איתן נזכר ש-23:00 זה שעת דניאל...

sivan1237

New member
בגלל זה הוא רווק בגילו

ובקצב הזה הוא יישאר רווק עוד הרבה שנים.. עדי,ענת וענבר (גם ליאן ותרצה שהודחו) עושת רושם של בחורות אותנטיות ובוגרות עם אמת ושלווה פנימית שכנראה לא עושים את זה לאדון המזדקן שעוד מחפש צ'יגועים וילדות למזמז

אחרי שעות רבות של צפיה ענבר היא באמת הכי

מעניינת, אינטליגנטית, יפה, חטובה (אוקיי, אז היא לא גי'רפה מהלכת), חוש הומור מיוחד, יודעת להיות שמחה (וגם עצובה לפעמים, שזה גם חמוד ונוגע). ראיתי אותה בהרבה שיחות והיא 90% עסוקה בלעשות שמח ולעודד בנות אחרות. כיף לראות את זה. אבל בחורה כמוה אפילו לא זוכה למבט של איתן. היא התחזקה ולא לוקחת את זה קשה עכשיו. וזה גם יפה לראות.

tapuzo

New member
כולן בחורת על רמה..../images/Emo269.gif יאללה בלאגן ../images/Emo269.gif

didush100

New member
חחחח יוני חיקה עכשיו את ג'קי

שמישהו יעדכן אותו לגבי הערוץ

didush100

New member
עוד לא ברור מה זה התכנית הזאת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תכנית שידורים? שירה? שידוכים? ריקודים? לא ברור בכלל

sivan1237

New member
ראית מה זה...רוצים שתאשר...

7.1% רייטינג לא הולכים ברגל

בא לי לתת בוקס לאיתן הזה. באיזו בוטות הוא

מתעלם מעדי. הוא כרגע עבר לידע, היא כבר הייתה מוכנה לפתוח את הפה ולהגיד לא משהו. אבל לא. הוא רק היה צריך לעבור ליד כדי לחלק צ'ייסרים לכמה מחבריו. לכל אורך הערב אני רואה איך היא כל הזמן מחפשת אותו, מנסה להיות שקועה בריקוד, אבל רואים שהיא לא מסוגלת להתנתק ורק מחפשת את מבטו. פשוט רחמים. אני מצדיעה לה שהיא נאבקת ומנסה להנות אבל לצערי רואים שזה רק על פני השטח ובפנים היא הרוסה. והוא באמת טיפוס נאלח בלי כבוד בסיסי. תגיד משהו קטן, תעשה מחווה בסיסית. גם לענבר, גם לענת. אבל מי שאין לו בה ענין לא זוכה לא למבט ולא למילה. התנהגות של אפס מאופס. הוא ממש משפיל אותן ולעיני ההמון (אני מניחה שיש כמה עשרות אלפי צופים בכל זאת...)

חבל שלא התערבנו.. איתן עלה שלב, מנשק את החזה

ראיתם את זה? איתן ודניאל עברו לבריכה של הבנים וכמובן שברגע שאיתן התחיל לרדת בנשיקות שלו לכיוון החזה המצלמה עזבה אותם שניהם שיכורים רצח ורק סביר שהפעם ימשיכו מעבר לנשיקות ואז זו נקודת אל חזור. ופתאום כל הצחוקים נפסקו כי כולם הבינו בדיוק מה קורה מעבר לקיר. יוני מנסה לשפר את מצב הרוח עם שירי דיכאון אבל המבטים של הבנות אומרים הכל.

למעלה