הרשה לי לחלוק עליך.
אני, בניגוד אליך, רואה את מה שרע במדינה שלי, ולא משנה שנולדתי פה. ודווקא בגלל שאני יודע שכ"כ הרבה אנשים מתו בשביל שאני אחיה פה, ודווקא כי אני אוהב את המדינה הזאת, אני רוצה לשנות מה שטוב בה. ההודעה שלך מקבילה למדינות אחרות שבוצעו בהן דברים הרבה יותר גרועים, אם האזרחים היו מתקוממים, גם להם היית אומר שהם יורקים מהבאר שממנה הם שותים? זה מקביל לדוגמא אחת מאוד מובהקת, אני מקווה שהבנת את כוונתי. באיזו זכות אתה קורא לי בכיין? זה שאני אומר למדינה שלי גזענית, כי היא אכן גזענית, הופך אותי אוטומטית לבכיין? אולי לאחד שלא מוכן להקריב את הצדק למען הלאום? כמוך? גם אם זו המדינה שלי, אין זה אומר שאני אקבל את כל מה שיש בה. ויש בה הרבה חרא. ובינתיים, אנחנו חרא מדינה, והגיע הזמן לשנות את זה. ולא נצליח עם אנשים כמוך, ידידי. שמוכנים להקריב הרבה למען הלאום ולמען סדרם ושקטם הכביכול נפשי. אל תהיה בטוח כ"כ בקשר לערבים ישראליים. קודם כל, זה כמו שתלך לאירופה ותשאל יהודים את מי הם מעדיפים, את ישראל או את המדינה שלהם... אני מאמין שהרבה ערבים ישראליים שונאים את הדרך של הפלסטינאים בשטחים, והם מעדיפים את ישראל. בכל מקרה, אין לנו הוכחות, לכאן או לכאן. הם אזרחים במדינה שלנו, ומגיעות להם זכויות בדיוק כמוך.