אלבום השבוע 133 עובשה מובלא

שביסטית

New member
לא מסכימה עם עניין הבנות

(לא מכירה יותר מדי כאלו) מסכימה שהאלבום מקסים בשמיעה ראשונה וקצת משעמם מעבר....

קזאר

New member
ראית את מדעי החלום?

כל מה שצריך זה שעתיים איתה על המסך וכל השאר כבר לא משנה. היא כובשת!

חולוני

New member
איך הסרט באמת?

מת לראות אותו כבר, מקווה שאני אראה אותו מחר (אם יהיה זמן).

קזאר

New member
מומלץ בחום

סרט קסום ומלא רגעים מלאי השראה. פחות עלילתי משמש נצחית, יותר, נו, מה המילה? אני לא מוצא את המילה המדויקת אז נסתפק ברגשי.

Esmena

New member
חמוד רצח.

לא הייתי מאלה שישבו בקהל וגמרו מכל דבר שנראה כמו אנימציה צרפתית שהיה אפשר לראות בחסות הערוץ הראשון לפני 20 שנה, אבל נהניתי (כמעט) מכל רגע. לפי דעתי הוא אכן פחות עלילתי ופחות טוב משמש נצחית בראש צלול,אבל אכן רגשי ונוגע ללב מאחר שהשכל מעט מכובה ולא נשאר לו ממש משהו אחר לעשות.

קזאר

New member
מעבר לאנימציה

בה אני לא מתיימר להבין, (אז את יכולה לכלול אותי בקרב אלו שגמרו (פעמיים!!!) מאנימציות צלופן קרטון וצבים) הסרט רווי חוש הומור וכמה בדיחות מפילות מצחוק.

Bordeaux Tale

New member
מצטרפת גם,

נכנסתי אליו היום באופן ספונטני לחלוטין כשעברתי ליד הסנטר והתחשק לי לראות אותו. מומלץ. את שמש נצחית אני לא זוכרת טוב, אז אני מצטרפת לאלו שהעדיפו את מדעי החלום.

moe7

New member
המבקרים כולם פצחו בהשוואות ונתנו

לקאופמן לנצח, אבל זה בדיוק סוד הקסם! התסריט של 'מדעי החלום' פחות משויף, מלא בטלאים, אתה לא מצפה שהכל יסתבך וייפתר בדרך נס כבעלילה מפותלת מצויה של קאופמן. הסוף קצת קליל מדי, אבל לסרט כזה מגיע סוף אוורירי, אחרת הוא יכסה את הסרט כולו בענן שחור שיאפיל על כל האנימציה עם הסוסונים והעננים. והפסקול יאמי. יש שם איזו להקת רוקנרול שעושה בדיוק את מה שוולפמאת'ר עושים עם המון כותרות, אבל עליה בטח אף אחד לא יישמע (כלומר, מחוץ לפסקול של הסרט) וקאבר מתקתק קצרצר ל-Stephanie Says של הוולווט אנדרגראונד. והמבטא של הבת הזו של סרז' עסיסי נורא (לעומתה, האקצנט של מר גרסייה ברנל בלתי נסבל, לפחות בדקות הראשונות של הסרט).

nery

New member
או מיי גאד

א. היי! ב. כשאת אומרת אנימציה צרפתית שהיה אפשר לראות בחסות הערוץ הראשון לפני עשרים שנה, את לא מתכוונת במקרה ל... ערי הזהב הנסתרות??? ("אה אה אה, אסטבן, זיה, תאו דה סיטה ד'ור")

Get Out

New member
שטויות במיץ ..

כמעט כל מי שאני נותן לו/לה לשמוע אותה ישר אומרים שזה מקסים וקונים את זה בלי להתבלבל. וחוצ מזה יש לה קול שכיף לשמוע אותו נונ סטופ והפקה מלוטשת במיוחד...

eyeCoof

New member
יופי של אלבום

קצת מעצבן אותי לשמוע בהלחנות, למשל, נסיונות שלה להזכיר לכולם שהיא הבת של!!!!!!!!, כאמור, או כנ"ל כשהיא מנסה לשחק אותה עם הלחישות הסקסיות האלה, שלא תמיד תורמות לשיר והן סתם מנסות להזכיר לכולם שהיא הזאת שעשתה את הקולות בlemon incest. אבל ת'כלס ההפקה מעולה והקול שלה באמת כיפי, והלוואי הלוואי שכל הפופ היה נשמע ככה, אינטליגנטי ומדבק.

חולוני

New member
אני לא חושב שכל הפופ

צריך להיות אינטליגנטי, לפעמים אין שומדבר רע בפופ מטופש אך כיפי ביותר. ואני גם לא חושב שצריך להיות אינטליגנטיים בשביל לעשות מוזיקה טובה. לדוגמה - ODB ז"ל, הבחור ללא כל השכלה, אך עשה מוזיקה בת זונה ומצחיקה לאללה. הנה קטע שלו באולפן ביחד פארל מקליטים את Pop Shit לאלבום ה-Clones של הנפטונז (מ-2003). קלאסיק שיט.

eyeCoof

New member
פספסת את הכוונה שלי

אני בטח לא מדבר שצריך להיות משכיל בשביל לעשות פופ. או ג'אז אוונגארד מתוחכם, לצורך העניין. ההבדלה ששכחת לעשות כאן, ידידי, היא בין מטופש לטיפשי. אני בעד פופ מטופש וכיפי ואני לגמרי נגד פופ טיפשי שמזלזל באינטליגנציה שלי כמאזין.

למעלה