך שהפורום נהיה מסריח! מגעיל! הרמה שלו פאקינג ירדה. ב)לא אמרתי כלום, אני לא נוגדת לסטור את עצמי. אני אמרתי שאני רואהלחזור על זה שוב? רואה[בלי שום קשר למגיבה בקשר לזה] למה שנהיה כן בפורום. וברוב במיקרים זה לאהפריע לי. אבל נמאס- זה התחיל להפריע

Sharon Kez

New member
חחחחחחח אז מה בדיוק היא הוציאה מההקשר?

סתיו לא הוציאה שום דבר מהקשרו. היא כתבה לך שאמרת שהפורום הזה נהייה סוג של מגעיל, וכרגע את אמרת- "זה שאמרתי "מגעיל" סליחה, השתמשתי במילה "מגעיל" התכוונתי לכך שהפורום נהיה מסריח! מגעיל! הרמה שלו פאקינג ירדה" מכאן אנחנו מסיקים שכן אמרת את זה. בקשר לסעיף ב' עדיין לא הבנתי מה כ"כ מפריע לך. כאילו מה, שלא כל השיחות סביב מקפליי או משהו? מה שונה בין הציורים שאת מפרסמת לבין השיחות של בנות פה על סקינס?

butbut

New member
../images/Emo126.gifלמה נראה לך שמפריע לי שיחות על סקינס?

אני כתבתי שהפורום נהיה חלק גורף מסקינס. זה הכול. ובקשר לסעיף א' שלך...אני חושבת שסתיו יכולה להסביר לי את התגובה שלה:]

O0NoNi0O

New member
בסדר כי יש כאן קבוצה גדולה של בנות שאוהבות

את הסדרה ובדיוק התחילה העונה השניה אז זה ניהיה ההוט טופיק. מה הבעיה? אני מסכימה שהפורום התדרדר, באמת, אבל זה לא בגלל סקינס והישרדות. זה סגנון הודעות פאטתי ורדוד. וכן אני בפורום שנה וחצי ובחודש האחרון ההודעות שלי ירדו משישים עד מאה הודעות בחודש ל42 כי אני כבר לא בפורום הזה, כמעט. ובכלל, הכול כי ההודעות רדודות ושיטחיות. קחו לצומת ליבכן בנות, אני כבר כמעט לא אוהבת מקפליי, אז פחות חשוב לי, אבל למי שהפורום יותר חשוב לה [ואני מתה על הפורום שלא תבינו אותי לא נכון] שתעלה את הרמה של ההודעות.

למעלה