ברגע שהזוג הלך לעיסוק היומי,המסיבה נגמרה
ב בוףברכה New member 16/7/11 #144 U...אתה..עוקב..מההתחלה...??.. ..אני..הבאתי..WW..(האלמנה הלבנה.... נסדר לך...משו חיים..שלי... ..(מי זאת?.
U...אתה..עוקב..מההתחלה...??.. ..אני..הבאתי..WW..(האלמנה הלבנה.... נסדר לך...משו חיים..שלי... ..(מי זאת?.
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #147 אתה לא רציני... דידוש ואני החזקנו ת'פורום הזה כשעוד היו רק שני גולשים. רגע עם דידוש היום, ברוך השם, העסקים משגשגים
אתה לא רציני... דידוש ואני החזקנו ת'פורום הזה כשעוד היו רק שני גולשים. רגע עם דידוש היום, ברוך השם, העסקים משגשגים
D didush100 New member 16/7/11 #154 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אה, לא משגשגים אבל חל שיפור משמעותי
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #145 פעם ראשונה שאני שומע... ת'הפקה צועקת עליהם. כנראה שגם להפקה נשבר ה-( ) שהחבורה לא מצליחה לספק ת'סחורה
פעם ראשונה שאני שומע... ת'הפקה צועקת עליהם. כנראה שגם להפקה נשבר ה-( ) שהחבורה לא מצליחה לספק ת'סחורה
ב בוףברכה New member 16/7/11 #149 אחרי שנגמרה ה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif..../images/Emo125.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifהמוזיקה ...זה לא נראה ..מלהיב..
אחרי שנגמרה ה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif..../images/Emo125.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifהמוזיקה ...זה לא נראה ..מלהיב..