אלומניום, דלתות

ענתש

New member
מה שכן הייתי רוצה בדלת זה את הפטנט

הזה שיש שלט שפותח את הדלת בלי שנוגעים בה. כי כשאני באה הביתה עם כל התיקים והילדים והדברים המהאוטו זה יכול להיות שימושי.

ענתש

New member
נכון, אבל היתה פרסומת לכזו

דלת לא מזמן... עם מנגנון שממש פותח אותה עם שלט. אני מניחה כמו המנגנון של הדלתות האוטומטיות הרגילות שיש להן עין אלקטרונית, רק במקום עין יש שלט.

יש פתרון עוד יותר הייטקי

פתיחה לפי טביעת האצבעות , לחבר שלי שרון פריניאן ( כן המפורסם בעל כורחו ) יש מרצדס כזו . פותחים את הדלת עם האצבע וגם מניעים את הרכב עם האצבע על ידית ההילוכים .....האוטומטית כמובן . אני לא חושב שיש בעיה גדולה יש מנגנונים שפותחים דלתות כנף , בעיקר הם משמשים לדלתות בגינה . הנה הרגע המצאתי פטנט , לחבר לידית הדלת מתקן כמו זה שפותח מכסה של פח אשפה . כך הפתיחת תהייה עם הרגל אם היידיים עמוסות

yrnkrn

New member
המוצר עדיין קיים ומשווק

כאן היתרון הגדול של מנעול קוד או אלקטרוני הוא שניתן להחליף את הקוד או לתכנת מחדש את המפתח האלקטרוני ללא החלפת צילינדר במקרה של אובדן או מסירת הקוד לעוזרת וכיו"ב. הייתי ממליץ על מנגנון כזה אך ורק אם המנגנון אמין מעל לכל ספק, למשל הותקן במאות אלפי התקנות ללא בעיות מיוחדות. חלק המנגנונים שמשווקים בארץ לא בשלים והבעיות יהיו על חשבון המותקן כולל אפשרות נעילה בחוץ במקרה תקלה. בנוסף לא ברור מה עמידות המנגנונים נגד פריצה מכנית כלומר כמה הם בנויים טוב מבפנים.

yrnkrn

New member
שווה לבדוק עם יצרן המנעול

לגבי דלת האלומיניום הספציפית. אם היא משתמשת בפרזול דומה לפלדלת אז לא צריכה להיות בעיה.

פיטנגו4

New member
קוראים לזה בעברית טלפון אלחוטי

אבל אז צריך לחפש אותו בתיק עם כל הידיים התפוסות ... (לא רעיון מוצלח) לכן, יש קודן על הקיר, ופשוט מקישים קוד בן 4-6 ספרות. אפשר לתת קוד אחר לילדים, ורק לכאלה שמגיעים אליו (אצלנו גיל 6 ומעלה) והם מושבעים לשמור סוד ולא לספר לשום חבר אפילו לא בלחישה, ולהסתיר עם היד השניה כל פעם שמקלידים. אם הדלת נטרקת, מקישים את הקוד והיא נפתחת אף פעם לא נתקעים בחוץ כאשר המפתח בפנים, כי אפשר להקיש את הקוד... רק אם נועלים במפתח, אז הקוד כמובן לא פותח, אבל אז המפתח אצלך... מעולה כאשר משולב עם אינטרקום ואפשר מהמיטה ללחוץ קוד והדלת נפתחת למישהו אחרי שוידאת מי הוא. כמובן שאשר ידנית להזיז את המתג במנעול, ואז הדלת נפתחת בלחיצה בלי קוד ובלי מפתח. זה דלת פתוחה-סגורה. אצלנו זה מה שאני עושה במסיבות או כאשר יש רכבת ילדים יוצאים נכנסים. אצלי זה מתפקד יופי. מומלץ.

אין קליטה ? צפה תביעות דיבה

מהחברות הסלולריות
. יש אפשרות לקנות שלט רחוק ב 100 ש"ח . כך עובדים היום השערים הגדולים של הקיבוצים . אם יש תקלה מעבירים את המנוע לסרק ודוחפים לפתיחה . כמו ברכב יש שלט רחוק ויש אפשרות לעבוד עם המפתח , הרי אתם רגילים לסחוב צרור כזה .

Rשף

New member
לקיבוץ שלי יש גבוי כרטיס מגנטי

ואם יש תקלה משאירים את השער פתוח...

באלי סיני לא הייתי נועל בכלל את

הדלת בבית , גנבים לא היו באים אלינו . היו מפחדים .

fireman

New member
אני עשיתי מספיק אבט"שים גם באלי

סיני בשביל לדעת על מה אני מדבר. היות וזה לא נושא הפורום אני לא ארחיב אבל המפקדים שלנו הביאו אותנו לנקודת הנחה שגנב בישוב יכול להיות מחבל שמגיע לתוך בית במטרה להתבצר עם בני ערובה במקרה הטוב או לשחוט את כל המשפחה במקרה הרע...כך שקיבלתם חברת אבטחה טובה מאוד. אם היו גניבות בינכם לבין עצמכם זאת כבר בעיה אחרת ובזה הצבא לא התעסק מן הסתם. מה שבטוח זה שעל הגדר שלכם שמרו טוב מאוד. בכל מקום בארץ הגניבות מתבצעות ע"י בדואים\תושבי הרשות לרוב. בכל מקרה....כל הסיפור הזה נגמר מזמן כך שאין טעם לטחון אותו.

למעלה