איתי פרל ב-
אנשים

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיפה כתבתי שיש שלי בעיה עם זה?

הדיון שלך איתי רק חוזר על עצמו עם דיונים של אחרות. אני מבחינתי מפסיקה-אין לי כוח לדון עם בנות שלא יודעות לנהל דיון. אני אוהת לשמוע דעות של אחרות-וכול זה. אבל לנסות להוציא אותי רעה? אךך, שיהיה.

O0NoNi0O

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רצינית?

לא ניסיתי להוציא אותך רעה או שקרנית. הדיון שלי איתך באמת הוא דרך ללא מוצא ואני אשמח להפסיק אותו. אבל רק בכדי לאמור את המילה האחרוה- את כתבת שיש לך בעיה עם זה שהבנות מדברות על סקינס, אני אמרתי שזה הנושא החם כי הסדרה המעולה חזרה והיא מושכת צומת לב. את אמרת שאת רואה את זה אז אני שאלתי מה הבעיה עם זה שכולנו רואות את הסדרה ומדברות? ובסוף אני מוציאה אותך רעה ושקרנית. יו גו גירל
צודקת. אני השטן ואת השה התמים והחמוד שכולנו נגדו.

butbut

New member
../images/Emo126.gifמה עובר?

לא מארתי שאת השטן. שאלתי אותך למה את בכוח מנסה להוציא ממני תשובות שהן לא התשובות שלי אה? אני כבר מליון פעם אמרתי שאין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינס. לכתבו לך שוב כדי שתיזכרי? אין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינסאין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינסאין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינסאין לי בעיה עם זה אין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינסאין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינסשבנות מדברות על סקינסאין לי בעיה עםאין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינסאין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינס זה שבנות מדברות על סקינסאין לי אין לי בעיה עם זה שבנות מדברות על סקינסבעיה עם זה שבנות מדברות על סקינס. נקווה שזה מספיק מובן. וזהו. אני רואה כבר מראש שאין לי טעם בדיון הזה- כי את בעצם בא אלי עם דעות קדומות וללא הוכחה. את לא יכולה לומר דברים שלא אמרתי. וזהו. תקבעי לעצמך עובדות שאני שה תמים ואת שטן-אני אל אמרתי את זה- זה שוב דעה שלך. אז אל תנסי להוציא ואתי באמת כמו שאת מנסה להוציא. אני לא מעוניינת לעשות דיון על דברים ללא ביסוס וזהו. אם כולן כאן היו מבינות את המ שמרתי מההתחלה-שאין לי בעיה עם סקינס. פשוט הערתי שזה נהיה כאן נושא מרכזי-וזהו. זאת ממש זכותי. ואם כבר מדברים על לקבל את הדעה של האחר-זה בדיוק מה שאת לא עושה. אז...

butbut

New member
../images/Emo126.gifi don't think so....

אממ...לא אמרתי שהערתו פוגעות...לא השתמשתי במושג "פוגע" השתמשתי במושג "מציק" כן, זה מציק-זה מציק מאוד.. יש הערות במקום ויש לא במקום. ולא אמרתי שמה שהיה אתמול היה מבטרה לפגוע!אמרתי רק שזה היה במטרה של שעשוע. כי תאכלס- זה היה מצחיק-בהתחלה. אבל אח"כ זה נסחף יותר מידי. ויש בנות שעוזבות בגלל דברים אחרים- כמו שיעמום- ודברים לא מעניינים לדבר עליהם כאן-אנטי חיבור לקהל. לא שמעתי על מישהי שברחה בגלל העלבה- חוץ מהחדשות. וזהו.

rox love BSM

New member
לא התכוונתי להעלבה...

