אלומניום, דלתות

אתה מדבר על הצד הדרומי לכוון עזה

במשך הבניה היו גנבות של ציוד בניה לאחר מכן הן פסקו כי הבדואים הללו לא נכנסים לבתים הם יודעים שיש נשק ליד המיטה . הבעיה היותר גודלה הם גנבים ישראלים , בכל מושבי הסביבה של צפון עזה ואשקלון , בתי קרקע מועדים לפריצות לאלי סיני הם לא היו מגיעים , בניסנית הגיעו כמה פעמים גם לגנבת רכבים ולא רק פריצות לבתים . בכל אופן המנעול של הדלת הראשית שלי לא היה נועל , כי היא הייתה דלת אלומיניום רחבה ובביצוע של עבודה ערבית , אמרתי לאיש אלומיניום שישים קורה לרוחב הדלת באמצע אבל הוא לא שם , לאחר זמן הדלת שקעה בצד של המנעול, ניסיתי להדביק עם סיליקון את הזכוכיות לדלת גם זה לא עזר . לעשות שיפוץ לדלת ולהוסיף לה את הפרופיל באמצע כבר לא היה לי חשק . אבל אנילא מתלונן , הוא עשה לי את העבודה בפחות מחצי המחיר .

בינא

Member
דלתות חוץ ופנים

כדאי לבדוק בא"ת כפר-סבא, את אחים שהרבני. (טלפון מ-144). לשריונית/חוסם יש דלתות חיצוניות ופנימיות ששוה לראות, באמצעות סוכנת שלהם בשם אנג'לה - 054-6730285. אנג'לה תחבר אותך גם לאיש אלומיניום. בצורה זו יש לך שילוב של סגירת כל הפתחים במבנה. בהצלחה

בינא

Member
סט ממ"ד

שריונית/חוסם באמצעות אנג'לה, תספק לך גם סט ממ"ד קומפלט בכל המידות המאושרות ע"י הג"א (כולל חלון פלדה עם 2 כנפי פתיחה או 2 כנפי הזזה, דלת מגן 70 או 80 ס"מ רוחב, צינורות איוורור לקיר חיצוני ופנימי בעובי 20, 25 או 30 ס"מ בהתאם לצורך). חלון אלומיניום לממ"ד מוזמן באמצעות איש האלומיניום בחברה שמתמחה ביצורם והרכבתם.

fireman

New member
אני ממליץ על חוסם...

בגלל ניסיון מאוד מר עם רב בריח. מהרמה המקומית ועד הרמה הארצית פשוט בושה וחרפה, אכזבו אותי מאוד.

fireman

New member
הניסיון שיש לי עם שתי החברות

מציג הבדלים של שמים וארץ. כל כך קיצוני שזה לא יתואר.

אתה רק אחד וההתרשמות שלך

היא נכונה רק למקרה שלך . החוליה החלשה היא המתקינים שמתחלפים מהר והיותם קבלני משנה . יש עוד הרבה מאוד חברות פרט לחוסם ורב בריח .

fireman

New member
אני לא יודע על איזה קבלני משנה

אתה מדבר אבל המתקין שהתקין לי את הדלתות בבית הנוכחי זה אותו המתקין שהתקין לי את הדלת כניסה בבית הקודם שלי לפני 13 שנה... זה שיש עוד הרבה חברות אני יודע. אני מדבר על רב בריח מול חוסם. לרב בריח מניסיוני האישי יש הרבה מה ללמוד משריונית חוסם בכל מה שקשור לשירות לקוחות. מה שאני עברתי עם דלת אחת של רב בריח אני לא מאחל אפילו לשונאיי.

דנה A

New member
סט ממ"ד קבלן השלד מספק

לגבי דלתות שרעבני- דלתות הפנים שלהם מברזל, מחיר לדלת ששאלנו 2000 שח', דלת חלקה פשוטה (מחיר הכולל הכל, משקוף עיוור, הרכבה, הובלה וכו') דלתות פנים - האם יש עדיפות לסוג החומר? עץ או ברזל או חומר אחר? בעיקרון אני מחפשת דלתות חלקות, אולי עם חלוקה מסוימת, אבל צבע אחיד שמנת, כך שסוג החומר פחות רלוונטי לגבי מבחינת צבעו הטיבעי או הטקסטורה (עץ). ותודה

בינא

Member
דלתות פנים - בת"א

הגבס א.סיני, רח' חיל השריון 30. דלתות כמו שאת מתארת, הרכבנו רק לאחרונה (חלקות, צבע אחיד שמנת, משקופי אורן על הלבשות רחבות ויצא כל-כך יפה שהדיירים החליטו לא לצבוע את המשקופים וההלבשות פרט לשקוף מט לשמירה עליהן).

דנה שלום,

דלת פנימי של שהרבני אולי נמכרת ב - 2000 ש"ח, אך ניתן להשיג דלת שונה וטובה יותר במחיר זול יותר. למשל: דלתות שהרבני נקראות דלתות שטוף קנט. אלו דלתות שהדפנות שלהן ישרות וכתוצאה מכך רואים חריץ גדול בין הדלת למשקוף. לדלתות אלו יש ציר ספר המקשה על ביוונים במידת הצורך. אלו דלתות חיקוי של חברת STENLY העולמית. מאידך, דלתות פנים של שריונית חסם, אלו דלתות קנט רגיל, דמויות דלתות כניסה. כלומר, בדפנות ישנה בליטה המכסה את החריץ במשקוף והיא באה עם חריץ מיוחד להתקנת גומי היקפי כמו בדלת כניסה רגילה. שני היצרנים מייצרים את הדלתות מפח מגולוון איכותי. שני היצרנים מאפשרים צביעה בתנור, אך כל אחד בטכנולוגיה אחרת. שהרבני מבצע צביעה בהתזה והוא מחמם את הדלת עד 48 מעלות ע"מ לייבש את הצבע. שריונית חסם משתמשת בטכנולוגיה שונה, בה היא מבצעת את הצביעה לפני שהמעטים הורכבו לכדי דלת. הצבע המומלץ על ידי - RAL 1013, זה הצבע הכי חזק והכי שמנת שאפשר. אגב, בשריונית חסם ניתן להזמין את המשקוף צבוע בגוון הדלת. גם יש להם דלת עם הבלטה יחודית להם והמחיר יותר נמוך ממה שהוצע לך בשהרבני. תרצי עוד מידע, אני יותר מאשמח לספק לך. בברכה, שרון דרורי

Rשף

New member
אני לא אוהב את הדלתות פנים שלכם

אמנם אתה איש שיווק, ולדלתות יש בתיאוריה יתרונות אבל מבחינת הרגש זה לא זה- ההרגשה היא כמו של דלת פלדה בתוך הבית.

למעלה