אלבום השבוע 133 עובשה מובלא

The Roots - Game Theory

אלבום חדש, מפוכח ומעולה להרכב שכבר חצה כל גבול מוזיקילי שהז'אנר תחם לו בזדוניות.

silver jew

New member
אלבום השבוע - הוכיח לי...

...שאני כבר זקן. מה שמעתי השבוע? רק להקות שאהבתי גם לפני 10 שנים, פתאום אני רואה שכל הלהקות האהובות עליי היום, הן גם אלה שאהבתי לפני 10 שנים - אז נכון שמאז גם יש את Animal Collective, Wolf Eyes או Sufjan Stevens, אך עדין מה שאני שומע בעיקר זה את מי שאהבתי אז: 1. Ships - Daneilson . 2. Califone - Roots & Crowns - טים רוטילי ניגן בזמנו ב-Red Red Meat. 3. Yo La Tengo - I am not afraid... וגם את Pavement - Slanted & Enchanted ואת האלבום של ידידתי מאמי, Nerve Medicine- The Roulette Sisters ולמרות כל האמור לעיל, שמעתי ב"הקצה" שני שירים של ה-Hold Steady, חשבתי שאני לא סובל את הלהקה הזאת - אבל הם היו פשוט שירים מעולים.

hospital_food

New member
השבוע

The Apples In Stereo - New Magnetic Wonder אלבום שחיכיתי לו המון זמן. לא בדיוק אלבום השבוע כי יצא לי להאזין לו רק מאתמול, אבל אחרי 3 האזנות ניתן לקבוע שגם אחרי שתיקה די ארוכה התפוחים טרם אבדו את קסמם ושבים לעשות את מה שהם יודעים הכי טוב, המון כיף. Damien Rice - 9 אף פעם לא השתגעתי עליו יותר מדי, אבל קשה לומר שמוזיקה שלו לא נעימה, במיוחד בימים גשומים אלה. בחדש שלו אין שום חדש,האווירה אותה אווירה, אפילו ליסה פה. מתחיל מושלם ומאבד את זה לחלוטין אחרי השיר הרביעי. 2 השירים האחרונים והנהדרים מחזירים לו את הכבוד. מזל. Lady Sovereign - Public Warning הליידי השאירה אותי מתוסכל לחלוטין , חצי מהשירים באלבום הבכורה החדש שלה כבר שמעתי חודשים לפני בEP המפורסם. רציתי משהו חדש ): ומי שלא מכיר- שיכיר!

hospital_food

New member
קשה עדיין לקבוע

אבל עושה רושם שלא. מרגיש הרבה פחות זורם, בעיקר בגלל לא מעט פירלים של 10 שניות סטייל סופיאן סטיבנס. אבל שירים טובים יש פה, והרבה!

חולוני

New member
אתה שומע דמיאן רייס? ../images/Emo5.gif

ו-
על האלבום של הליידי. ביקורת קצרה שלי עליו (ועל עוד אלבומים מהזמן האחרון) אפשר לקרוא כאן בקשר לאלבום השבוע שלי - שבוע שני ברציפות רודבוקס של רובי. אפילו קניתי אותו ביום שהוא יצא.

חולוני

New member
אם הפורום היה יותר פעיל

הייתי משקיע יותר, אבל אין טעם כשאני יודע שאני אקבל מקסימום תגובה ממך ומעוד אחד במקרה הטוב.

SmokeyStover

New member
כן שמעתי שיש חדש של תפוחים בסטריאו

אבל עוד לא שמעתי אותו... טוב לשמוע שהוא טוב!

Audioslave - Out of exile

שמעתי המון קטעים ממנו, וזהו, החלטתי שאני קונה אותו. ממליצה על Dandelion מתוכו, פשוט שיר טוב.

למעלה