אני פה כי אני אוהבת את מקפלי ואתן הבנות היחידות שאני מכירה שאוהבות את מקפליי חוץ מחברות שלי שהן לא בארץ. בכל נושאי שיחה אחרים שיש פה אני כמעט ולא משתתפת. וגם לא בגלל ה"חדשות" כי רב מה שאתן שמות פה אני כבר יודעת.. והערות לא במקום,מה לעשות שאתה לא יכול לשנות דרכי חשיבה של אנשים לפי דעתם זה במקום ולפי דעתך זה לא.. אז שבו אם הודעה לא נראית לך פשוט אל תקראי/תגיבי לה.. ומי שעוזבת כי היא חושבת שהרמה של הפורום ירדה אז.......חבל

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיפשה שמעת אותי אומרת שבנות עזבו בגלל

הרמה של הפורום? אני מתכוונת בכלללי!. אם תסתכלי על הפורום בכללי, הוא כן ירד ברמה שלו. אם אני הייתי עוזבת זה היה רק בגלל מה שנהיה. אני כן אוהבת את הפורום אבל.

rox love BSM

New member
אממ זה מה שכתבת:

"הרמה של הפורום נהייתה קצת יותר מעצבנת...בכול אופן, זה גרם להמון בנות פשוט לעזוב, אפילו כמעט לי...ואני חייבת להודות שזה בתכנון בטח של הרבה כאן...לא בגלל ש"יורד לי ממקפליי" אלא בגלל שהבנות בפורום הם הדבר היחיד שמחזיק אותי כאן- אבל יש המון שפרשו יותר מידי אפילו הייתי אומרת." אממ מה אני אמרוה להבין מזה?

butbut

New member
../images/Emo126.gif"הרמה של הפורום נהיית קצת יותר מעצבנת"

רייט, את בטח לא מרגישה את זה.. אבל הרבה כמוני כן. אני אומרת כאן שלפי דעתי הקשטע של "מעצבן" נהיה בכול התחומים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאותנו זה הצחיק.

וזה שמחקו את זה לא היה צודק אבל כרגע לצערי אני לא מנהלת וזה שלא מוכנים לקבל פה דברים בהומור והכל צריך להיות רציני ואנלאדעת מה הופך את הפורום לחרא. מזל שיש פה כמה ביצ'ס333>

butbut

New member
../images/Emo126.gifהיי, עצרי כאן!

למה את חושבת שזה לא הצחיק אותי? אני צחקתי- זה הצחיק אותי בהתחלה. אחר כך זה כבר נהיה נסבל. אני לוקחת את כול מה שאומרים כאן בצחוק. אבל כמה? צריכים לדעת לסנן הערות.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמ'זתומרת?

אני צריכה לשאול אותך אם לשלוח כל הודעה? למה זה הפורום שלך? תזכירי לי כמה הודעות אתכותבת?

butbut

New member
צבע|איפה כתבתי שאת צריכה לשאול?רק תסבירי

לי! אני רוצה שתצטטתי לי את מה שאמר לך את זה.. הפורום הזה לא שלי ואני גם לא רוצה אותו. אבל אני רוצה להינות בו כמו שאתן נהינות בו- רק שאני לא רואה אותו כמו שפעם ראיתי אותו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסבבה

אבל בחיי שנאי לא מבינה מה הפואנטה בהודעה הזאת שכתבת למעלה מה? לא טוב לך פה? את לא חייבת להגיב על הכל באמת שאני לא מבינה מה את באה להגיד אני אדבר איתך דוגרי- אין מה לדבר על מקפליי כרגע! אלא אם כן את רוצה לדעת מה הם אכלו לצהריים או אנלאדעת מה. זהו, מאז שנגמר הפיק שלך נהיה פה פורום תת-רמה?\:

butbut

New member
../images/Emo126.gifמותק לצחוק? לא כי עדיין לא הבנתי אם מותר

לי
אני אגיד לך דוגרי. אני לא השתמשתי במילה תת-רמה. אז למה להכניס לי מילים לפאקינג פה? אני לא כתבתי בלא טוב לי-אז ל-מ-ה להכניס לי מילים לפה? אני לא כתבתי שאני חייבת להגיב! אז למה להכניס לי מילים לפה? ואני אל אמרתי שמאז שאין ת'פיק שלי הפורום נהיה תת רמה- אז ..למהה להכניססס לי מיליםם לפהה????

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifככה זה נשמע כאילו את אומרת

וכן, מותר לך לצחוק מאמי

butbut

New member
../images/Emo126.gifתודה כפרה../images/Emo9.gif

וזה לא נשמע-אנחנו כותבות בלבד
תפרשו את זה איכשבא לכן=]

למעלה